Tapahtumat

Viikonlopun tapahtumiin liittyen, näinköhän nyt nähtiin viimeinen lentonäytös Helsingin Malmilla ?

Ja "erittäin yllättävästi" sää oli pilvinen ja sateinen - kuten yleensä suomalaisissa lentonäytöksissä.

http://www.lentoposti.fi/uutiset/sa...show_tarjosi_kuitenkin_nahtavaa_koko_paivaksi

Hyvin ohjelma eilen junailtiin. Holländer oli kyllä kova naama. Pilvet roikkuivat ja satoi vielä, mutta hän antoi yleisölle kaiken. Viiden aikaan selkeni.

Nyt on taas kirkkaampaa. Vielä tunti sittem vettä tuli kuin monsuunissa.

Eiköhän muutama airshow vielä nähdä. Ja siihen viimeiseen on kyörättävä Matias Rust mukaan! Hän on jo ilmoittanut kiinnostuksestaan.
 
Hirveää melusaastetta meneillään Malmilla :rolleyes:
 
Jollekin melusaastetta, toiselle musiikkia korville:)

Tuli pitkästä aikaa seistyä Hornetin jälkipolttimien alla, kun kone veti päällä ylöspäin. Oikeastaan melkein ensimmäinen kerta ilman kuulosuojaimia noin lähellä (kädet oli aina välillä kyllä korvissa). Onhan se vaan aina yhtä jännä fiilis, kun tuntuu että koko universumi tärisee sillä hetkellä.
 
Ympäri vuotista toimintaa, isot rispektit;

Salaperäinen hyväntekijä Brother Christmas sai hienon tunnustuksen – Sotaveteraaniliitto myönsi mitalin
a51fd4b102b24ab5aa989179369e6cec.jpg

Brother Christmas myi lakritsirasioita hyväntekeväisyystempauksessa Helsingissä huhtikuussa 2016. Myynnin tuotot menivät 89-vuotiaan sotaveteraani Mikko Hautasen ja tämän puolison, 90-vuotiaan lotta Lauraliisa Pitkäsen matkakassaan. (KUVA: Vesa Moilanen)

Julkaistu: 6.9. 21:08


B8514561.115150652;dc_trk_aid=288146107;dc_trk_cid=61348753;ord=[timestamp]

Suomen Sotaveteraaniliitto päätti myöntää Brother Christmasille ansiomitalin sotaveteraanien eteen tehdystä työstä.
Joulu on kerran vuodessa, mutta parrakas hyväntekijähahmo Brother Christmas ilahduttaa ihmisiä ympäri vuoden. Suomen Sotaveteraaniliitto päätti elokuussa myöntää hänelle ansiomitalin sotaveteraanien eteen tehdystä työstä.

– Hän on tehnyt tosi paljon henkilökohtaisella tasolla. Hän on järjestänyt veteraaneille virkistävää toimintaa ja tapahtumia Helsingin ja Tuusulan suunnalla. Nämä ovat olleet perusteita mitalin myöntämiselle, Suomen Sotaveteraaniliiton toiminnanjohtaja Markku Seppä sanoo.

Brother Christmas on muun muassa vienyt kymmenen veteraania katsomaan HIFKin ja Ässien välistä jääkiekko-ottelua aitiossa. ”Jouluveli” sanoo IS:lle, että ansiomitalin myöntämispäätös tuntuu hyvältä.

– Tämä on tosi hienoa. Veteraanien kanssa on tullut tehtyä töitä jonkin verran tässä vajaan vuoden aikana. Jokaisessa tapahtumassa on nähty, että ihmiset ovat tykänneet ja ne ovat tulleet tarpeeseen.

Brother Christmas kuvailee, että veteraanit eivät ole tarvinneet varsinaista apua. Kyse on enemmänkin arjen mukavista asioista ja unelmien toteuttamisesta.

– He ansaitsevat kaikki heille tarjotut jutut siitä työstä, mitä he ovat aikanaan tehneet.

Brother Christmas kertoo lähtevänsä hyväntekeväisyyshankkeisiin mielellään mukaan. Veteraanien kanssa on jo uusia juttuja suunnitteilla. Facebook-sivuillaan hän kertoo, että veteraaneilta voi oppia paljon ja aika heidän kanssaan kuluu leppoisasti.

– Hyvän mielen juttuja kannattaa tehdä niin kauan kun meillä veteraaneja on.

Ansiomitali luovutetaan Brother Christmasille lokakuussa. Suomen Sotaveteraaniliitto myöntää ansiomitalin kaksi kertaa vuodessa. Kesällä se myönnettiin elinkeinoministeri Olli Rehnille (kesk).

Ilta-sanomat
Antti Halonen
 
Back
Top