Recent content by Kaira

 1. K

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Ehdoton kantani lienee... Poliittisesti korrektia ympäripyöreää paskaahan tuo poliisin kommentti oli.
 2. K

  Rinteen hallituksen politiikka ja siitä keskustelua.

  Helpoin ratkaisu on laskea eurooppalaisten elintasoa. Näin pääsemme tosiasialliseen tasa-arvoon afrikkalaisten kanssa ja ilmastonmuutostakin tulee torjuttua. Natsit voivat huokaista helpotuksesta, kun tänne ei kukaan halua enää tulla ja vanhat puolueet saavat samalla näivetettyä katalat...
 3. K

  Komissio kieltämässä itselataavat?

  Mitähän tuo käytännössä tarkoittaa? Esimerkiksi omasta metsästysharrastuksestani ei ole muita virallisia todisteita, kuin maksetut riistanhoitomaksut. Hankintalupaa haettaessa kuitti riistanhoitomaksusta on täytynyt esittää jo aiemminkin.
 4. K

  Suomen sisäinen turvallisuus

  En oikein ymmärrä miten "on yhteiskunnan kannalta monella tapaa parempi", antaa potentiaalisten turvallisuusuhkien odotella vapaalla jalalla karkotusta, kuin pitää heitä valvotussa yksikössä säilössä? Ehkä se on laskettu juttu, kumpi tulee halvemmaksi: säilöönotto vs. mahdolliset...
 5. K

  #vihapuhe

  Tuohan on perinteinen keino argumentoida, ei puhuta enemmistöstä, absoluuttisista määristä, prosenteista tai muusta konkreettisesta, vaan käytetään epämääräistä ilmaisua. Itse vetäisin johtopäätöksen, että jos asiaa kannattaa monet, niin sitä kannattaa vähemmistö.
 6. K

  #vihapuhe

  Tuo Malkki on pariinkiin otteeseen aiheuttanut hieman epäilyjä hänen kyvyistään. Hän väitti, että: Tutkijan arvio henkirikosten määrästä oli palttiarallaa 10 kertaa liaan suuri. Joissakin jutuissaan, mm. tässä...
 7. K

  Terrorismi

  Mitäköhän noiden äitien päässä tulee liikkumaaan, kun vääräuskoinen vie lapset aivopestäväksi? Varmaan pistää vihaksi. Joku jopa saattaa räjähtää kiukusta.
 8. K

  Eduskuntavaalit 2019

  Tuo vaikuttaa täysin keksityltä jutulta ja muutenkin epäloogiselta. Tehokkuuden kannalta ei kannata opetella ensin keltä, jota ei tarvitse, jotta sen seuraavan, huomattavasti hyödyllisemmän, kielen oppiminen olisi helpompaa. Kielen käyttäminen on avainasemassa kielen oppimisessa ja sen taidon...
 9. K

  Eduskuntavaalit 2019

  Pizzerioista tulee suurtyöllistäjiä, 30-40 työntekijää menee helposti ja porukka jopa maksaa päästäkseen sinne töihin.
 10. K

  Eduskuntavaalit 2019

  Tarkoitin noita kaikkia nostoja, mitä nyt spekuloidaan, polttoainevero, ajoneuvovero jne. Päästöjen mukaan kun mennään, niin vanhimpien autojen käyttö kallistuu, eli toisinsanoen duunareiden elämä kallistuu. Eihän nuo nostot heitä kosketa, joilla on lyhyt työmatka sujuvan joukkoliikenneverkon...
 11. K

  Eduskuntavaalit 2019

  Saa työnantajat valitella työvoimapulaa vähänkään syrjäisemmillä paikoilla, jos autoilun hintaa vielä korotetaan. Ei perusduunarikaan harrastuksen vuoksi töissä käy, täytyy siitä jäädä vähän ylimääräistäkin käteen.
 12. K

  Suomen sisäinen turvallisuus

  https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/tuirassa-miehen-kuoliaaksi-puukottaneelle-115-vuotta-vankeutta/690496/ Tuomittu ilmeisesti 19-vuotiaana. Eipä siinä, lepsuilulla saatiin toinen tyyppi linnaan ja yksi teholle. Ihme, että näitä ei satu enempää.
 13. K

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Veljen tappaja tuomittu 2015 ja on jo vapaalla 2019. Ei tarvitse verenperimästä kostonhimoa etsiä, kyllä tuossa voi malja vuotaa ylitse kulttuuriin katsomatta.
 14. K

  Pakolaisuus

  Terve järki on tapettu. Tilalle saatiin toiveajattelu ja unelmat. Eihän se toimi, mutta käräjille viedään ne keisarin vaatteita moittivat, kunnes tulee ns. hard reset, tai vastaava. Vaikeimman kautta hommat hoidetaan. kun ei muuhun pystyä.
 15. K

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Video: Poliisit pahoinpitelivät miehen, jolta meni lonkkanivel sijoiltaan – ”Näin käy, jos näyttää poliisille keskisormea” https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006117125.html Varmaan ollut aiemminkin täällä. Nyt tapaus on menossa korkeimpaan oikeuteen.
Top