TomTom

Russian Navy launched cruise missiles against ISIS infrastructural facilities in Syria

This night ship strike group of the Russian Navy launched cruise missiles against ISIS infrastructural facilities in Syria.
Kattokaa tota kipinöiden ja rojun määrää laukaistaessa. Venäläistä huippulaatua.
 
Mitähän Kaspianmeren valtiot Kazakstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Azerbaidzan tykkäsivät tästä laukaisusta. Irak ja Iran varmasti tiesivät tästä ennalta koska olivat antaneet ilmatilansa käyttöön. Saudi-Arabia varmaan raivostui täysin. Mitenkähän Turkki. Turkissa on Patriotteja. Varmaan ne hälytti.
 
Eiköhän Venäjällä ole välit kunnossa noiden entisten neuvostotasavaltojen kanssa. Toisaalta venäjällä ei ole tapana häiritä muita ilmoituksilla edes rauhanajan toiminnasta joten miksipä muutaman ohjuksen laukaisustakaan.

Miksi Saudi-Arabia olisi "raivostunut täysin"?
 
Saudi-Arabia on vähän niin kuin Kremlin vastapuoli. Kun Putin pommittaa Syyriassa hän osoittaa kykyään pommittaa Riadia. Katsoo karttaa niin samalla vaivalla laukaisisi Kaspianmereltä ohjukset Riadiin kuin Syyrian kapinalliskohteisiin. Putinilla ei tietenkään ole kykyä käydä mitään sotaa, mutta eihän se häntä haittaa. Pitää vaan sählätä seassa.
 
Sitten kaikki ohjuksen kantamalla minkä tahansa maailman meren rannasta asuvat varmaan raivostuivat täysin? Ohjuksia voinee ampua muualtakin kuin Kaspian mereltä. En edelleenkään ymmärrä miten tämä olisi juuri saudeihin kolahtanut.
 

Media info

Kategoria
Venäjä Syyriassa
Lisännyt
TomTom
Lisätty
Katsottu
1,919
Kommentit
5
Arvostelu
0.00 star(s) 0 arvostelua

Jaa tämä media

Top