Trumpin puhdistukset ja linjamuutokset

aj77

Ylipäällikkö
Trumpin puolustukseksi kulta suihkuista täytyy todeta, että on ne muutkin saaneet ihan samaa.
Clintoneilla pedofiilikellari ja Obama on homo,koska entinen homostelukaveri kertoi. Sen lisäksi vaimo Michelle on mies josta todisteena aataminomena. On se vaan likaista tämä vapaa sana.

 

Soldierblue

Eversti
Lahjoittaja
Clintons bodycounts nummer ??

http://www.thepoliticalinsider.com/...igating-clinton-foundation-crimes-found-dead/

It has been reported on Reddit that Monica Petersen, working for the Human Trafficking Center, was in Haiti investigating possible human trafficking connections to the Clinton Foundation

Peterson previously worked for the Colorado Human Trafficking Council’s Data & Research Task Force. Early in 2016, a friend shared her blog post which was critical of Hillary Clinton’s shady dealings in Haiti

Read more: http://www.thepoliticalinsider.com/...n-foundation-crimes-found-dead/#ixzz4VUUWoJO9

 

Juna112Porojetsiin

Kapteeni
Lahjoittaja
:D Mitä skitofreenien hakutulos, no näät ne kuvina!! ;)

Lujin sen, jos Einari oli sairas?
Einari Lankinen on suomalaisen skitsokirjallisuuden kruunaamaton kuningas. Einari oli vakuuttunut siitä, että Yleisradio kuunteli hänen ajatuksiaan. Hänellä oli jopa todisteita siitä: katsoessaan Euroviisuja, hän havaitsi että lähes kaikki kappaleet olivat hänen omaa, vielä säveltämätöntä tuotantoaan. Jos siis ei ole edes dokumentoinut tuotantoaan, on tämä mahdollista vain jos Yleisradio pystyy kuuntelemaan TV:n välityksellä hänen ajatuksiaan. MOT
 
McCain, joka vihaa Trumpia mutta jolla on rehellinen maine sinänsä, on vienyt dokumentit suoraan FBI:n johtajalle.
McCain olisikin juuri oikea mies kelle nämä dokumentit voisi syöttää.
Saa nähdä, miten tämä kohu vaikuttaa McCainiin, jahka pöly laskeutuu. Siinä ei ole mitään uutta, että McCain on niin Trumpin kuin Putininkin verivihollinen, mutta yleensä ns. eturivin poliitikoilla on tavannut olla edes jonkinlainen rima sen suhteen, millaista moskaa tuodaan edes puolivakavissaan julkisuuteen.

Sinänsä tämä jupakka tuo aika hyvin esille sen, kuinka paljon "poliittinen aatemaailma" voi ohjata ihmisten toimintaa. Kohumuistio on ehditty varmistaa monin osin virheelliseksi, mutta silti jopa joissain ns. laatumedioissa on yhä väläytelty ajatusta, että se pitäisi ottaa edes osittain vakavasti. Ja epäilemättä lähinnä siksi, että kirjoittajat tai heidän edustamansa mediatalot mielissään toivovat, että raportti olisi totta. Monilla mediataloilla on tämän jälkeen aika vähän uskottavuutta viimeaikoina pinnalla olleessa valeuutisten levittämisen vastaisessa kampanjoinnissa.
 
Trumpin kohdalla voi todeta, että ken paskaan tarttuu se paskaan hukkuu :D

Clinton ei todellakaan hukkunut rötöstelyihin ja kohuihin. Hillary lähti samaan peliin Trumpin kanssa ja kun paskaa heiteltiin molemmissa suunnissa, niin Hillary ei yksinkertaisesti voinut voittaa. Bill Clinton vanhana pelimiehenä ja kehäraakkina ymmärsi missä mennään, mutta Hillary ei ymmärtänyt ja lopputulos on tässä. USA:n seuraava presidentti on aikakautemme suurin paskanpuhuja ja paskanheittäjä heti Putinin jälkeen...mutta se on hyvää paskaa, kun kaikkien muiden paska on pahaa paskaa.

