TomTom

Russian Navy launched cruise missiles against ISIS infrastructural facilities in Syria

This night ship strike group of the Russian Navy launched cruise missiles against ISIS infrastructural facilities in Syria.

TomTom, 07.10.2015
John Hilly ja Merten sheriffi tykkäsivät tästä.
  • peelo
   Kattokaa tota kipinöiden ja rojun määrää laukaistaessa. Venäläistä huippulaatua.
  • artti
   Mitähän Kaspianmeren valtiot Kazakstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Azerbaidzan tykkäsivät tästä laukaisusta. Irak ja Iran varmasti tiesivät tästä ennalta koska olivat antaneet ilmatilansa käyttöön. Saudi-Arabia varmaan raivostui täysin. Mitenkähän Turkki. Turkissa on Patriotteja. Varmaan ne hälytti.
  • Rannari
   Eiköhän Venäjällä ole välit kunnossa noiden entisten neuvostotasavaltojen kanssa. Toisaalta venäjällä ei ole tapana häiritä muita ilmoituksilla edes rauhanajan toiminnasta joten miksipä muutaman ohjuksen laukaisustakaan.

   Miksi Saudi-Arabia olisi "raivostunut täysin"?
  • artti
   Saudi-Arabia on vähän niin kuin Kremlin vastapuoli. Kun Putin pommittaa Syyriassa hän osoittaa kykyään pommittaa Riadia. Katsoo karttaa niin samalla vaivalla laukaisisi Kaspianmereltä ohjukset Riadiin kuin Syyrian kapinalliskohteisiin. Putinilla ei tietenkään ole kykyä käydä mitään sotaa, mutta eihän se häntä haittaa. Pitää vaan sählätä seassa.
  • Rannari
   Sitten kaikki ohjuksen kantamalla minkä tahansa maailman meren rannasta asuvat varmaan raivostuivat täysin? Ohjuksia voinee ampua muualtakin kuin Kaspian mereltä. En edelleenkään ymmärrä miten tämä olisi juuri saudeihin kolahtanut.
  Ei kommentteja.
 • Kategoria:
  Venäjä Syyriassa
  Lisännyt:
  TomTom
  Päivämäärä:
  07.10.2015
  Katsottu:
  1,697
  Kommentoitu:
  5