Oikea Media

hansai

Supreme Leader
BAN
Oikea Media aloittaa
Hiljaisella enemmistöllä on nyt ääni


Tätä on odotettu.

Kyselytutkimusten mukaan selvästi yli puolet suomalaisista haluaa nykyistä tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa. Vastaavasti noin puolet suomalalaisista ei halua uudelleenmääritellä avioliittoa sukupuolineutraaliksi.

Yli 43 prosenttia suomalaisista vastusti Suomen EU-jäsenyyttä kansanäänestyksessä, ja unionin siunauksellisuutta epäilevä väestöosuus ei ole yli kahden vuosikymmenen aikana sulanut mitenkään pois.

Jos nyt järjestettäisiin uusi kansanäänestys, jopa 34,9 prosenttia äänestäisi jäsenyyttä vastaan, vaikka ero merkitsisi hyppyä tuntemattomaan.

Kiinnostavaa on, että Euroopan unionin kannatus on heikointa 36-55 vuotiaiden ikäryhmässä eli ikäluokissa, jotka veronmaksajina yhteiskuntaa eniten kannattelevat. Kannattajia on 40,1 prosenttia ja vastustajia 40,3 prosenttia.

Kyselytutkimukset antavat Suomesta aivan eri käsityksen kuin Yle, Helsingin Sanomat ja muu valtamedia. Valtamedian lukijoita, katselijoita ja kuuntelijoita ruokitaan mielikuvalla, jonka mukaan kaikki tavalliset, järkevät ja humaanit ihmiset kannattavat sukupuolineutraalia avioliittoa, monikulttuurisuutta ja vallan keskittämistä Brysseliin. Valtamedian luoman mielikuvan mukaan näitä asioita vastustavat vain merkityksettömän pienet, usein kouluttamattomat, ikääntyneet ja maailman menosta jo hieman jälkeenjääneet kansalaispiirit.

Kun valtamedia ei ole antanut ääntä konservatiiviselle, kansallismieliselle Suomelle, on syntynyt kysyntä vaihtoehtomedialle. Se on täyttynyt osin melko laaduttomilla julkaisuilla, joita valtamedia on alkanut kutsua valemediaksi.

Ulkopuolisen tarkastelijan näkökulmasta valtamedia näyttää kuitenkin syyllistyvän väritetyn ja joskus suoranaisen valheellisen kuvan välittämiseen maailmasta vähintään samassa määrin kuin vihaamansa “valemedia”.

Tämä valta- ja vastamedian välinen kärhämä on vain lisännyt perinteisiin journalistisiin arvoihin sitoutuneen median kysyntää. Ja nyt siihen on vastattu.

Tervetuloa lukemaan Oikeaa Mediaa!

Me annamme äänen niille suomalaisille, joita valtamedia ei kuuntele ja jotka se suoranaisesti haluaa vaientaa. Me haluamme tehdä hiljaisen enemmistön tietoiseksi siitä, että se on enemmistö, ja että sen ei tarvitse hävetä mielipiteitään ja maailmankatsomustaan.
Uuden median perustaminen ei käy hetkessä. Nyt on avattu beetaversio, jonka alusta ei välttämättä ole vielä täysin vakaa. Jos palvelu katoaa hetkeksi verkosta, ei kannata epäillä sensuuria ja pukea foliopipoa päähänsä. Sisällöntuotantokin on vasta lähdössä käyntiin. Pyydän kärsivällisyyttä.

Jos haluat antaa palautetta tai jos olet kiinnostunut tuottamaan laadukasta journalistista sisältöä Oikeaan Mediaan, ota yhteyttä. Jos haluat mainostaa meillä tai jos muuten haluat tukea Oikeaa Mediaa, ota yhteyttä.

Meidät tavoittaa osoitteesta [email protected].

Marko Hamilo
päätoimittaja
Oikea Media
http://beta.oikeamedia.com/o1-2713

http://beta.oikeamedia.com/
 
He omistavat kohutun Oikea Median: Kirjailija, toimittaja – ja mies, joka lopettaisi muslimien maahanmuuton
Julkaisu ei aio noudattaa Journalistin ohjeita.

