M: 5.11 XPRT Tactical kengät koko 44 ja Rudy Project Rydon ammuntalasit

MRB

Korpraali
Uutta vastaavat muutaman kerran jalassa pidetyt ammattilaiskengät, koko 44 (pakkauksessa lukee 44R, en tiedä että mitä tuo R tarkoittaa). Myyn koska ovat aavistuksen liian pienet itselleni. Todella kevyet kengät ja ominaisuuksista löytyy, kuten alla olevasta linkistä selviää:

http://www.salainenagentti.fi/xprt-tactical-8/2100850/dp

Mukaan kenkien lisäksi alkuperäinen laatikko tarpeineen (muistaakseni siellä oli ainakin suojapussi).

HP 130 euroa + PK

Myydään muutaman kerran käytetyt Rudy Project Rydon ammuntalasit kaksilla linsseillä, jotka ovat Racing Red (punaisen ruskeat) ja Yellow (keltaiset). Mukana tulee musta kovamuovinen kotelo ja suojapussi varalinsseille.

Lisätietoa laseista alla olevasta linkistä, tästä poiketen tosin mukana tulee siis vain kahdet linssit ja erilainen suojakotelo. Laseihin pystyy hankkimaan todella paljon erilaisia vaihtolinssejä ja lasien sisäpuolella oleviin kiinnikkeisiin pystyy ostamaan tarvittaessa omilla vahvuuksilla olevat silmälasilinssit.

HP 80 euroa + PK

http://www.urheilulasit.fi/epages/11112009-1395.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/11112009-1395/Products/SN790306S5/SubProducts/SN790306S5

Sähköpostilla mrblack1941[at]gmail.com tavoittaa, kuvia voin lähettää tarvittaessa. HUOM! ottakaa yhteyttä vain sähköpostilla, en lue YV viestejä.
 
Se R on lestin leveyden merkintä ja tulee sanasta Regular eli on normaalilevyinen lesti.
 
noska kirjoitti:
Se R on lestin leveyden merkintä ja tulee sanasta Regular eli on normaalilevyinen lesti.

Ok, kiitokset tiedosta, hyvä tietää. Niin saa näistä tarjotakin jotain jos hinnat tuntuvat liian korkeille, pääasia että saadaan rensseleille uusi koti.
 
Hintoja laskettu, nyt uudet kengät vain 130 euroa ja todella hyvät ampumalasit 80 euroa. Miltei ilmaista siis.
 
RE: M: 5.11 XPRT Tactical kengät koko 44 ja Rudy Project Rydon ammuntalasit

Tavarat myyty
 
Back
Top