Mitä uutta

Uusimmat profiiliviestit

Onkohan tämä se yksityisviesti? Kirja sijaitsee Salossa. Olen viikonlopun töissä mutta ensi viikolla olisi aikaa esim. maanantaina. Käyn keskiviikkona Klaukkalassa puolilta päivin. Jos sattuisit siellä päin olemaan..
Leaderdog
Leaderdog
Terve, minulla on työmatka Turkuunvasta 5 pv., mutta laita yhteystietosi,tilinumero sekä puh.nro. niin maksan 180€ + 9€ postikulut sinulle netinkautta.
Hei, mullapa olis sulle Sioen m13 plate carrier, repulla vielä, jos niin haluat. PC on oliivin vihreä, kerran päällä käytetty (käyttämätön). Mitäpä mieltä olet?
Ä
Äskooveejii
Mitä pyydät pelkästä liivistä? Repulle ei ole itsellä tarvetta.
Moikka! Poustasit seuraaavan seuraavan siteerauksen 09.10.2018: "Karin mukaan venäläiset eivät omasta mielestään hanki vihollisia. Viholliset...." Miten voisin kääntää tuon englanniksi? Ymmärsin, että Kari on nyt syöpähoidoissa, joten kysyn sinulta, että ymmärsinkö oikein: "Russians do not think they acquire more enemies. For them enemies are enemies even before they [the enemies] have actually realized it"?
Heinrich
Heinrich
Terve! Jättäisin sanan "more" pois tuosta ekasta lauseesta.

Mielestäni Karin ajatus on kerrassaan mainio, sillä kuten olemme omasta ja Euroopan historiasta oppineet, venäläiselle täytyy osoittaa jatkuvasti ystävyyttä, kunnioitusta ja lojaaliutta - huolimatta Venäjän toimista ja vallanpäättäjien oikuista. Muuten heilahdetaan yhdessä yössä Venäjän vihollisten joukkoon! Tästä ajattelusta sai omansa jopa Kekkonen.
Top