Uutisia Ruotsista

Ruotsi-ketjut voisi yhdistää, mikäli se on mahdollista. Varsinaisia militariaan liittyyviä uutisia sieltä tulee harvemmin, mutta valtion sisäisten ongelmien uutisia voisi postata vaikka päivittäin useampiakin.
 
En stor fråga har varit hur poliserna ska kunna ta sig till och från jobbet på ett säkert sätt.
Tuohan kuulostaa siltä kuin kyseessä Afganistan jossa poliisien tukikohtaan pitää päästä talebanien kontrolloidun alueen läpi. Ja näinhän se käytännössä siis onkin.
Vai onko oikeampi vertaus pohjois-Irlanti jossa armeijan tukikohta sijaitsi keskellä vihollisaluetta.

Eli pitääkö Rinkebyn poliisi-asema näyttää jotain tämänsuuntaiselta?
_676850_watchtowers_300.jpg


Muuten, Taponenhan sanoi että Ruotsissa ei ole no-go alueita. Ei se nyt siltä ihna kuulosta tässä Rinkebyn poliisi-aseman tapauksessa koska siellä tulee olemaan yöpartio joka turvaa toisten poliisien töihin tuloa.
 
Viimeksi muokattu:
Aivan kuten suomenruotsalaiset Suomessa?
Ei ollenkaan sama. Nämä ovat täällä sukupolvien ajan asuneet mutta edelleen vanhan Ruotsin hallintoajan kielensä pitäneet ja siis suomalaisia. Ruotsin suomalaiset ovat taas sinne viime vuosikymmeninä työn perässä muuttaneita tai näiden jälkipolvea eli maahanmuuttajia.
 
  • Tykkää
Reactions: PSS
Ilmapudotuksina kermakakkuja sekä kanelipullaa, huulipaskaa unohtamatta...
 
Rinkebyn uusi poliisiasema on erityisen suojattu panssarilasein ym. Yksi partio vapautetaan saattamaan työvuorostaan kotiin lähteviä poliiseja.

Polishuset bepansrat – polis kan få eskort till tunnelbanan


 

Tuollaista harjoitusta alkanut kuulemma heti

Sukellusvenejahtiko siellä on käynnissä? Tuo tunnukseton Learjet on lentänyt jo tovin kahdeksikkoa Kalmarin salmessa 400-500m korkeudessa.

1598355190604.png
 
Back
Top