Recent content by Dani

 1. D

  Uutisia Yhdysvalloista

  Huomenna. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006527454.html
 2. D

  Kiinan vaikutusvalta Suomessa

  Unohdetaan noi, mut eikö toi EU euroaminen ja venäläisten sympatisointi oo lähes sama asia. Että erotaan EU ja mennään takas venläisten kelkkaan?
 3. D

  Kiinan vaikutusvalta Suomessa

  En oikein ymmärrä et mikä siin Kiinassa on niin paha. Siis moni sanoo et se on joku iso uhka, mut millä tavalla? Joku mun kaveria kismittää siinä Kiinassa. Laitanpa jotain lainauksia, en usko että ko. jäbä lukee, jos luet, niin terve. :D "Tekis mieli muuttaa mielipidettä WHO:sta. mä olen jo...
 4. D

  Pakolaisuus

  Joo, siis itsekin Tallinnassa seikkaillut pari kertaa ukrainalaisen naisen kanssa ja siellä on kyllä älyttömästi näitä jotka puhuu venäjää.
 5. D

  Rinteen/Marin hallituksen politiikka ja siitä keskustelua.

  Lentohäpeä on kyllä hauska sana. Taitaa olla sieltä Ruotsista peräisin. :) Silti sielläkin (Ruotsissa) on ne sukulaiset lentäneet vielä enemmän kuin minä ja olen omasta mielestä kyllä lentänyt aika paljon. :D Mutta aina laitetaan kaikkia ulkomaankuvia ja kerrotaan missä päin maailmaa ollaan taas...
 6. D

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Käsittääkseni tällaiset on kuitenkin onneksi hyvin harvinaisia Suomessa, että täysin tuntematon mies hyökkää lapsiperheen kimppuun. Tässäkin tapauksessa yli 40v, että ei voi kuin ihmetellä.
 7. D

  UAP/UFO/Tunnistamattomat valot sekä muut lentävät ammeet ja ämpärit taivaalla

  Mikähän tämä juttu on? Videokin jo poistunut jostain syystä uutisesta. https://www.express.co.uk/news/weird/1283063/UFO-mystery-mysterious-lights-Mage-Brazil-Google-Maps-alien-crash-conspiracy Youtubesta löytyi tällainen pätkä, en tiedä onko aito.
 8. D

  Pakolaisuus

  Näkisin aika isona ongelmana joo nämä ns. Paperittomat. Pois vaan.
 9. D

  Trump -psykoosi

  On tuosta jo yli vuosi, oikeastaan pian 1,5 vuotta kun pyysi tuon jalkapallotiimin ruokailemaan ja tarjoili heille vain pikaruokaa. Vai onko nyt tullut jokin uusi juttu?
 10. D

  EU - onko järkee vai ei?

  Olen jo aiemmin huomannut näkemyksesi Aasiaa kohtaan (lentoliikenne mm.). Siis totta kai se kehittyy koko ajan enemmän ja tulee kasvamaan koko ajan nopeammin kuin Eurooppa. Et nyt vaan oikein saa sitä supportia täällä. :)
 11. D

  Sekalaista mussuttelua

  Enpä tiennyt aiemmin että kilpasyöminenkin on ns. Oma lajinsa. Ja vielä erikoisempaa ehkä on, että tuollainen pienen näköinen nainen päihittää isommat miehet siinä.
 12. D

  Rinteen/Marin hallituksen politiikka ja siitä keskustelua.

  No kuin kusessa me sit oltais? :D Ihan mielenkiinnosta siis kysyn.
 13. D

  Väestöpolitiikka

  Kieltämättä kai joo. Kannattaa kuitenkin muistaa myös tämä fakta. 1/4 Asuu Suomessa näillä väritetyillä alueilla (Ahvenanmaa ja osa Turun saaristoa siis myös oranssilla, jäi pois kuvasta, kun en löytänyt tähän hätään parempaa.)
 14. D

  Suomen sisäinen turvallisuus

  No todellakin tulisi. :) Mutkan kantamisesta selviäisi luultavasti sakoilla. Kilo kokaiinia olisi jo ~10 vuotta vankeutta.
 15. D

  Olisimmeko kestäneet 1944 suurhyökkäysta ilman saksalaisten apua ?

  Olen kuullut että sillä lento-osasto Kuhlmeylla oli ainakin merkittävä vaikutus.
Top