Verkkoon on avattu Oikea Media -niminen sivusto, joka kirjoittaa omasta mielestään oikeista asioista.

Sivuston päätoimittaja Marko Hamilo kertoo, että Oikea Media on vaihtoehto valtamedialle. Hän vertaa mediaansa taksialaan. ”Me olemme journalismille sitä mitä Uber taksialalle tai Airbnb hotellibisnekselle”, Hamilo sanoo.

Oikea Median omistajat ovat Marko Hamilon lisäksi Jukka-Pekka Rahkonen ja Joonas Konstig. Yhtiötä ei ole vielä merkitty kaupparekisteriin.

Joonas Konstig on kirjailija, joka tullut julkisuudessa tutuksi homoliittoja, maahanmuuttoa tai vaikkapa kasvissyöntiä kritisoivana keskustelijana. Konstig on kirjoittanut ruoka-aiheisia kolumneja Helsingin Sanomiin. Hänen kirjatuotantonsa käsittää novelleja ja romaaneja. Konstigin romaani Kaikki on sanottu voitti Kalle Päätalo -palkinnon vuonna 2012.

Päätoimittaja Marko Hamilo puolestaan on kirjoittanut perussuomalaiselle ajatuspaja Suomen Perustalle muun muassa raportin, jonka mukaan suomalaiset toimittajat elävät punavihreässä kuplassa. Hamilo on taustaltaan tiedetoimittaja, joka toimi myös Suomen Kuvalehden avustajana.

Rahkonen on aiemmin esiintynyt julkisuudessa pääasiassa tasa-arvoisen avioliittolain vastustajana. Facebook-sivustollaan Rahkonen kirjoittaa, että ”kaikki maahanmuutto muslimienemmistöisistä maista tulisi lopettaa kokonaan.”

Hamilo kertoo, että heidän julkaisunsa edustaa ”aatteellisesti maltillista konservatismia”. Käytännössä tämä tarkoittaa maahanmuuttokritiikkiä ja homoliittojen vastustamista. Rahkonen, Hamilo ja Konstig ovat allekirjoittaneet homoliittoja vastustavan kansalaisaloitteen.

Kritiikkiä saavat myös Euroopan unioni ja rahaliitto EMU.

Hamilon johtama Oikea Media ei aio liittyä Julkisen sanan neuvostoon (JSN), joka valvoo hyvää journalistista tapaa.

Hamilon mielestä journalismi on siirtynyt ”oikeista ja olennaisista tiedoista” pelkkiin tietoihin ja niiden rinnalle tulleisiin mielipiteisiin.

Hamilo mukaan Oikea Media sen sijaan ei ole pelkästään mielipidesivusto, vaan ”uutiskone” lähtee käyntiin jo lähiaikoina.


Media-alan konsultaatiota Oikea Media on saanut entiseltä perussuomalaisten kansanedustajalta Reijo Tossavaiselta. Tossavaisen tausta on paikallislehdessä. Hän toimi Valkealan Sanomien omistajana ja päätoimittajana vuoteen 2004 saakka.

Tossavainen toimi kansanedustajakaudellaan myös Ylen hallitusneuvoston jäsenenä. Tossavainen erosi, kun Yle julkaisi perussuomalaisten riitoja käsittelevän ohjelman. Tossavaisen mielestä Ylen ohjelma rikkoi hyvää lehtimiestapaa, kun se esitti Tossavaisen mielestä asiat liian yksipuolisesti.

Sittemmin Tossavainen on keskittynyt toisenlaiseen mediavaikuttamiseen sosiaalisessa mediassa, jossa hän keskustelee säännöllisin väliajoin valtamedian ”vääristä” jutuista ja niiden vääristä näkökulmista.

Hamilon mukaan Tossavaisesta tulee heidän blogikirjoittajansa.

Lisäksi Oikea Media kertoo saaneensa neuvoja Janne Kaijärveltä, joka on toiminut päätoimittajana muun muassa kaupunkilehti Turkulaisessa ja Sanoma Newsin kaupunkilehdissä. Kaijärvi on neuvonut tai neuvoo myös Soneraa ulkoisessa viestinnässään.

