vlad

Boeing B-52

Tämä Vietnamin sodassa palvellut B-52 kuvattuna Yankee Air Museumissa.

Boeing B-52
vlad, 30.12.2016
Fremen, Mikoyan ja tulikomento tykkäsivät tästä.
  • tulikomento
   BUFF on kone, jonka olen aina halunnut nähdä lentävänä. Pari kertaa se on tehnyt ylilentoja Tsekeissä Ostravan NATO DAYS -lentonäytöksessä. Olin paikalla pari vuotta sitten. Harmi että amerikkalaiset jättivät juuri tuona vuonna osallistumisen väliin.
   vlad tykkäsi tästä.
  • Fremen
   Olin maaliskuussa 2003 Sussexin rannikolla kalastelemassa kun alkuillasta rannikon yli lensi kolmen B-52:n muodostelma merelle päin... asia mietitytti kovasti kunnes seuraava aamuna oli videota että Bagdadissa oli paukkunut huolella... edellisenä päivänä ei vielä ollut sotaa mutta koneet olivat jo matkalla. Helkkarin pitkäsiipinen kone alta päin katsottuna.
   Patu, vlad ja tulikomento tykkäsivät tästä.
  • vlad
   @Fremen Katselin löytyisikö minulta kuvaa B-52 edestä siten, että saisi edes aavistuksen omaisen käsityksen siitä, millaisilta "albatrossin" siiviltä siivet näyttävät - kärkiväli on "kohtuullinen", ei kuitenkaan löytynyt. Voin kuvitella, että alhaalta katsoen siipien kärkiväli näyttää vieläkin pidemmältä - kapeahko kynämäinen runko ja pitkät hiukan viistot siivet suihkumoottoreineen.
  Ei kommentteja.
 • Albumi:
  vlad kiertelee museoita
  Lisännyt:
  vlad
  Päivämäärä:
  30.12.2016
  Katsottu:
  978
  Kommentoitu:
  3

  EXIF tiedot

  Tiedoston koko:
  61.4 KB
  Mime tyyppi:
  image/jpeg
  Leveys:
  586px
  Korkeus:
  387px
   

  Huom: EXIF tiedot tallennetaan tiedoston lähetysvaiheessa, kuvan tiedot ovat voineet muuttua sen jälkeen (kierretty, käännetty, rajattu ym).