Uutisia Ruotsista

Katsoitteko 10-uutiset ? Ruotsi palkkaa 10000 uutta poliisia seuraavan 5 vuoden aikana ja televalvontaan annetaan paljon valtuuksia.
 
Katsoitteko 10-uutiset ? Ruotsi palkkaa 10000 uutta poliisia seuraavan 5 vuoden aikana ja televalvontaan annetaan paljon valtuuksia.
Juu toisaalla jo keskustelua tästä. Nyt jo ollut suurta vaihtuvuutta poliisivoimissa ja haasteita rekryissä. Nyt hokkuspokkus sitten 10 tuhatta lisää. Lopputulos on jotain muuta mitä uutiset antavat ymmärtää.
 
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-ammuttiin-kuoliaaksi-ruokakaupan-eteen-ruotsissa/7517528

Danderydin kunnassa Tukholman pohjoispuolella Ruotsissa on tapahtunut illalla kuolemaan johtanut ampuminen. Asiasta kertoo Aftonbladet.

Poliisi sai hälytyksen kello 21.22 Suomen aikaa. Hätäpuhelun soittaja kuvaili kuulleensa pamahduksen Ica-kaupan suunnalta Stocksundissa. Hän kertoi myös, että kaupan lähistöllä makaa haavoittunut mies.
Poliisi vahvistaa, että Ica:n lähistöltä löydettiin haavoittunut mies. Ampumisen uhri kuljetettiin sairaalaan, jossa hän kuoli vammoihinsa.
Poliisi on eristänyt tapahtumapaikan ja etsii tekijää. Mediatietojen mukaan poliisi on löytynyt eristämältään alueelta hylsyjä.
Tekijää etsitään helikopterin ja koirapartioiden avulla. Toistaiseksi poliisi ei ole ottanut ketään kiinni rikokseen liittyen.

Tapausta tutkitaan murhana.
 
Onkohan tässä jotakin isompaa takana, kun siitä täällä uutisoidaan?

Jaa-a.. aftonbladetin mukaan uhri viisissäkymmenissä, ammuttu ainakin selkään ja jalkaan sekä ilmeisesti myös päähän. Aika teloitushenkiseltä kuulostaa ja vielä julkisella paikalla alkuillasta mikä saattaa uutiskynnyksen ylittymistä selittää.
 
Ruotsi alkaa enenmässä määrin muistuttamaan Afganistania. Ruotsissa tosin ei vielä ainakaan ole istutettu IED;tä tien varteen.

"Paikalle kutsuttiin poliisin pommiryhmä ja mopo vietiin poliisin omistamaan rakennukseen Garnisonin kaupunginosaan. Lähistöltä evakuoitiin noin 3 000 lähitalojen asukasta.

Hieman ennen puoltayötä pommi räjähti ja rakennus tuhoutui lähes maan tasalle.

Pommia purkaneet poliisit ovat vaitonaisia siitä, mitä tapahtui.

– Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, sanoi poliisin tiedottaja
."
 
"Paikalle kutsuttiin poliisin pommiryhmä ja mopo vietiin poliisin omistamaan rakennukseen..
– Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, sanoi poliisin tiedottaja[/B]."

ei mene ei, uusruotsalaisten mopo on karkaamassa käsistä


Gustavus_Adolphus_at_the_Battle_at_Breitenfeld.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Jos yhtään enempää maan tasalle niin siellä olisi kuoppa.
Jos sen mopon räjähdyspanos tuon teki niin niistä nauloista ei olisi ollut yhtään hyötyä. Uhri olisi levinnyt pitkin pitäjää joka tapauksessa.

Mopoa tutkittaessa paljastui, että sen satulaan oli piilotettu räjähde. Aftonbladetin mukaan räjähdysaineen sisään oli lisäksi työnnetty nauloja.
 

Eipäs nyt aleta ajattelemaan rashistishia ajatuksia. Björn ja Carl ovat yksinkertaisesti normaalia enemmän unohtaneet kaasuhellansa päälle kun ovat lähteneet töihin. Ruotsin virkavalta yrittää selkeästi lavastaa maahanmuuttajia näiden keksittyjen rikosten tekijöiksi.
 
Sopisi myös Rinteen hallitusketjuun koska vihervasemmistohallituksemme luotsaa maatamme päinvastaiseen suuntaan:
Ruotsi laskee veroja, kuilu Suomeen kasvaa
Antti Kirkkala | 23.08.2019 | 13:23- päivitetty 23.08.2019 | 14:01
46165978-1118x629.jpg

Ruotsin ansiotuloverotus on ensi vuonna selvästi kevyempi kaikilla keski- ja hyvätuloisilla.

Ruotsin sosiaalidemokraattien ja vihreiden muodostama hallitus on pitänyt kiinni suunnitelmastaan poistaa hyvätuloisten solidaarisuusvero eli niin sanottu raippavero.

Suurituloisimpien ylimpiä marginaaliveroja alennetaan jopa viidellä prosenttiyksiköllä.

Ruotsin valtiovarainministeriön arvion mukaan toimenpide ei tule todennäköisesti vähentämään valtion verotuloja pitkällä aikavälillä.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n pääekonomisti Penna Urrila huomauttaa eron kasvavan verrattuna Suomeen. Keskituloisen palkansaajan ansioita verotetaan tällä hetkellä noin viisi prosenttiyksikköä Ruotsia ankarammin.

– Ensi vuonna Ruotsin ansiotulovero on jo selvästi Suomea kevyempi kaikilla keski- ja hyvätuloisilla, Urrila kirjoittaa Twitterissä.

See Penna Urrila's other Tweets
 
opisi myös Rinteen hallitusketjuun koska vihervasemmistohallituksemme luotsaa maatamme päinvastaiseen suuntaan:

Pitää katsoa koko veropakettia. Nyt poistettiin yleinen "vähän extraa"-vero jolloin jossain muualla tämä tullaan paikkaamaan. Tämä käsitti myös rikkaimmat joten tämä potti siirretään keskiluokan ja köyhällistön maksettavaksi. Joku ilmastotalkoon lihavero olisi ihan jees.
 
Back
Top