Näissä nykyajan populisteissa on sellainen piirre, että ne syyttävät muita siitä missä itse ovat poikkeuksellisen taitavia...voisi jopa sanoa että eräänlaisia neroja. Ensin ne heittävät säkillisen paskaa kilpailijan tai poliittisen vastustajan naamalle ja ovat sitten hyvin vihaisia, kun paskaa lentää myös omalle naamalle.

Media lähtee tähän peliin kun rakastaa näyttäviä otsikoita ja kun tähän peliin lähdetään, niin myös media hukkuu paskaan...lopulta kaikki on pelkkää paskaa ja populistit valtapyramidin huipulla.
 
Viimeksi muokattu:

TBman

Ylipäällikkö
Trump kuitenkin ensimmäisen puheensa ensimmäisenä headerina käsitteli oman jääviytensä!
Eli ei lainkaan huono homma! Mutta onko tässä nähtävillä jotain yhteyttä meillepäin?
Lapset hoitavat bisneksiä, kun isi korjaa maata???
HEI ME TIENATAAN TÄLLÄ!

Saapa nähdä nyt kuin käy pisnesmiehen ameriikassa.
 

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Obaman ruodintaa.

12.1.2017 - 07.50 http://www.helsinginuutiset.fi/arti...yttavan-huono-presidentti-maailma-on-sekaisin
PUHEENAIHE
Suomalaisjohtaja lataa: Obama oli järkyttävän huono presidentti – "Maailma on sekaisin"
Sulavan presidentin surkea perintö
Kirjoittaja: Matti Apunen
Keskiviikkona, 11.1.2017 BLOGI, UUTISET http://www.eva.fi/blog/2017/01/11/sulavan-presidentin-surkea-perinto/
Tiedotusvälineet täyttyvät hyvää vauhtia arvioista, joissa kaihoten muistellaan Yhdysvaltain väistyvää presidenttiä Barack Obamaa – kaunopuheista esiintyjää, herkkäsormista kansan ymmärtäjää ja suurta kansainvälistä diplomaattia.

Näistä määreistä ensimmäistä en pysty kiistämään. Obama on taitava puhuja, vaikka fraasit ”let me be clear on this” ja ”they are on the wrong side of history” alkoivat loppuvaiheissa tuntua jo kovin monesti kuullulta.

Muissa suhteissa Obama oli järkyttävän huono presidentti.

Keskiviikkona aamuyöstä puhelimeni piippasi useita kertoja sen merkiksi, että jotain isoa on tapahtumassa. STT:n uutispalvelu tuuppasi neljä (4) teksitiviestipäivitystä Obaman jäähyväispuheesta. Kello 4.05 tulin informoiduksi, että Obaman puheen pääteemoiksi on ennakoitu kansalaisten kykyä vaikuttaa.

Ulkopoliittisen instituutin Mika Aaltola arvioi tuoreeltaan, että Obama ”suoriutui puheestaan samaan tapaan moitteettomasti kuin presidentinkausistaan”. Aamukahvia keitellessä mietin olemmeko seuranneet samaa tyyppiä.

Helsingin Sanomien kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski listasi (HS 10.1.) Obaman kauden menestyksiä (8 kpl) ja tappioita (7 kpl). Jutussa siteerattu The Atlantic –lehden päätoimittaja Jeffrey Goldberg tekee Obaman kaudesta tahrattoman puhdasta jälkeä. Obaman ajan voitot olivat hänen suuruuttaan, tappiot muiden syytä ja viat olosuhteiden aikaansaannosta.

Kun Obamaa on syytetty itsevaltaisuudesta, se on tietenkin vain ymmärrettävää ”itsenäisyyttä” yksinhuoltajan lapselta. Obaman jämäkkä lupaus sulkea Guantanamon vankileiri ei toteutunut, koska ”vangeille ei ole löytynyt turvallista paikkaa muualta”. Kuinka monelle republikaanipresidentille olisi annettu yhtä armelias ulospääsy kiusallisesta tilanteesta?

Saavutuksiakin Obamalla on, ja selkeimmät niistä identiteettipolitiikan lohkolla. Yhdysvaltain talouskasvukin on ollut kohtuullista, jos kohta kasvu on suurelta osin ollut peräisin fossiilisten polttoaineitten tuotannosta, jota Obama on kurittanut kerta toisensa jälkeen.

