Recent content by junailija

 1. J

  US Navy - Yhdysvaltain laivasto

  Navy to de-commission and scrap warship USS Bonhomme Richard after major fire. Eli paaluun menee. https://edition.cnn.com/2020/11/30/politics/navy-uss-bonhomme-scrap/index.html?utm_content=2020-12-01T11%3A00%3A10&utm_source=fbCNN&utm_term=link&utm_medium=social
 2. J

  F-35 Lightning II

  https://www.dsca.mil/major-arms-sales/finland-f-35-joint-strike-fighter-aircraft-air-air-missiles-and-air-ground F35 tarjouksen sisältö. Lukekaa tuolta tarkemmin.
 3. J

  F/A-18 E/F Super Hornet

  https://www.dsca.mil/major-arms-sales/finland-fa-18ef-super-hornet-aircraft-and-weapons Super Hornet tarjouksen sisältö. Lukekaa tuolta tarkemmin.
 4. J

  US Navy - Yhdysvaltain laivasto

  Paljon mahdollista että "menee lunastukseen" tekstien perusteella. Tornirakenteista jäljellä lähinnä kuoret (gutted Island) ja muualla varsin laajat vauriot.
 5. J

  Armeija uusii ilmavalvontatutkiaan

  Erään lähteen mukaan nuo uudet olisivat AESA tutkia
 6. J

  Raatteentien museon tankki

  T-26:n panssari on 6-15mm eli sopivasta paikasta menee 7.62mm panssariluoti läpi, isommasta puhumattakaan. Jatkosodassa ryssät ampu suomalaisesta T-26:sta tornin jumiin emmalla käyttäen panssariluoteja!!
 7. J

  Ruokalistaan iso mullistus armeijassa.

  Jos päätyvät trangiaan niin primus/multifluelpolttimet hankintana myös. Huomattavasti taloudellisempi ja nopeampi kuin tenttupoltin.
 8. J

  Israel

  Mahtaisiko Mk-84 piisata?
 9. J

  Ilmavoimien tulevaisuus

  F-7 (J-7) on Mig-21 :n kiinassa tehty vientiversio
 10. J

  Suomen PV:en huonot tehnyt päätökset ja kaupat

  Vaikka onkin sairaanhoitaja niin jos työpaikka on toimistossa työpöydän takana ja joutuu tuollaiseen paikkaan niin jumiutuminen ei ole mikään kumma.
 11. J

  Venäjä harkitsee sukellusveneen nostoa Ahvenanmerellä

  Tarkenusta edelliseen viestiin. Suomen Tietotoimisto julkaisi uutisen sunnuntaina. Myöhemmin päivällä Nya Åland lähetti STT:lle viestin, jonka mukaan alkuperäinen juttu perustui lehden saamaan venäjän kielestä tehtyyn käännökseen. Lehti ei osannut kertoa, missä vaiheessa käännösvirhe on...
 12. J

  Venäjä harkitsee sukellusveneen nostoa Ahvenanmerellä

  Nya Åland: Venäjä harkitsee sukellusveneen nostoa Ahvenanmerellä Sunnuntai 25.3.2012 klo 12.37 (päivitetty klo 15.22) Venäjä harkitsee talvisodassa uponneen sukellusveneensä nostoa Ahvenanmerestä, kertoo Nya Åland. Alus lepää pohjassa Ahvenanmaan ja Ruotsin välissä Märketin...
 13. J

  Anti Material Rifles - raskaat kiväärit

  Tota noi. Eikö Lynx oo suoravetonen? Cheytac M200 taitaa olla hieman köykäinen AM kivääriksi (suunniteltu pitkän matkan TA:han?). Entä 20x102mm (M61 vulcan tykin ammus)? Ainakin ilmavoimilla ois paukut valmiina ja löytyy valinnan varaa myös maailmalta.
 14. J

  Panssarivaunut

  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Beast_%281988_film%29 HEko AS321 Super Felon ja Tankki Ti67 (T-55) + 105mm putki. Yritetty matkia T-62.
Top