Myydään OPERAATIO UKRAINA

TomTom

Ylipäällikkö
Mod
Sen verta päivitystä: @Stagideus on sähköisesti todentanut henkilöllisyytensä minulle. Mutta, maanpuolustus.net ylläpito ei edelleenkään ota mitään vastuuta tästä toiminnasta.

Jatkossa touhuun kunnolla läpinäkyvyyttä ja avoimuutta niin minun puolesta homma on OK.
 

Rajajääkäri

Kenraali
Lahjoittaja
Jos minulla olisi aikomus järjestää laiton/tai nimiluettelo vääriin käsiin, rahastuskeräys, en takuulla ensimmäisenä yrittäisi täällä. Sillä tällä foorumilla viihtyvä väki suorastaan haisee testosteronille ja latautuneelle agressiolle ja joka vaivaa ja keinoja kaihtamatta hakisi rahojensa huijanneen tilille, mistä tahansa maailmankolkasta.:D
 

Pseeri

Kersantti
Mielestäni on tervettä kyseenalaistaa ihmisten tarkoitusperiä, muuten voi samantien lahjoittaa pankkitilin tunnarit ja henkilötiedot nigerialaiselle sähköpostikoplalle. Sillä hekin pitävät parempaa huolta niistä kuin seniili kaiken uskova sinisilmä.

Jos on pienikin tunne, että asiassa on jotain mätää, niin siinä yleensä on. Varsinkin jos asianomainen aivan hermorauniona toitottaa asiaansa defenssit ylhäällä.

TomTom:n varmennus asiaan auttoi uskottavuuden osalta, vaikka en häntäkään tunne henk. koht.
 

Stagideus

Majuri
Lahjoittaja
Hyvää työtä, Team Finland! Yli 200 merkkiä mennyt ja yhteydenottoja satelee. Hienoa nähdä, että solidaarisuutta löytyy, vaikkei se varsinaisesti yllätyksenä tullutkaan.
Laitetaan tilanne perspektiiviin: Tähän asti kokoon saadulla summalla saadaan ylijäämämarkkinoilta parhaimmillaan parisataa modernia maastopukua! Jatketaan hyvällä meiningillä.

HAKKAA PÄÄLLE!
 

Stagideus

Majuri
Lahjoittaja

Kaikessa korniudessaan tämä video summaa aika hyvin sen, miksi tähän tehtävään on ryhdytty ja miten suhtaudumme asiaan.

Mitä tulee Pseerin ja Jarppin mielenkiintoisiin kommentteihin: Jätämme ne omaan arvoonsa. Mikään ei estä ryhtymästä älyttömään väittelyyn aiheesta, paitsi tietenkin järki! Varsinkin kun retoriikkansa on mitä on ja lähinnä todella kummallista henkilökohtaisuuksiin menemistä (esim: "Varsinkin jos asianomainen aivan hermorauniona toitottaa asiaansa defenssit ylhäällä.")

On täysin normaalia olla varautunut minkä tahansa tämän kaltaisen asian kanssa, mutta se miten asiansa esittää määrää hyvin pitkälti minkälaisen vastauksen saa kysymyksiinsä. Asiaton huutelu harvoin saa kovin sivistynyttä vastakaikua. Tämän kauniimmaksi en pysty todellisuutta taikomaan ja jos jyrkästi vittuiluun vastaamisen kokee "hermoiluna", emme pysty asiassa yhtään enempää auttamaan.
 

Pseeri

Kersantti
Onneksi jokaisella on oikeus omiin ajatuksiin ja tuntemuksiin. En ole jyrkästi vittuillut teille, vaan esittänyt fiilikset keräyksen uskottavuudesta ja siitä ettei pidä tunkea rahojaan ja yhteystietojaan tuntemattomille tahoille, vaikka kuinka olisivat innolla hyvää tekemässä. Elämä opettanut, että ihmiset on aika häikäilemättömiä kusetuksissaan.

Ja jos ensimmäisenä huudetaan vähänkin epäilevällä mielellä olevat hiljaiseksi, niin tunne sen kuin voimistuu.