Mitä epäonnistumisiin tulee, Saarikoski osuu kymppiin luonnehdinnassa, jonka mukaan Obaman ajattelun ongelma on siinä, että maailman diktaattorit eivät tule Ruotsista. Toisin sanoen he eivät ole väkeä, joihin argumentit ja hyvä käytös tehoavat.

Epäonnistumisista hän mainitsee mm. Syyrian, lisääntyneen väkivaltarikollisuuden, kiristyneet etniset suhteet ja jäätyneet vapaakauppasopimukset. Listaa voisi jatkaa pitkään tämän jälkeenkin.

Demokraatit uskoivat, että Obamasta tulee heidän Reaganinsa, ideologisesti vahva, suosittu ja päättäväinen presidentti, joka luo uuden maailmanjärjestyksen. Tilanne nyt: Demokraattien valta kongressissa ja paikallistasolla on heikompi kuin 80 vuoteen, kansakunnan yhtenäisyys on pirstaleina ja maailma sekaisin.

Hän lupasi vahvistaa poliisin toimintaedellytyksiä ja arvostusta. Amerikkalainen poliisi on rasismisyytösten ja avointen väkivaltaisten hyökkäysten kohde, eikä se ole 1960-luvun jälkeen ollut yhtä heikoilla kuin nyt. Obama lupasi vahvistaa kyberturvallisuutta, mutta hänen oman puolueensa sähköpostit hakkeroitiin.

Obama lupasi pehmentää ISISin ja riisua al-Qaidan aseista. Kuten uutisista lähes päivittäin näemme, projekti jäi kesken. Obama lupasi palauttaa tasapainon Aasian ja Tyynenmeren alueelle. Tulos: Kiina militarisoi täyttä häkää yhtä maailman tärkeimmistä vesiväylistä, Etelä-Kiinan merta. Philippiinit on avoimesti kallellaan Venäjään ja Kiinaan, ja maan kauhugalleriapresidentti Rodrigo Duterte solvaa Yhdysvaltoja tyylillä, joka on peräisin räkälän vessasta.

Venäjä on palannut Lähi-Itään, Krimille ja Itä-Ukrainaan. Obaman apologeetit sanovat, että Ukraina sikseen ja että Obama olisi varmasti pitänyt kiinni sopimuksista ja puolustanut Nato-maita Baltiassa. He jättävät sanomatta, että myös Ukrainaa suojasi aggressioilta kansainvälinen ja USA:n allekirjoittama sitoumus, ns. Budapestin protokolla vuodelta 1994.

Kansainvälisessä politiikassa Obama veti näyttävästi ”punaisia viivoja”, ehdottomia linjoja joiden ylittämisestä seuraisi… niin, mitä? Ei mitään.

Jätettyään uhkauksensa toteuttamatta, Obama sanoi ”murtaneensa jälleen yhden ulkopolitiikan tabun”. Tämä on niin kaunopuheinen selitys omalle epäonnistumiselle, että ehdotan että Obaman rauhanpalkinto muutetaan kirjallisuuden Nobeliksi. Vähenisi nolous edes hiukan.

Professori Niall Ferguson tiivistää Foreign Policy -lehdessä, että Obama jätti jälkeensä tulevien siivottavaksi mittavan geopoliittisen sotkun. Se on suhteellisen oikea arvio, mutta tuskin ensi viikon kolumnien ja pääkirjoitusten todistelun päälinja.

Tämä ei ole Donald Trumpin puolustuspuhe. Toivon, että tulevina vuosina Yhdysvaltain ulkopolitiikka sisältää vähemmän kaunopuheista koheltamista, mutta pelkään että toiveeni toteutuu vain kaunopuheisuuden osalta.

Julkinen sana on EVAn johtaja Matti Apusen blogi. Blogi julkaistaan EVAn verkkosivuilla www.eva.fi.
https://www.google.fi/search?q=site...ti+apunen&gws_rd=cr&ei=Rid3WLCOKaGr6ATE_LW4CQ
 
Törmäsin tähän blogiin eilen...

http://www.eva.fi/blog/2017/01/11/sulavan-presidentin-surkea-perinto/

Ja vähän kyllä hymyilytti, kun Apunen ampuu täydeltä laidalta.

