Recent content by Nypykkä

 1. Nypykkä

  Koronavirus Suomessa

  K-A-I-K-KI E-I O-L-E T-O-T-T-A M-I-T-Ä I-N-T-E-R-W-E-B-S-I-S-T-Ä L-Ö-Y-T-Ä-Ä!! Eikä toi ole mikään tutkimus vaan yhden yksittäisen ihmisen meditaation tulos. Minulla ei ainakaan ollut luonnollista vastustuskykyä koronaa vastaan, kuten ei 100t muullakaan Suomalaisella.
 2. Nypykkä

  Venäjän propagandakoneiston päivittäiset ylilyönnit ja riman alitukset

  Valitettavasti jopa foorumilta löytyy sen verran tasapainottomia jäseniä et uppoaa osittain, puhumattakaan kylähulluista jotka edes kerran elämässään toivovat olevansa oikeassa ;)
 3. Nypykkä

  Koronavirus Suomessa

  Tottakai on poliitikkojen vika jos yksittäiset kansalaiset tekee typeriä valintoja. Eipä tälläisillä nippelitiedoilla ole väliä jos elää minäminä-kuplassa, josta on lamppu rikki;) Silloin voi huudella kaikenlaista typeryyttä tuntematta häpeää omista kirjoituksista.
 4. Nypykkä

  Koronavirus Suomessa

  https://www.verkkouutiset.fi/is-pietarissa-kayneiden-tartuntoja-jo-yli-200/#3af29dbf Tämä oli ilmeisesti todellakin koronapommi:cry: Jokainen voi miettiä mielessään että lockdown kolkuttaa ovella.
 5. Nypykkä

  Bidenin hallinto ja siitä keskustelua. Kuinka suunta muuttuu?

  Taas meni vähän pieleen, en käytä alkoholia ollenkaan :p :solthum:
 6. Nypykkä

  Bidenin hallinto ja siitä keskustelua. Kuinka suunta muuttuu?

  Sano nyt jotain, vittu sä et tiedä mistään mitään:D *Lainaus Kummelin Kultakuume elokuvasta mutta sopii tähän yhtä hyvin. Kerro nyt mikä on demokraatti virus, kuinka Capitol hyökkäys(viittaat false flag operaatioon) olisi ollut mahdollista järjestää demokraattien osalta kun rebublikaanit oli...
 7. Nypykkä

  Bidenin hallinto ja siitä keskustelua. Kuinka suunta muuttuu?

  Pieni korjauksia, hän EI ole minun presidentti vaan se on Sauli Niinistö. Uskottavuudeltaan Trump on nykyisin lähinnä tusina tason puhuja, liika hehkutus varastetun vaalivoiton vuoksi on vienyt sen terävimmän kärjen ja lisää on luvassa. Näet vielä kuinka hän ajautuu askel askeleelta suurempiin...
 8. Nypykkä

  Bidenin hallinto ja siitä keskustelua. Kuinka suunta muuttuu?

  Tämä sun trollaaminen ei oikein anna vastuullista kuvaa sun keskustelu kyvystä. Lätkätään linkki väärään ketjuun, sanotaan oujee ja fine:facepalm:
 9. Nypykkä

  Perussuomalaisten kuihtuminen ja sen seuraukset

  Soini osasi kyllä retoriikan, mutta en pitänyt häntä erityisen älykkäänä vaan ennemminkin hän huumaantui menestyksestä eikä täten kyennyt näkemään kuinka maa syötiin jalkojen alta. Jussi Niinistöstä hyvin samankaltainen mielipide.
 10. Nypykkä

  Koronavirus Suomessa

  Noh, ei tahallista koska testi on ollut negatiivinen mutta sanotaan näin että syvää ajattelemattomuuta kyseiseltä valioyksilöltä.
 11. Nypykkä

  Uutisia Egyptistä

  Kuten jo aiemmin tässä ketjussa arvelin, ei kyse ole vahingosta. Kapteeni junttasi laivan parkkiin ihan tahallaan, vaikkei tästä artikkelista se vielä tulekaan esiin. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/bfee3619-1293-4ca7-b02b-297c45945691
 12. Nypykkä

  Bidenin hallinto ja siitä keskustelua. Kuinka suunta muuttuu?

  Usko pois, feikki video eikä tarvitse olla superälykäs nähdäkseen sen. Noh, sattuuhan näitä kun tunteella mennään:D
 13. Nypykkä

  Koronavirus Suomessa

  Tämä intialais variantti on hyvin tuhoisan oloinen, voi olla että näemme tämän seurauksena pahimman korona aallon mitä olemme joutuneet kokemaan.
 14. Nypykkä

  Valko-Venäjä

  Mä olen aika selkeä sanaisesti kritisoinut Suomen hallitusta enkä edes ainoa. Silti en ole kokenut mainitsemiasi ongelmia, suksi vittuun väitteinesi:)
Top