Hyvää jatkoa keräykselle. Hyvällä asialla olette kaikesta huolimatta, satun vain olemaan aika varautunut tällaiseen toimintaan ja syystä. Rahaa voisin antaa jos tietäisin sen varmasti menevän perille ja että henkilötietojani ei väärinkäytetä.
 

Stagideus

Majuri
Lahjoittaja
Nimenomaan, jokaisella on täysin peruuttamaton oikeus omaan mielipiteeseensä, emmekä tätä missään nimessä pyrikään kiistämään. Tämä on aivan keskeinen motivaatio joka kerralla, kun kuka tahansa meistä tarttuu kivääriin ja harjoittelee SA-tehtäväänsä, eikö? Tässä tehdään ihan vakavalla otteella hommia ja täysin OTOna, joten ei vaan oikein jaksaisi sellaista Esson baari-tyyppistä takavasemmalta huutelua. Mikäli olisit lähestynyt ensin yksityisesti olisi asiaa ollut huomattavasti helpompi avata järkevästi. Nyt aiheen ympärillä leijailee täysin suotta tietynlainen paskankäry, kun esimerkiksi jokin uusi, asialle myötämielinen tyyppi sattuu selailemaan tätä ketjua ja verkkokalvoille palavat päälimmäisenä milloin mitkäkin epäilyt.

Kehityksen hengessä: Minkälaista infoa olisi hyvä tarjota, että nuo yllä ilmoittamasi epäilyksen aiheet hälvenisivät? Tarkoituksemme ei ole liehitellä sinua tämän enempää, mutta jos jokin pistää noin kovasti silmään tästä, tuskin olet ainoa jolle näin käy. Näin saatamme menettää potentiaalisia lahjoittajia täysin turhaan.
 

neme

Kapteeni
Voisin tukea tällaista toimintaa hieman eri tavalla. Mielestäni noilla hihamerkeillä saadaan kasaan max 1000 euroa.... Jos kiinnostaa, niin yv saa laittaa.
 

Stagideus

Majuri
Lahjoittaja
Yritin lähestyä YV:itse muttei onnistu tuon sinun bannisi takia.
 

JHartikka

Luutnantti
Ukrainan kannatustarrat saapuivat, kiitoksia! Tässä kuva niistä, verrattuina oman lipputarramme kokoon.

Näin rinnakkain kansallisuustunnuksia sitten EI siis sovi käyttää harjoituksissa ja virallisissa tilaisuuksissa..! :)


IMG_6105 Ukrainan kannatustarrojen koko verrattuna oman maan tunnukseen (c) J Hartikka.JPG
 

JHartikka

Luutnantti
Tässä eräs tapa käyttää Ukrainan kannatusmerkkejä. Siviiliasuissahan niitä voi käyttää ilman, että tulee sanomista asiattomista kansallisuustunnuksista virkapuvussa. :)

Hihanauhan liimailin kokoon kierrätetystä tarranauhasta ja kumpparista. Ehkä joku foorumin lukija tietää mistä löytyisi valmiita hihanauhoja, vihjeitä?

:D Olenkohan nyt tätä käyttäessäni 'Kievin natzi'? Ja onko syytä varautua Imperiumin vastaiskuun..?


IMG_6638.JPG

IMG_6657.JPG
 
Viimeksi muokattu:

BlackFox

Ylipäällikkö
Lekasta saat valmiita keltaisoa hihanauhoja.
 

vlad

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Posti toi tänään tilaukseni!

Kiitokset minunkin puolesta - laatu hyvää ja mieli hyvä!

vlad.
 

Stagideus

Majuri
Lahjoittaja
@STI_Tactical9mm ping!

