KymJP2K
Reagointi pisteet
6,898

Profiiliviestit Viimeisin tapahtuma Viestit Tietoa

 • Petersen-Dygve, Kaartinen (nyk. majurina Merisk), Loihuranta oli kouluttajani AUK:ssa, Tiihonen... Kujala taisi olla ltn? Oli särmä kouluttaja metsäkeikoilla. Tiussa sai vissiin kenkää? Saari oli 1JK:n päällikkönä.
  KymJP2K
  KymJP2K
  Petersen Dygve on linkedinin mukaan tykinammustuotannon johtajana Nammolla. Tiussa oli käynyt kertomassa prikaatinkomentajalle totuuksia upseerikerholla, hänelle taisi tulla poisto. Tosin Tiussa oli ihan liian mukava mies niihin hommiin. Kujala oli vääpelinä silloin ja siinä oli hieno johtaja esimerkki kasvavalle nuorelle. Kaiken kaikkiaan siellä oli ihan hyvät skapparit ja koulutus, verrattuna kavereiden kertomksiin
  Tervehdys ja sori tunkeiluni. Ihan uteliaisuuttani kysyn, että missä saapumiserässä palvelit KymJP:ssä? Otaksun, että nimimerkkisi siihen viittaa? Itse 2/94, ensin 2JK & AUK:n jälkeen 1JK. Tapasin viime viikolla varusmiesaikaisen komppanian päällikköni (Ylä-Käpölä), joka oli -94 yliluutnantti ja nyt everstiluutnatti.
  KymJP2K
  KymJP2K
  99. Komppapäällikkö oli Petersen-Dygve (nyk evp), vääpelinä Kujala (eläkkeellä) ja kouluttajana "Loihu Ville" (edelleen samoissa hommissa). Petersen Dygve tuli muuten Tampereen Teknilliseen kotiutumiseni jälkeen. Istuttiin sitten Komppapäällikön kanssa samoilla luennoilla.

  Hieno meininki, mutta siihen aikaan kovin kehnot laitteet silloiseen tuhoamistehtävään. Vaunut alkoivat t55:lla seuraavalle saapumiserälle.
  R
  Rahikka
  KymJp 87 krhk :)
 • Ladataan…
 • Ladataan…
 • Ladataan…
Back
Top