Uutisia Ruotsista

Ennen oli pelkästään Biblioteksgatan merkkiputikkeineen, Volvon kalliit autot ja yliruskettuneet ruotsalaismammat.
Nykyään tähän on lisätty raiskaukset, murhat sekä pommit. Kruunuilla on hankala enää välttää tuota toiseutta Tukholman läänissä.

Nyt koetellaan ruottalaisten suvaitsevaisuutta. Sormet ristiin ettei ruotsalaisten raschismus yllätä. Suvaitsevaisuus ja Kollaa kestää.
 
Yksittäistapauskin on jo mainittu:

Kaikkihan ne on yksittäistapauksia. Muuten sitä joutuisi julistamaan, että itseasiassa onkin sota päällä. Olkoon vaikka sata ampuma-aserikosta päivässä niin Löfvenin avustamana poliisipäällikkö joutuu menemään mikrofoonien ääreen kertomaan, että ei mitään hätää, jatkakaa rutiineja normaaliin tapaan, mutta harkitkaa luotiliivien ostamista. Obs! Ei mitään syytä pelätä!
 
Tämäpä melkoinen yhteensattuma..
Kuulemma poliisi kuulustelee jotain nais lakimiestä jolla entuudestaan lähestymiskielto miestä kohtaan. Saattaa toki olla, että poliisi aivan hakoteillä tässä. En kuitenkaan usko, että räppärin tapauksella olisi mitään linkkiä tähän.
 
Ruotsi on pelannut halpatyövoiman kanssa lähes 70 vuotta.

He ottivat Turkkilaiset. Sitten Suomalaiset. Niistäkin tuli ongelmansa. Mutta he eivät ymmärtäneet paria isoa eroa.

Sitten he ottivat Pohjois-Afrikkalaiset, Afgaanit, Irakilaiset ja monet muut.

Mutta eivät hyvyyttään. Vaan saadakseen taloudellista hyötyä.

Mitä ongelmia heillä onkaan, he ovat ne ahneuksissaan tehneet. Kuten Ranska, Saksa, Britit jne. Ei tipu minulta sympatiaa.

Meilläkin monet huutavat halpaa orjatyövoimaa. Kunhan vain muistetaan, että ilmaista ei ole olemassakaan. Joku maksaa aina. Ja tästä asiasta minulla on henkilökohtaisesti sellainen käsitys, että maksajat eivät ole samat ihmiset kuin hyötyjät.
 
Aikaisemmin jo todistetusti yrittänyt jonkun palkata hommaan ja silti vaa vapaaksi. Aika hurjalta kuulostaa äkkiseltään.
 
Nigerialainen räppäri yllytti Ruotsissa tappamaan ja orjuuttamaan valkoiset

Ruotsissa yli kymmenen vuotta asunut nigerialainen puhuu videolla sodasta valkoisia vastaan.
Nigerialaissyntyinen Jesse Ekene Nweke Conable yllytti sosiaalisessa mediassa avoimesti mustia tovereitaan ryhtymään väkivallan tekoihin valkoihoisia vastaan.

Conable paasasi videolla rasistisesti ja yllytti Euroopassa asuvia afrikkalaisia tappamaan valkoiset.

– Jos yksikään valkoihoinen poika tai tyttö yrittää puhua paskaa sinusta, ammu! Conable vaati.






Instagram-tili Barasvarta (Vain mustat) on vain mustille tarkoitettu ja sillä on satoja seuraajia. Conable hallinnoi tiliä ja siellä esiintyy rasistisia iskulauseita kuten ”Musta valta Ruotsissa” sekä ”Valkoihoiset vittuun”.

– Veljet ja siskot. Mustat veljet ja siskot, minulla on teille tärkeä sanoma. Haluan kertoa kaikille teille mustille veljille ja siskoille – olette erityisiä eikä kukaan muu ole kuin te. Jatkakaa sotaa. Me mustat otamme vallan – me tulemme olemaan numero ykkösiä – me jyräämme valkoiset. Kuten valkoiset orjuuttivat meitä, meidän pitäisi ottaa heidät orjiksi ja kohdella heitä vielä pahemmin – Conable sanoo videolla.

– Me otamme heidän narttunsa ja rahansa. Rehellisesti, meistä tulee paras rotu koskaan.

– Me olemme afrikkalaisia sotureita, he eivät ole meidän tasollamme. Tämä on vasta alkua, musta valta.

– Meistä tulee Ruotsin vahvin ryhmä – kukaan ei uskalla haastaa meitä. Odottakaahan vain, siitä tulee kaunis päivä.

Nigerialainen siirtolainen saapui Ruotsiin vuonna 2008. Hänellä on nyt Ruotsin kansalaisuus ja hän asuu Lundissa.

 
Back
Top