Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Uutisia Turkista

Viestiketju osiossa 'Ulkomaan uutiset' , aloittaja opa, 13.08.2010.

 1. John Hilly

  John Hilly Eversti

  Liittynyt:
  24.11.2014
  Viestejä:
  1,699
  Tykkäykset:
  1,748
  Pisteet:
  316
  Tämä pommi-isku on mennyt suomalaiselta medialta ohi:

  Turkish security forces arrest 26 after car bomb in Viransehir

  Over 15 people were injured and at least one person was killed when a car bomb exploded in southeastern Turkey last night. In response, Turkish security forces arrested 26 suspects.

  [​IMG]
  Viransehir, after the car bomb Photo Credit: EPA


  A 3-year-old girl was killed when a car bomb exploded near a residential building for judges and prosecutors last night (Friday) in southeastern Turkey, according to Turkish security officials. Over 15 people were injured in the explosion.

  The blast occurred in the town of Viransehir in the province of Sanliurfa near the Turkish border with Syria. Medical teams were rushed to the scene and treated the victims.

  So far, no terrorist organization has claimed responsibility for the car bomb. However, Sanliurfa Governor Gungor Azim Tuna told the state-run Anadolu agency that the Kurdistan Workers’ Party (PKK) was responsible for the attack. So far, Turkish security forces arrested 26 people suspected of being involved in the attack.

  http://www.jerusalemonline.com/news...be/26-arrested-after-car-bomb-in-turkey-26738
   
 2. Mainos Google AdSense 3. Maidan

  Maidan Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  14.11.2014
  Viestejä:
  4,253
  Tykkäykset:
  7,817
  Pisteet:
  1,286
  krd ja Coffee Man tykkäsivät tästä.
 4. Thunderbolt

  Thunderbolt Alikersantti

  Liittynyt:
  30.01.2017
  Viestejä:
  83
  Tykkäykset:
  252
  Pisteet:
  6
  Erdogan jaksaa vieläkin heilutella natsikorttia Hollannin ja Saksan suuntaan kun ei saanut tahtoaan läpi:

  http://edition.cnn.com/2017/03/14/europe/erdogan-attacks-dutch-over-srebrenica/index.html

  Nyt hollantilaiset ovat kuulemma jo kansanmurhaajiakin- melko tekopyhä syytös kun otetaan huomioon armenialaisten holokaustin toistuva kieltäminen ja tälläkin hetkellä jatkuva kurdien vainoaminen Turkin hallinnon toimesta. Tämänkaltainen toiminta on jo itsessään hyvä syy olla sallimatta minkäänlaista AKP:n poliittista kampanjointia Euroopassa.

  Atatürk kääntyisi haudassaan jos näkisi minkälaiseksi islamistiseksi diktatuuriksi maa on vuosien varrella taantunut.
   
  Ana^Kangoo, scip10, Coffee Man ja 3 muuta jäsentä tykkää tästä.
 5. Coffee Man

  Coffee Man Eversti

  Liittynyt:
  25.11.2014
  Viestejä:
  1,612
  Tykkäykset:
  2,526
  Pisteet:
  316
  Atatürk ja Erdoğan ovat ihan sama asia, jos Erdoğanilta kysytään ja muiltahan ei mitään kysellä. Maailmankuvat ehkä poikkeavat lievästi toisistaan, mutta ovat kuitenkin yhteensovitettavissa, kun kaikki eri mieltä olevat eliminoidaan...erityisesti ne joiden avulla Erdoğan pääsi kalifiksi kalifin paikalle :D

  [​IMG]

  Turkki on menossa huonoon suuntaan ja sillä on merkitystä myös länsimaille...aivan erityisesti EU:lle. Hollannin yhdistäminen Srebrenican verilöylyyn on jo todella paksu heitto, mutta Erdoğan tietää kyllä mitä on tekemässä.

  EU on jäämässä kolmen tulen väliin ja sisälläkin palaa, vaikka liberaalit veivät voiton Hollannissa...toistaiseksi.

  Elämme mielenkiintoisia aikoja...

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2017
  PSB 5500 tykkäsi tästä.
 6. Falangi

  Falangi Kapteeni

  Liittynyt:
  02.10.2016
  Viestejä:
  616
  Tykkäykset:
  998
  Pisteet:
  76
  Erdogan: kuolemanrangaistus palannee käyttöön Turkissa
  http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005132872.html
  Eipä sitä tiedä vaikka jokusen vuoden päästä Erdogan itse tuomittaisiin Turkissa hirteen ihmisoikeuksien luokkaamisesta sun muusta hauskasta... kiva sitten tietää että itsehän allekirjoitti kyseisen lain...
   
