Lasermax, Glock 17

vty

Korpraali
Myydään Glock 17 pistoolin kara-laser

Laseryksikkö on kohdistettu tehtaalla ja koska se asennetaan aseen omaan koneistettuun runkoon heti piipun alle, ei erillistä kohdistamista tarvita lainkaan. Tarkkuus on +-55mm 20 metrin matkalla (Glock 17). Asennettu Lasermax ei muuta aseen ulkomittoja eikä lisää painoa. Kaikki aseen alkuperäiset kotelot ja muut ulkoiset lisävarusteet sopivat edelleen.

Kun haluat käyttää laseria, napin painallus riittää. Käyttökytkin on aina aseen molemmilla puolilla, liipasinkaaren tuntumassa olevassa aseen purkusalvassa. Jos et halua käyttää Lasermaxia, ase toimii aivan normaalisti. Laseryksikön teho on suurin EU -alueella sallittu 5 mW ja aallonpituus 635 nm. Lasermax on täysin vesitiivis 20 metriin asti ja paikalleen asennettuna kestää aseen pudottamisen betonilattialle vähintään 1,8 metristä. Paristoina käytetään nappiparistoja. Paristojen kesto yhtäjaksoisessa käytössä noin 2 tuntia ja tavanomaisessa päivittäisessä käytössä noin 6-12 kk.

Hinta: 200€, nouto Helsinki tai rahat tilille ja paketti postiin

https://finsec.fi/lasermax-internal-laser
 

Ottoville

Respected Leader
BAN
Lasertähtäinten toimittaminen USA:n ulkopuolisiin maihin vaatii vientilisenssin. FinSec on Lasermax -tuotteiden virallinen Suomen maahantuoja. Huom: ei sovi Gen4 Glock 17 aseisiin. Uusia malleja on tulossa, kysy!
Sopivuus: katso asemallit tilausvalikosta.

https://finsec.fi/lasermax-internal-laser
 
Top