vlad

Junkers Ju-52

Tämä Junkers Ju-52 kuvattuna 90-luvulla Lappeenrannassa järjestetyssä ilmailunäyttelyssä, tarkkaa vuotta en nyt muista. Koneella tehtiin jokunen yleisölennätyskin - harmittaa, että jätin sellaisen väliin.
Tykkäykset: Fremen ja Mikoyan
Sanoisin, että osut oikeaan. Olen käynyt valokuvia läpi ja löytänyt muutamia kuvia lisää - 90-luvun alun ilmailunäytöksestä on kyse.
 
Mieleen on jäänyt, että samoin paikalla oli tuolloin joku iso venäläinen kuljetushelikopteri, Mi-26 ehkä. Myös ruotsalainen Viggen on jäänyt mieleen.
 
Muistatte oikein, samalla kertaa paikalla oli kolme helikopteria Venäjältä (Mi-26 ja Mi-8 tai 17 sekä Ka-27). Laitetaan jossain vaiheessa kuvaa niistäkin. Lähtiessään Lappeenrannasta venäläiset tekivät "killerin", heidän piti poistua suoraan kentältä suorittamatta mitään ylilentoja tms. mutta tätä sopimusta venäläiset eivät naudattaneet. Mil Mi-26 suoritti reippaan ylilennon (nostattaen hitonmoisen pölypilven) kentän yli. Venäläiset olivat kuulemma tuumanneet lennonjohdolle, joka esitti vastalauseensa ylilennoista - "Fuck you!"
 

Media info

Albumi
vlad kiertelee museoita
Lisännyt
vlad
Lisätty
Katsottu
894
Kommentit
6
Arvostelu
0.00 star(s) 0 arvostelua

Metadata

Filename
Ilmailu4.jpg
File size
44.9 KB
Dimensions
566px x 376px

Jaa tämä media

Top