Tilanne on tällä hetkellä seuraava:

Merkkejä on mennyt vajaa 300 kpl ja sillä on kerätty 1350 euroa puhdasta hankintabudjettia (eli siis kerätty summa miinus myytyjen merkkien ostohinta ja valtiolle tilitettävä arvonlisävero 24%. Kaikki myymättömät merkit maksamme siis omista pusseistamme, vaikkei summa sinällään olekaan päätähuimaava.)
Näitä kerättyjä varoja ei ole vielä tällä hetkellä käytetty mihinkään, vaan odotamme sopivaa tilaisuutta saada maksimaalinen panos-hyötysuhde aikaiseksi. Sen sijaan varusterintamalla on toimittu pääasiassa muiden varusteita Ukrainaan haalivien tahojen kanssa ja tällä tavoin on saatu huomattavasti tuota meidän keräämää summaa suurempi hyöty aikaiseksi, kun olemme hyödyntäneet sitä aiemminkin mainittua alan osaamista yhdistettynä heidän hankintavaroihin. Olemme yhteistyössä saaneet hankituksi mm. satoja Brittiläisiä MTP-maastovaatteita (housuja, kenttä- ja taistelupaitoja, Windproof Smockeja), tetsarintaskuja, suojaliivin kuoria, sirpalesuojaliivejä, TST-EA-tarpeita, pieniä määriä kenttämuonaa, sadeasuja, välikerrastoja, toppapukuja yms. varusteita. Jotain pieniä läjiä on myös ihan suoraan lahjoitettu, koska ne on saatu hankittua jonkun diilin kylkiäisenä tms.

Pari esimerkkiä FB:n puolelta josta voi lukea lisää:
https://www.facebook.com/oleg.moroz.906/posts/866644830067590?pnref=story
https://www.facebook.com/oleg.moroz.906/posts/865931963472210?pnref=story
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=876435682425700&set=a.587428774659727.1073741833.100001778297612&type=3
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=961611353904270&set=pcb.961612440570828&type=3

Sanokaa jos noi linkit ei auka, niin nappaan kuvankaappaukset ja laitan tänne kunhan ehdin.

Ylijäämärintamalla on sattuneesta syystä (Mikä kv-tilanne?) juuri tällä tarkastelujaksolla mennyt ns. dörtsi poseen kaiken rätei ja lumpui erikoisemman kaman kanssa, eli esim. viestivälineet, teltat yms. Mikäli mitään erityisen hyvää tavaraa ei löydetä järkevään hintaan, niin yhdeksi vaihtoehdoksi on alkanut muotoutumaan TST-EA-tarvikkeiden lahjoitus Virosta käsin toimivalle Vaba Ukraina-nimiselle vapaaehtoisjärjestölle. Heidän organisaationsa on huomattavan tehokas, koska vetäjissä on myös Sotilaslääkinnän ammattilaisia ja kaikenmaailman MilTec-tauhkan ostelemisen sijaan he tietävät mitä tekevät.

Suoraan myönnämme myös, ettei tämä homma mennyt aivan aluksi ajateltujen nuottien mukaan, mutta laakereilla ei todellakaan ole siltikään lepäilty. Viimeisen vuoden aikana, siitä kun tämä proggis aloitettiin olen itse esimerkiksi viettänyt pisimmillään vain n. 3 viikkoa kotimaan kamaralla yhtäjaksoisesti ja erilaisten nelipyöräisten mittariin kertyi samassa ajassa n. 130 000 kilometriä. Tämä on ihan huomattava luku, kun ottaa huomioon että en aja työkseni. Tämän päälle vielä vittuintin kiireet (ml. muutamankymmentä vuorokautta pelkästään harjoituksissa viipottamista), leikkauspöydälle joutuminen vieraassa maassa ja kaikenlaiset muut elämän harmit, niin tylsistymisentunne alkaa olla aika hämärä muistikuva menneiltä ajoilta.

Joka tapauksessa homma jatkuu edelleen ja kannustammekin kaikkia tähän jo osaa ottaneita levittämään sanaa edelleen! Jos ei muuten, niin oikeaa tietoa Ukrainan sodan tämänhetkisestä tilasta pitää jakaa mahdollisimman paljon.

Erityismaininta sille taistelijalle, jonka spottasin viime vuoden UTJR:n toimintanäytöspäivänä, päällään Desert DPM Windproof-smock, jonka hihaa koristi kaunis sinikeltainen merkki. Mistä lie saanut sellaisen... :rolleyes:
 
Viimeksi muokattu:

Tetra

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 2.0
@Stagideus eipä ainakaan mulla noi fabolinkit toimi.
 
Top