En näe asiaa ihan yhtä mustavalkoisena kun Apunen, mutta ihan oikeilla jäljillä ollaan...

Mitä epäonnistumisiin tulee, Saarikoski osuu kymppiin luonnehdinnassa, jonka mukaan Obaman ajattelun ongelma on siinä, että maailman diktaattorit eivät tule Ruotsista. Toisin sanoen he eivät ole väkeä, joihin argumentit ja hyvä käytös tehoavat.

Epäonnistumisista hän mainitsee mm. Syyrian, lisääntyneen väkivaltarikollisuuden, kiristyneet etniset suhteet ja jäätyneet vapaakauppasopimukset. Listaa voisi jatkaa pitkään tämän jälkeenkin.


Demokraatit uskoivat, että Obamasta tulee heidän Reaganinsa, ideologisesti vahva, suosittu ja päättäväinen presidentti, joka luo uuden maailmanjärjestyksen.

Tilanne nyt: Demokraattien valta kongressissa ja paikallistasolla on heikompi kuin 80 vuoteen, kansakunnan yhtenäisyys on pirstaleina ja maailma sekaisin.

Hän lupasi vahvistaa poliisin toimintaedellytyksiä ja arvostusta. Amerikkalainen poliisi on rasismisyytösten ja avointen väkivaltaisten hyökkäysten kohde, eikä se ole 1960-luvun jälkeen ollut yhtä heikoilla kuin nyt. Obama lupasi vahvistaa kyberturvallisuutta, mutta hänen oman puolueensa sähköpostit hakkeroitiin.


Obama lupasi pehmentää ISISin ja riisua al-Qaidan aseista. Kuten uutisista lähes päivittäin näemme, projekti jäi kesken. Obama lupasi palauttaa tasapainon Aasian ja Tyynenmeren alueelle. Tulos: Kiina militarisoi täyttä häkää yhtä maailman tärkeimmistä vesiväylistä, Etelä-Kiinan merta. Philippiinit on avoimesti kallellaan Venäjään ja Kiinaan, ja maan kauhugalleriapresidentti Rodrigo Duterte solvaa Yhdysvaltoja tyylillä, joka on peräisin räkälän vessasta.

Venäjä on palannut Lähi-Itään, Krimille ja Itä-Ukrainaan. Obaman apologeetit sanovat, että Ukraina sikseen ja että Obama olisi varmasti pitänyt kiinni sopimuksista ja puolustanut Nato-maita Baltiassa. He jättävät sanomatta, että myös Ukrainaa suojasi aggressioilta kansainvälinen ja USA:n allekirjoittama sitoumus, ns. Budapestin protokolla vuodelta 1994.

Kansainvälisessä politiikassa Obama veti näyttävästi ”punaisia viivoja”, ehdottomia linjoja joiden ylittämisestä seuraisi… niin, mitä? Ei mitään.


Jätettyään uhkauksensa toteuttamatta, Obama sanoi ”murtaneensa jälleen yhden ulkopolitiikan tabun”. Tämä on niin kaunopuheinen selitys omalle epäonnistumiselle, että ehdotan että Obaman rauhanpalkinto muutetaan kirjallisuuden Nobeliksi. Vähenisi nolous edes hiukan.

Tyhmempi voisi kuvitella että älykäs maailmanjohtaja tekee maailmasta vähän älykkäämmän, mutta ei se niin mene :D

Obama on ollut kävelevä katastrofi suunnilleen kaikilla tasoilla ja aivan erityisesti ulkopolitiikassa. Nyt mennään toiseen äärilaitaan niin että heilahtaa, mutta lopputulos on suunnilleen sama. Maailma on Trumpin jälkeen taas astetta kuumempi ja sekaisin kun mummon kaappikello...se on suunnilleen ainoa asia mikä on tällä hetkellä ihan varma asia.
 
Trumpin kohdalla voi todeta, että ken paskaan tarttuu se paskaan hukkuu :D

Clinton ei todellakaan hukkunut rötöstelyihin ja kohuihin. Hillary lähti samaan peliin Trumpin kanssa ja kun paskaa heiteltiin molemmissa suunnissa, niin Hillary ei yksinkertaisesti voinut voittaa. Bill Clinton vanhana pelimiehenä ja kehäraakkina ymmärsi missä mennään, mutta Hillary ei ymmärtänyt ja lopputulos on tässä. USA:n seuraava presidentti on aikakautemme suurin paskanpuhuja ja paskanheittäjä heti Putinin jälkeen...mutta se on hyvää paskaa, kun kaikkien muiden paska on pahaa paskaa.