”Elämme poikkeuksellista aikaa, ja isänmaallinen talkoohenki on sen mukaista.”

Ketkä sitten kirjoittavat verkkojulkaisuun Hamilon, Tossavaisen, Konstigin ja kumppaneiden lisäksi?

Blogialustan valmistuttua sivusto pyrkii saamaan useita eri kirjoittajia joukkoihinsa, myös poliitikkoja. Nyt blogia on jo kirjoittanut keskustalainen kuntapoliitikko Piia Kattelus Seinäjoelta. Kirjoitus kritisoi maahanmuuttoa.

Maahanmuuttokriittisyys näkyykin sivustolla reilusti. Yksi kirjoittajista on Heikki Porkka, jota päätoimittaja Hamilo kuvaa ”mediakriitikoksi” maahanmuuttokriittisessä liikkeessä. Muun muassa MV-lehti on käyttänyt sivuillaan Porkkaa lähteenään. Porkan ”julkaisualusta” on julkinen Facebook-sivu.

Jatkossa MV-lehti ei voi Hamilon mukaan käyttää Porkan Facebook-kirjoituksia sellaisenaan MV:n sivuilla.

”Homma ei ole enää Ilja Janitskinille yhtä yksinkertaista, kun Porkka kirjoittaa ensisijaisesti suoraan meille ja laittaa omalle seinälleen siitä vain lyhyen johdannon ja linkin”, Hamilo sanoo.

Hamilo kertoo, että jatkossa, kunhan sivusto kehittyy ja saa oikean muotonsa, myös kirjoittajien taustat tuodaan esille tarkemmin. Sivustolle kirjoittaa kuitenkin myös muutama nimimerkki.

Oikea Media -sivusto pyörii pääosin talkoovoimin. Talkoolaisia yhdistää Hamilon mukaan isänmaa.

”Moni kirjoittaa nytkin blogeihin ja Fb-päivityksiin laadukasta sisältöä ilman minkäänlaista korvausta. Elämme poikkeuksellista aikaa, ja isänmaallinen talkoohenki on sen mukaista”, Hamilo selittää.

Myös palkkioita voi olla luvassa, sillä Hamilo ja kumppanit ovat kaavailleet kirjoittajille palkkiojärjestelmää, joka perustuisi tuotetun tekstin tai videon laatuun ja määrään, kuten klikkeihin.

”Palkkioita voi ottaa ulos, kun yhtiöllä on siihen varaa”, Hamilo sanoo.

Tuloja julkaisu aikoo hankkia mainoksilla. Vielä keskeneräisillä sivustolla mainoksia on jo. Muun muassa kempeleläinen matkatoimisto Easyloma ja laihdutussivusto Äijädietti mainostavat sivustolla

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ko...mien-maahanmuuton/?shared=956259-e2dfbceb-500
 
Kyllä tässä keskivertometiankuluttaja on kohta ihmeessään. Jokainen metia julistaa olevansa ilman muuta Totuusmetia. Ja klikkauksia irtoaa ihan vaan sillä, että tykkääjiä löytyy kaikille metioille. Kukin saa ansionsa mukaan.

Ainoa, joka hävisi tämän pelin on Totuus. Journalismia nyt ei enää juuri tarvitse etsiäkään.

Kisa metiakuluttajien sieluista(klikkauksista) käy kuumana ja löylyä tulee piisaamaan.
 
@Kaira Jo nimen nähtyään tiesi mitä tulevan pitää. Perussuomalaisen hajuista konservatiivihöttöä kaikilla mausteilla.

JSN:n jäsenyydestä kieltäytyminen ja nimimerkkien ottaminen messiin kertonee siitä, että julistaminen tulee olemaan "reteähköä".

Edit: Mutta älkää ymmärtäkö väärin. Ei tämä torttu haise yhtä pahalle kuin MV-lehti. Siitä pisteet.
 
Kyllä tässä keskivertometiankuluttaja on kohta ihmeessään. Jokainen metia julistaa olevansa ilman muuta Totuusmetia. Ja klikkauksia irtoaa ihan vaan sillä, että tykkääjiä löytyy kaikille metioille. Kukin saa ansionsa mukaan.

