Mengele_Joseph
Reagointi pisteet
1,675

Profiiliviestit Viimeisin tapahtuma Viestit Media Tietoa

 • Hei,

  Osto / myynti palstassa ilmoitat siirtyneesi ilmatäytettävään makuualustaan. Oletko löytänyt jonkun mallin joka on kuljetuksessa yhtä kompakti, mutta mukavuudeltaan Savotan makuualustaa selvästi parempi? Niin, ja se väri saisi mielellään olla "majuriturvallinen".

  t:

  sähköttäjä
  S
  sähköttäjä
  ...kuittipussin puuvillainen vihreä "lakanapussi" on myös hukassa. Pussin sisällä, päävetskarin vieressä on pienemmät vetskarit millä se helposti pestävä sisäpussi on ollut kiinnitettynä niin ettei sitä tarvi avata erikseen kun pussia avataan. jatkuu...
  S
  sähköttäjä
  Summa summarum: Se kuvaamasi kylmä talviyö olisi varmasti sujunnut mukavammin tässä pöyheässä, uudenkarheassa pussissa ainakin jos sinun kuittipussi on nähnyt samanlaisen elämän mitä minun kuittaamani pussi.

  t: sähköttäjä
  Mengele_Joseph
  Mengele_Joseph
  Jeps jeps. Oon melko varma että meille jaettiin intissä juuri nämä pussit mitä nyt maakkissa ja intissä nukuttu hyvin ja tarjettu -20 pakkasessa, sissiteltassa tosin missä kamina mutta kuitenkin. Kesä tulee mutta syksymmällä on pakko investoida omaan lämpimään makuupussiin oli sitten mitä merkkiä hyvänsä.
 • Ladataan…
 • Ladataan…
 • Ladataan…
 • Ladataan…
Top