Näissä nykyajan populisteissa on sellainen piirre, että ne syyttävät muita siitä missä itse ovat poikkeuksellisen taitavia...voisi jopa sanoa että eräänlaisia neroja. Ensin ne heittävät säkillisen paskaa kilpailijan tai poliittisen vastustajan naamalle ja ovat sitten hyvin vihaisia, kun paskaa lentää myös omalle naamalle.

Media lähtee tähän peliin kun rakastaa näyttäviä otsikoita ja kun tähän peliin lähdetään, niin myös media hukkuu paskaan...lopulta kaikki on pelkkää paskaa ja populistit valtapyramidin huipulla.
Kyllä Hillary hävisi ihan oman kampanjansa heikkouksiin. Vaaleista välittyi tänne Atlantin yli vain pahimmat ylilyönnit, siinä sivussa jäi ehdokkaiden varsinainen vaaliohjelma ja vaalilupaukset aika vähälle tiedonvälitykselle.

Jenkeissä, kuten muuallakin, globalisaation kylmä tuuli on puhallellut pikkupaikkakunnilla ihan samaan tahtiin kuin täällä Suomessakin. Kun paikkakunnan ainoa isompi työnantaja laittaa ovet säppiin, niin se on kova paikka. Uusia työpaikkoja toki syntyy koko ajan, mutta ne keskittyvät kasvukeskuksiin.

Hillary unohti oman peruskannattajakuntansa eli rehellisen työtä tekevän duunarin kokolailla kokonaan. Bill Clinton ilmeisesti koitti koko ajan muistuttaa että hei "sinikaulusduunarit" on unohdettu, mutta sillä ei ollut vaikutusta. Hillaryn viesti duunareille oli, että hei: talous kasvaa! Niin kuin kasvoikin. Mutta siis vain kasvukeskuksissa. Tuntematonta vapaasti lainaten kapitalistin viesti siis oli, että ei teillä voi olla työstä pulaa, kapitalistin rätingeissä lukee näin.

Trumpin johdon mukainen viesti koko ajan? Epäreilut kv kauppasopimukset purkuun. Tullit rajoille ja työpaikat takaisin. Rajat kiinni. Terroristeja turpaan.

Trump voitti, vaikka kaikki tiesivät että mies on täysi käytöstavoiltaan täysi porsas. Ellei peräti sika. Sillä vaan ei ollut merkitystä. Tätä ei Hillaryn leiri tajunnut missään välissä.
 
Mitenkään Obamaa puolustelematta, niin hänen aikanaan jenkit nousi lamasta täystyöllisyyteen. Samaten 30-vuotta pyssynpiippuun ajettu terveysuudistus toteutui eikä Republikaanit voi sitä täysin alas ajaa. Monta muutakin sisäpoliittista uudistusta sai läpi vaikka kongressi oli täyshalvaantunut. Ulkopolitiikka kyllä sitten konttasi. Nyt Republikaaneilla on värisuora joten nähtäväksi jää miten heidän käy kun pressana on Obaman vastakohta.
 
Sinällään Trump saa nyt täysin mitä tilaa. Täytyy toivoa, että miestä lyödäänkin kuin vierasta sikaa, sen verran vastenmielinen miehen kampanja näiden valeuutisten pitkän historian osalta oli. Jospa sitten jossain vaiheessa syntyy tilanne, jossa paluu tolkun aikaan ainakin jossain määrin toteutuu, ja kaikki vaihtoehtomediat saavat sen arvon minkä ansaitsevatkin.

Trumpia ei hevillä skandaaleilla sivuun taida saada. Miehellä on norsun nahka ja sarvikuonon vastahyökkäys.
 