  Honcho tykkäsi tästä.
 7. Honcho

  Honcho SMLNKO M/83 Lahjoittaja

  Liittynyt:
  21.11.2014
  Viestejä:
  8,412
  Tykkäykset:
  18,662
  Pisteet:
  1,286
  Kataisen lakeija, aiemminkin ylimielisistä aivopieruistaan tunnettu Romakkaniemi ottaa kantaa Turkin tilanteeseen. Ranskan ja Saksan vika...

  https://www.verkkouutiset.fi/politiikka/Romakkaniemi_EU-63061

  Tekijänoikeuksien haltijana siteeraan jutun kommenttia:

  "Uskomatonta roskaa. Ettäkö AKP:n touhu olisi jotain reaktiivista toimintaa siihen, että on todettu tosiasiana Turkin olevan vielä kaukana EU-kunnosta. Turkki on ollut "länsileirissä" esim. NATOn kautta jo 1950-luvulta saakka, sekulaarisena valtiona vielä pidempään ihan omasta aloitteestaan, mutta se olemassaoleva ja paljon EU:n jäsenyysneuvotteluja laajempi länsistatus ei ole estänyt tätä kehitystä nyt.

  EU-jäsenyyspyrkimyksillä lienee kiistatta oma toivottuun suuntaan ohjaava vaikutuksensa, mutta tällainen "kaikkivoipuuskuvitelma" niiden mustan valkoiseksi korjaavasta ihanuudesta on täydellistä epärealismia ja unelmointia. Eikö esim. case Kreikka osoita miten vaarallista on joustaa tiukoista vaatimuksista uskoen siihen, että kyllä se hyvin menee kun otetaan vain kaikki kerhoon mukaan? Ranska ja Saksa ovat olleet Turkin osalta täysin oikeassa. Eihän Turkki ole edes myöntänyt 100 vuoden takaista miljoonan armenialaisten kansanmurhaa! Ilmeisesti tällaisetkaan pikkudetaljit eivät paina yhtään Romakkaniemen ajattelussa.

  Kyllähän Brysselin hengitysilman on aiemminkin todettu aiheuttavan ajoittaista irtautumista maanpinnasta, mutta Romakkaniemen tämän ja aiempien ulostulojen perusteella vaikutus on nyt ollut erityisen voimakas.

  Seuraavaksi Romakkaniemi varmaan kertoo, että Putinin suosio ja Krimin valtaus ovat seurausta siitä, ettei Venäjän kanssa ole aloitettu EU-jäsenyysneuvotteluja..."
   
 8. Honcho

  Honcho SMLNKO M/83 Lahjoittaja

  Liittynyt:
  21.11.2014
  Viestejä:
  8,412
  Tykkäykset:
  18,662
  Pisteet:
  1,286
  Liberaaleissa (Ruttea ja Hollannin poliittista kenttää tarkemmin tuntematta) on usein se ongelma, että he eivät jämäkästi puolusta niitä liberaaleja arvoja ulospäin silloin kun se on tarpeen. Liberaalius jätetään helposti sisäpoliittiseksi viisastelun ja paremmuuden ilmaisun välineeksi, ja sitä pidetään itsestäänselvyytenä.

  USAn osalta olen siinä mielessä vähemmän huolissani että siellä on niin vahvat demokraattiset ja oikeusvaltioperiaatteet ettei edes pahapäinen ja öykkäröivä nokkamies saa loputtomia aikaan. Lisäksi Trumpilla ei käsittääkseni ole niinsanotusti verta käsissään (sen enempää kuin mitä rauhannobelisti Obamalle välillisesti kertyi) joten en täysin sulata vertailua mm. omien kansalaistensa kerrostaloja räjäyttäneeseen ja poloniumilla vastustajia myrkyttäneeseen Putiniin taikka samaan tyyliin rajua väkivaltaa käyttävään Erdoganiin.

  Moni tätä USA:n päätöksentekosysteemiä silloin tuskaili kun Obama ei saanut juttujaan helposti läpi mutta nyt ehkä nähdään, että sille systeemille on ihan perusteensa?
   
  Coffee Man tykkäsi tästä.
 9. Coffee Man

  Coffee Man Eversti

  Liittynyt:
  25.11.2014
  Viestejä:
  1,612
  Tykkäykset:
  2,526
  Pisteet:
  316
  Jo aiemmin Erdogan oli kehottanut turkkilaisnaisia hankkimaan vähintään kolme lasta. Nyt hän nosti lukua.

  - Sanon kaikille kansalaisilleni, sanon veljilleni ja sisarilleni Euroopassa. Kouluttakaa lapsenne parhaissa kouluissa, pitäkää huolta, että perheenne asuvat parhailla asuinalueilla. Ajakaa parhaita autoja. Asukaa parhaissa taloissa. Hankkikaa viisi lasta, älkää kolmea. Te olette Euroopan tulevaisuus! Erdogan sanoi.

  [​IMG]


  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201703182200087810_ul.shtml
   
  Viimeksi muokattu: 20.03.2017
 10. VanhaPate

  VanhaPate Kapteeni

  Liittynyt:
  06.09.2010
  Viestejä:
  712
  Tykkäykset:
  1,542
  Pisteet:
  76
  Erdogan on jatkanut uhoamista jossain tapahtumassa.

  http://www.reuters.com/article/us-turkey-referendum-europe-idUSKBN16T13E
   
  John Hilly ja PSB 5500 tykkäsivät tästä.

Jaa tämä sivu