Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Käytkö salilla ?

Viestiketju osiossa 'Liikunta ja sotilasurheilu' , aloittaja Juke, 01.07.2013.

  1. Juke

    Juke Ylipäällikkö BAN

    Liittynyt:
    27.01.2011
    Viestejä:
    4,383
    Tykkäykset:
    220
    Pisteet:
    1,286
    [​IMG]

    Olisiko syytä ?

    :a-grin:
     

    Liitetyt tiedostot:

  2. Mainos Google AdSense  3. Kaukovittuilija

    Kaukovittuilija Kapteeni

    Liittynyt:
    26.11.2012
    Viestejä:
    828
    Tykkäykset:
    36
    Pisteet:
    76
    Salilla toki, mutta kasvuhormoneilla saavutettu, keinotekoinen lihasmassa on kyllä aikamoista itsensä pettämistä. Anabolisilla steroideilla rakennettu, keinotekoinen lihas; vaatii aineen jatkuvaa käyttöä. Kun käytön lopettaa, niin myös sillä hankitut lihakset katoavat varsin nopeasti. Jossain vaiheessa käyttö on aina pakko lopettaa, koska se aiheuttaa helposti kuolemaan johtavan sydänkohtauksen, varsin nuorella iällä. Mullakin muuten velipuoli aikoinaan käytti. Kyllä sitä vähän itsekin ihmettelin, kun niin isot lihakset ilmestyivät sille puolessa vuodessa, eikä se tietenkään myöntänyt käyttöä, mutta ensimmäinen sydäri tuli sille jo 20-vuotiaana ja siinä se paljastui. Itse olen käyttänyt lähinnä maitorahkaa ja raejuustoa. Noissa proteiinijuomissakin on usein piilevänä ainesosana maitojauhe, joka suoritusta kohentaa, eli puoli litraa maitoa ajaa käytännössä aivan saman asian. ;)
     
  4. Juke

    Juke Ylipäällikkö BAN

    Liittynyt:
    27.01.2011
    Viestejä:
    4,383
    Tykkäykset:
    220
    Pisteet:
    1,286
    Millainen sali on hyvä ?
     
  5. miheikki

    miheikki Ylipäällikkö Lahjoittaja

    Liittynyt:
    20.04.2010
    Viestejä:
    4,604
    Tykkäykset:
    4,979
    Pisteet:
    1,286

    Kachalka Muscle Beach in Kiev, Ukraine is world’s most hardcore gym. All the equipment are made of scrap metal.
    http://klyker.com/ukraines-muscle-beach-14-photos/
     
  6. Juke

    Juke Ylipäällikkö BAN

    Liittynyt:
    27.01.2011
    Viestejä:
    4,383
    Tykkäykset:
    220
    Pisteet:
    1,286
    Aivan mahtavaa...pidin juuri itse sali session kotona. Yksi teline kotona jossa voi harjoittaa selkää..lattialla vatsalihaksia ja pari weideria ja twisteria ja käsipainot.
     
  7. Hejsan

    Hejsan Alokas BAN

    Liittynyt:
    09.04.2010
    Viestejä:
    5,222
    Tykkäykset:
    80
    Pisteet:
    0
    Mitä te otatte penkkipunnerussa? :)...bänkpress
     
  8. Kaukovittuilija

    Kaukovittuilija Kapteeni

    Liittynyt:
    26.11.2012
    Viestejä:
    828
    Tykkäykset:
    36
    Pisteet:
    76
    Lienee parempi että jätän kertomatta, koska sehän pitäisi kyetä myös todistamaan. Kukaan ei usko kuitenkaan. ;)
     
  9. mienkoiv

    mienkoiv Kersantti

    Liittynyt:
    04.11.2011
    Viestejä:
    104
    Tykkäykset:
    64
    Pisteet:
    16
    no nyt taas...tämä harrastus onnkyllä ylivoimaisesti täynnä kaikkea mutupaskaa ja kauheita ennakkoluuloja...mm:
    proteiini räjäyttää munuaiset
    kreatiini onmmyrkyistä pahin
    palautukseen (optimaaliseen) käy mainiosti sämpylä,jossa välissä pala (1)(uno) pala kinkkua ja lasi tuoremehua

    nythän vaan on niin,että esim.,proteiineilla on kaikilla oma biologinen arvonsa (BV) esim. papu 45(?), kananmuna 100, heraproteiini 120
    tämä heraproteiini onnihan sitä lähiprismassa myytyä proteiinijauhetta,josta tätisi pelottelee,että se on saatanasta!
    hera näes on sitä samaa heraa jota tädin lapsuudessa tuli maidon päälle vaahtona..tätähän tätineinole koskaan suostubut sisäistämään.
    maitoproteiini palautukseen on liian hidasta,iltaproteiinina mitä parhain,levossahan lihas kasvaa,mutta treenin jälkeen keho on kuiva sieni ja kiire on saada lihassolut täyteen ja paikkaamaan treenin aiheuttamia mikrorepeämiä.
    heraproteiini yllämainittuun on kuningas,jos haluaisi hifistellä olisi syytä käyttää hydrolisoitua heraa,joka on vielämesipilkottua ja näin menee suolenseinämästä läpi.