Mitenkään Obamaa puolustelematta, niin hänen aikanaan jenkit nousi lamasta täystyöllisyyteen. Samaten 30-vuotta pyssynpiippuun ajettu terveysuudistus toteutui eikä Republikaanit voi sitä täysin alas ajaa. Monta muutakin sisäpoliittista uudistusta sai läpi vaikka kongressi oli täyshalvaantunut. Ulkopolitiikka kyllä sitten konttasi. Nyt Republikaaneilla on värisuora joten nähtäväksi jää miten heidän käy kun pressana on Obaman vastakohta.
Niinpä. Tänne Euroopan perukoille se ulkopolitiikka ja vakaus sekä kansainvälisen oikeuden noudattaminen on vain se tärkeämpi ulottuvuus. Tämän osalta Obama oli jos ei täysi niin ainakin jonkinlainen katastrofi. Ei että oli yksin, Merkelit ja Hollandet ja muut olivat aivan yhtä kädettömiä Venäjän patoamisessa.
 
Tämän osalta Obama oli jos ei täysi niin ainakin jonkinlainen katastrofi. Ei että oli yksin, Merkelit ja Hollandet ja muut olivat aivan yhtä kädettömiä Venäjän patoamisessa.
Syyria ja Lähi-itä ovat monimutkainen soppa jonka sinne sun tänne räjähtelevät mausteet heitettiin pataan jo kauan ennen Obaman valtakautta.

Se on nyt nähty, mitä tapahtuu kun Lähi-itään viedään demokratiaa ohjuksilla ja tankeilla ja sitten jätetään koko paska oman onnensa nojaan :D Sitä ei ole vielä nähty miten tuo homma korjataan ja pahoin pelkään että ei tulla ihan heti näkemäänkään. Ei ainakaan seuraavan neljään vuoteen, vaikka pata alkaa taas porisemaan ja paska lentämään ihan kunnolla, kun Trump tarttuu ohjaimiin.

Ukrainan kohdalla hampaattomin ja moraalittomin kekkuli oli EU ja aivan erityisesti Saksa. USA ei astu Euroopan varpaille Euroopan takapihoilla ja lopputulos on tässä.
 

Talvela

Ylipäällikkö
Kaveri joka kokosi nyt julkitulleen Trump muistion joutui katoamaan. Sama entinen tiedustelupalvelun työntekijä joka paljasti Fifa korruption. 35-sivuinen muistio Trumpin yhteyksistä Venäjälle ja väite arkaluontoisesta materiaalista.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201701122200052612_ul.shtml

Jos Venäjällä olisi näin iso kala sitä emme tietäisi vieläkään ja tämä mies sitä ei ainakaan olisi paljastanut.
Mieleen tulee että nyt nolataan koko valtamedia lännessä ja siihen kyllä sopisi Venäjänkin käynnistämä operaatio.
 

Talvela

Ylipäällikkö

Bushmaster

Ylipäällikkö
BAN
Lahjoittaja
Trump ei ole messias joten hänen vaihtumisensa Penceen ja kabinettiin täynnä päteviä miehiä ei ole maailmanloppu, tosiasia on että mitään oikeita todisteita häntä astaan ei ole esitetty.
Psykoottista taas on että näitä juttuja leivtetään totena.
Harhassa on kiva elää ja uskotella itselleen olevansa "paljon parempaa ja syvemmän tiedon /tietoisuuden omavaa suvaitsevaista intellektuellia arvoyhteisöä" kuin ne rajatkiinni äärinationalistit vihaiset, kouluttamattomat, syrjäytynert ja alkoholisoituneet lihaa syövät heteromiehet .....:rolleyes:
 

aj77

Ylipäällikkö
Trump ei ole messias joten hänen vaihtumisensa Penceen ja kabinettiin täynnä päteviä miehiä ei ole maailmanloppu, tosiasia on että mitään oikeita todisteita häntä astaan ei ole esitetty.
Psykoottista taas on että näitä juttuja leivtetään totena.
Kyllä Trumpin käytös,sekä jatkuvat kohteliaisuudet sotarikolliselle ja diktaattorille jota läntinen maailma karsastaa on merkittävä asia.

Itse pidän tiedusteluraporttia erittäin uskottavana. Se ainakin selittäisi käytöstä joka ei ole normaalia. Tosin ihan yhtä hyvä teoria on,että Venäjä on huhujen alulle laittaja. Pissaleikit ei taida kuulua tuohon raporttiin vaan joku keksi ne kuultuaan raportista.