Ainoa, joka hävisi tämän pelin on Totuus. Journalismia nyt ei enää juuri tarvitse etsiäkään.

Kisa metiakuluttajien sieluista(klikkauksista) käy kuumana ja löylyä tulee piisaamaan.

Suuret viestimet ovat poliittisen korrektiutensa kuristamia, toisaalta suurin osa jutuista on samaa klikkihuoraustauhkaa kaikilla. Joku peppumimmi on julkaissut kuvan pepustaan instagramissa (minä klikkaan, mutta p-kaa se silti on :) ) Ja nämä vaihtoehtomediat ovat kovin....vaihtoehtomedioita :) Homoliitot, Islam ja Trump. Väitän edelleen, että Verkkouutiset Nykypäivä on Suomen laadukkain viestin. Ei sielläkään ehkä resursseista johtuen mitään megatsuurnalismia ole, mutta se on oikeasti aika moniääninen ja tietoa sellaisenaan välittävä sivusto - näin vähällä pääsee Suomessa kärkeen, ja vielä puoluelehti!

Jotenkin ei tee välillä mieli kuin katsoa lastenkanavia. Paavo Pesusieni peittoaa kyllä ihan kepeästi kaiken mikä mistään aikuisten mediasta tulee. Lapset, tuo ihana tekosyy. Tsuurnalismia voi sitten etsiskellä jostain rajojen ulkopuolelta (ei itäänpäin).
 
Konstig on ainakin kirjoitellut juttuja, joissa idealismi ja aatteet ovat korvanneet faktat ja ymmärryksen.

Hamilo sen sijaan ollut aika fakta-pohjainen.
 
@Kaira Jo nimen nähtyään tiesi mitä tulevan pitää. Perussuomalaisen hajuista konservatiivihöttöä kaikilla mausteilla.

JSN:n jäsenyydestä kieltäytyminen ja nimimerkkien ottaminen messiin kertonee siitä, että julistaminen tulee olemaan "reteähköä".

Edit: Mutta älkää ymmärtäkö väärin. Ei tämä torttu haise yhtä pahalle kuin MV-lehti. Siitä pisteet.

Niinhän se noin laajalti on: Oma paska se niin ruusuille tuoksuu. Yksi epäluotettava valhemedia muiden, YLEn MTVn, Hesarin, Sisä- ja Oikeusministeriön.... jne jatkoksi....

Totuuksia tulee tuutin täydeltä, tosiasioista ei kait sitten niin väliä..
 
Selaisin läpi enkä löytänyt mitään Venäjän ja Suomen valtioliitosta, Janus Putkosesta tai Putinin ylivertaisuudesta. Katsotaan. Kuuluisa suomalainen desantti/dosentti kirjoittelee nimimerkillä jo moniin paikkoihin. Oikea media voi myös muuttua kremlin äänitorveksi rahan myötä. Niin kävi vaihtoehto ja salaliittosivusto Verkkomediallekin,kun Janus P törsäsi palvelin tiloihin.
 
Hetken aikaa seurattuna näyttää hyvältä, tämmöisiin pitäisi saada hieman lisää uutisten tekijöitä (käytännössä suomennettuja uutisia ulkomailta joita Suomen valtamedia välttelee, Ruotsi ensin ;) sekä ehkä muutakin matskua semmoisille joita vaikkapa viihdeaiheet kiinnostavat, siis käytännössä lisärahaa ja tekijöitä, mutta kuten sanottu hyvältä näyttää ja Hamilo hyvä kaveri tämmöiseen ehdottomasti peukkuja täältä.
 
uutisia ulkomailta, Ruotsi ensin ;) .
No nyt on paha paikka, halutaanko ensin kuulla törkyä Ruotsista vai Venäjältä... Noh, Ruotsilla on niin ylivertainen itänaapuri, joten käytetään sitä mielipuolisesti perusteena siitä että Ruotsista halutaan törkyä kuulla :)
Ruotsi, maailman yliarvostetuin maa, vaikka monella tapaa hieno onkin.
 
Back
Top