Syyrian konflikti

Ai niin unohdin kertoa myös sitä, että Kurdit käyvät todennäklisesti salaisia neuvotteluja Venäjän välityksellä Damaskoksessa. Tästä Turkki on myös aika huolestunut. Venäjä yrittää saada näköjään jonkinlaisen diilin aikaan Kurdien ja Assadin välillä että on Putinkin leikinyt hyvä poliisia. Kyllä mä uskon siihen, että kun tämä soppa on ohi niin Kurdeille annetaan myös jotain. Ei varmaankan sitä mitä ne haluaa mutta jotain, että nekin saisi olla tyytyväisiä.

 
Viimeksi muokattu:
Viimeksi muokattu:
Joo sen kyllä ymmärrän tietenkin, kyse olikin ksi alunperin siitä jos venäjä iskisi turkin puolelle rajaa, ei siitä jos se iskee turkkilaisia syyriassa.

Jos Turkki aloittaa sotatoimet Venäjää ja/tai venäläisiä joukkoja vastaan alueella, johon Turkilla ei ole hallintaoikeutta, niin Venäjän vastaus ei ole hyökkäys vaan vastaus.

Toki tulkinnanvaraista tämäkin.
 
Erdolla taitaa lähteä ihan laukalle....
Eihän tuon pitäisi olla mikään mahdoton tehtävä. iskeä nyt avolava militioihin. Eikös sellaisia nuo Assadin joukot pakkaa pääasiassa olemaan.
 
"It is being said that Abu Tow has destroyed 123 different targets by its own via the US-supplied Tow anti-tank guided missiles."
///
Ihan dejavu-tunne, kaikenlaiset tori ja parveke-kokoukset ja ATGM:t, näitä videoita on paljon joka päivä, huonolaatuisempia twiitti ATGM-videoita en yleensä tänne linkitä, mutta tässä nyt yksi
Täytyy toivoa, että spetnaz kaivaa tuon terroristin rotankolostaan ja luovuttavat Assadin joukoille.
 
Eiköhän Venäjä paikanna nuo tuliyksiköt ja informoi Syyrian varsinaisia joukkoja niistä. Kumpa
Assadilta löytyisi vastatykistöä noiden varalle.
 
Back
Top