    doping-aineet ovat asia erikseen ja niitä käytetään eri tarkoituksiin,joku VOI jopa haluta isommanlihasmassan rehkimättä niin paljon mitä naturaalina tarvitsisi.pelkkäminjektio tai oraalisestinotettava annos ei kaappia tee,mutta auttaa toki.syitä voi olla urheilulliset ( kehonrakennus,fitness) ammatilliset ( turva-ala) tai puhtaasti nykymaailman ulkonäkökysymykset.
    on taivahan tosi,että mm. fitness-urheilu on kuin onkin suosittua nykyään, enää einpelkästään hiihdetä tai pelata pesäpalloa!
     
  10. Kaukovittuilija

    Kaukovittuilija Kapteeni

    Liittynyt:
    26.11.2012
    Viestejä:
    828
    Tykkäykset:
    36
    Pisteet:
    76
    Kasvuhormoneilla ja dopingilla ei ole poju mitään tekemistä todellisen urheilun kanssa, koska siinä hankitaan huijaamalla etulyötiasema muihin nähden. USA uimarit, pikajuoksijat ja Norjan hiihtäjät ovat asia erikseen, koska noissa valtioissa kiellettyjen aineiden käyttö on valtionsalaisuus. Itsekin olen ollut turva-alalla ja täytyy muöntää että kasvuhormoneita käyttävät, pumpulissa kasvatetut lellipenskat, joita tuolla hommissa toisinaan näkee; ovat töissä yhtä vitun laiskoja ja saamattomia, kuin salillakin.
     
  11. mienkoiv

    mienkoiv Kersantti

    Liittynyt:
    04.11.2011
    Viestejä:
    104
    Tykkäykset:
    64
    Pisteet:
    16
    Herra luutnantti, määritelkää "todellinen urheilu". Tulkaa nyt helvetti pois sieltä Tahko Pihkalan vuosilta ja omaksukaa teoria, että raha puhuu niin paljon, että joka lajissa huipulla käytetään kiellettyjä aineita, vaikka sitten treenikaudella.
    Suomessahan doping-aineiden käyttöä yritettiin pitää valtionsalaisuutena, mutta sössittiin kaikki. Oli farmakolloginen ohjelma jne.Tässä ehkä oltaisiin naurettu Norskeille jo yli 10v kun aikoinaan hiihtolaukku olisi löytynyt Drammenin OIL-asemalta. Pienestä kiinni ISOT asiat. Turha syyllistää lapsellisesti muiden valtioiden huippusalaisia doping-ohjelmia, jossa asiat tehdään pimennossa lääkärien ym. myötävaikutuksesta.
    Suomessa urheilu kuin urheilu on lähinnä metsästysmaja-hiihtokisa -tasolla verrattuna muihin maihin, etenkin yksilölajeissa.
    Kasvuhormoni on erittäin suosittu monien lajien keskuudessa. Etenkin sitä käytetään kombona (testosteroni,IgH -insuliini) koska yksistään käytettynä se lähinnä lisää lihaksen kokoa (neste) ei voimaa. Teston kanssa voimakin tulee peliin. Eikä pidä unohtaa kasvuhormonin rasvanpolttovaikutuksia lihasmassaa menettämättä.
    Kasvuhormonin käytön ulkoisia mutoksia voi muuten tarkkailla kasvojen luuston kasvusta. Tämä jännä seikka kannattaa muistaa tarkkaillessa erään valta-joukkueurheilulajin ulkomaan sarjoihin menneiden suomalaisurheilijoidenkin kohdalla.
    Ai niin, eihä suomalaiset käytä. He kun menevät näyttöleirille, nin sanovat, että minä en nappeja ota.Syön tämän palauttavan ABC-huoltsikka sämpylän. Varsinkaan kun kyse on tulevasta miljoonapalkasta (huoh).
    Nyt täytyy tehdä heti JYRKKÄ pesä-ero Tohmajärven Mehästysmies-paikallipubin porstsari-Jakeen joka on käytänyt anabolisi steroideja. Hän on tosiaan laiska vässykkä.
    Eri asia on anabolisia steroideja käyttävä suomalainen kehonrakentaja, joka dieettikaudella n. 6kk joka aamu herää ja tekee aamuaerobisen, satoi tai paistoi. Lisäksi siihen päälle painoreeni+poseerausharjoittelut,lihashuolto,pilkutarkka ravinto ja ennekaikkea lepo. Kaikki tämä n. 500 miinuskaloreilla. Säikeet nimittäin pitää saada näkymään pakaralihaksissakin ennen kisapäivää!
    (onko tämä sitten spartalaista URHEILUA, vai onko pesäpallottelu, jossa mennään reeniin iskemään läppää kavereitten kanssa, käydään viihteellä ym.)
    No, mielipiteitä on monia mikä sitten on urheilua isolla U:lla.
    Ihminen on vain ihminen ja apukeinot houkuttelevat, on sitten kyseessä ammatti - tai urheilu.
    Miksi edes vaivata päätään sillä miksi joku käyttää "oikopolkua"?

