Gorka, 5.11. Agressor, Source Commander + TT tasku ja Salomon kengät

MRB

Korpraali
Gorka anorakki puku, miesten XL

Legendaarinen Gorka puku, tässä alkuperäinen erittäin tukevasta ja kestävästä tiuhaan kudotusta puuvillakankaasta valmistettu malli, ei siis mitään heikkoa kangasta kuten joissakin tuotannoissa (esim jotkut varustelekan mallit). Kaikissa kulutuksen alle joutuvissa kohdissa kuten olkapäissä, kyynärpäissä ja lahkeissa lisäksi ripstop kankaiset vahvikkeet. Takissa edessä iso "putkitasku", pienempi rintatasku ja takana iso tasku esim hanskoille. Housuissa läpiviennit (ns "kuuskekkonen ratkaisu") ja reisitaskut sekä lumilukot lahkeissa. Housuissa pieni nirhauma toisessa polvessa, muuten ei mitään vikoja. Todella käyttökelpoinen puku, joka kestää oikeasti käyttöä ihan eri luokassa kuin normaalit ohuet eräilyvaatteet. Koko noin XL.

Hinta 100 euroa housut ja takki, + postikulut


5.11. Tactical Agressor parka takki, kolme takkia yhdessä

Kolme takkia yhdessä eli mainio fleecetakki taskuilla sekä ohuella vuorella oleva vedenpitävä ja hengittävä soft shell takki, jotka yhdistämällä saa paksun talvitakin koville pakkasille. Takissa ja fleecessä erittäin monia käyttöä helpottavia ratkaisuja kuten kauluksen sisään rullattava irrotettava huppu, hyvin suuret etutaskut ja "tupla" rintataskut (myös takatasku esim hanskoille ja hihatasku) sekä kyljistä kainaloihin asti avattavat vetoketjut, joilla liikkuvuus paranee hyvin paljon. Markkinoiden parhaimpia takkeja, joka on suunniteltu oikeasti käytettäväksi oikeissa hommissa. Kunto uuden veroinen, käytetty vain muutamia kertoja. Koko amerikkalainen XL, vastaa ehkä eurooppalaista XXL:ää.

Hinta 180 euroa (ostohinta oli yli 300 euroa) + postikulut


Source Commander juomareppu ja Tactical Tailor Zippered Utility Pouch

Taisteluhommiin tarkoitettu juomareppu, jossa hyvät taskut pikkutavaroille, eväille ja vaikkapa ea-pakkaukselle(ylemmässä taskussa myös "administrator" tyyliset tilanjakajat). Mukaan Tactical Tailor Zippered Utility Pouch, erittäin tukeva ja iso pussi, jonka voi kiinnittää repun molle lenkkeihin. TT:n pussissa PVC vuoraus eli pitää vettä jonkun verran, ko pussiin mahtuu esim retkikeitin tai 1L Nalgaline pullo. Käytinkin itse pakettia niin että veden lisäksi mukana oli pikkupurtavaa ja pari retkimuonaa, jolloin pystyi tekemään päivän pitkiä vaelluksia todella kevyellä repulla. Valitettavasti juomarakkoa ei tule mukana, mutta se tuskin haittaa sillä käytetyt rakot ovat aina vähän niin ja näin ;)

Esittelyvideo:

Hinta pakettina 100 euroa, irrallaan reppu 90 euroa ja pussi 30 euroa + postikulut


Salomon XA PRO 3D ultra maastolenkkarit 45 1/3

Käyttämöttämät Salomon XA PRO 3D ultra maastolenkkarit, miesten koko 45 1/3. Todella kevyet ja hengittävät, mutta silti tukevat kengät, joissa on pitävä maastopohja. Ortolite pohjalliset ja ilman solmuja kiristyvät nauhat. Olivat itselle valitettavasti liian pienet.

Hinta 60 euroa + postikulut

Maksu tilille jonka jälkeen postitus postikuluja vastaan. Yhteys mieluinten maililla [email protected], niin voin laittaa kuvia tulemaan.
 

MRB

Korpraali
5.11. takki mennyt, sourcen erinomainen ja huippukestävä juomareppu TT:n isolla ekstrapussilla löytyy vielä.
 

MRB

Korpraali
Sourcen mainio juomareppu taskuineen löytyy vielä, nyt postikulut kaupanpäälle. Tuo reppu on todella hyvä päiväretkelle, saa eväät ja juomarakon mukaan ja jos laittaa pussin kiinni niin retkikeitinkin kulkee matkassa ihan huomaamatta. Ja tehty tosiaan niin kestäväksi kuin vain mahdollista, ei mene heti rikki vaikka retuuttaisi enemmänkin.
 

MRB

Korpraali
Lasketaan hintaa, tästä erinomainen kevyt ja erittäin kestävä päiväreppu, pussukan kanssa 90 euroa, erikseen reppu 70 euroa, pussi 30 euroa.
 
Top