    Isoksi pääsee kuka vaan - isoksi ja rasvattomaksi ei niin moni - että nuo salilla näkemäsi tapaukset lienevät näitä perus-testo-jormia kaljamahoinensa.
     
  12. Juke

    Juke Ylipäällikkö BAN

    Liittynyt:
    27.01.2011
    Viestejä:
    4,383
    Tykkäykset:
    220
    Pisteet:
    1,286
    Joo uskon kyllä treenaamiseen, mutta parissa päivässä hävitin 4 kiloa kun pyöräilin ensin 40 km, seuraavana päivänä korjasin ulkokatosta ja heitin freisbeetä 2 tuntia...ja sitäseuraavan päivänä päivä beachillä frisbeetä heitellen ja hieman 3-5 km kävellen luontopolulla ilman paitaa aurinko polttaen taustalla. Niin ja parina aamuna 60 vatsalihasliikettä nurmikolla. Eli kriittisenä pitämäni 110 kiloa alittui nyt 108 kiloon. Töitä olisi kovasti jos mieleisi alle 100 kiloon.
     
  13. Tetra

    Tetra Ylipäällikkö BAN Lahjoittaja ELSO 2.0

    Liittynyt:
    07.01.2013
    Viestejä:
    5,009
    Tykkäykset:
    5,182
    Pisteet:
    1,286
    En käy salilla sillä kotoa löytyy vapaita painoja ja penkki, joilla on onnistunut toistaiseksi kaikki tarvittavat liikkeet. Eli "salitreeniä" kotona. Aerobista liikuntaa tulee myös harrastettua. Mitään anabolisia asteroideja ei ole tarvinnut piikittää perseeseen sen enempää kuin vetää herskaa ränniinkään, eli ei yhtään.
     
  14. Kaukovittuilija

    Kaukovittuilija Kapteeni

    Liittynyt:
    26.11.2012
    Viestejä:
    828
    Tykkäykset:
    36
    Pisteet:
    76
    Ne vartijat, jotka pelkillä kasvuhormoneilla kuntoaan ja olematonta itsetuntoaan kehittää; on jostakin syystä töiissäkin täsmälleen yhtä nokkelia ja asiakaspalvelutaitoisia kuin tämän sketsin myyjä. (Liekkö aineilla hieman hidastava vaikutus myös aivotoiminnan saralla?)

     
    Viimeksi muokattu - moderaattori: 20.09.2013
  15. Hejsan

    Hejsan Alokas BAN

    Liittynyt:
    09.04.2010
    Viestejä:
    5,222
    Tykkäykset:
    80
    Pisteet:
    0
    Hehe...itse otan about 120 kg....

    Mienkov

    Tripleproteiinillä on BV 120...(vassle,ägg o kasein)
     
  16. Hejsan

    Hejsan Alokas BAN

    Liittynyt:
    09.04.2010
    Viestejä:
    5,222
    Tykkäykset:
    80
    Pisteet:
    0
    Juke

    Painatko sinä 110 kg?

    Minä luulin että se oli sinä sun avatarkuvassa :)
     
  17. Juke

    Juke Ylipäällikkö BAN

    Liittynyt:
    27.01.2011
    Viestejä:
    4,383
    Tykkäykset:
    220
    Pisteet:
    1,286
    Painan nyt 108 kiloa ( viikko sitten 112 )...Hugh Laurie on kuvassa...englantilainen näyttelijä HOUSEssa. Pituutta sotilaspassin mukaan 193. Painoindeksi lähenee 30iä.
     
  18. Hejsan

    Hejsan Alokas BAN

    Liittynyt:
    09.04.2010
    Viestejä:
    5,222
    Tykkäykset:
    80
    Pisteet:
    0
    otse painan 106 kiloa ja pystyn vaan tehdä 25 sit-ups peräkkäin sitten sattuu selkään. mutta jos teen crunches niin varmasti 30+
     
  19. pstsika

    pstsika Haukka Lahjoittaja

    Liittynyt:
    20.04.2011
    Viestejä:
    4,287
    Tykkäykset:
    3,049
    Pisteet:
    1,286
    Nämä sopivat paremmin tänne kuin Hauskat videot- ketjuun. :a-grin:
     
    Viimeksi muokattu - moderaattori: 20.09.2013
  20. larrythorn

    larrythorn Kersantti

    Liittynyt:
    12.04.2013
    Viestejä:
    253
    Tykkäykset:
    1
    Pisteet:
    16
    Kahvakuula aika tehokasta kotioloissa, musaa taustalle ja hyvässä rytmissä, niin kuin Ali aikoinaan ;)
     
  21. Hejsan

    Hejsan Alokas BAN

    Liittynyt:
    09.04.2010
    Viestejä:
    5,222
    Tykkäykset:
    80
    Pisteet:
    0
    Niin kun Muhamed ALI sanoi "Lätt som en fluga, stick som ett bi"...:)
     

Jaa tämä sivu