Uudet profiiliviestit

Petersen-Dygve, Kaartinen (nyk. majurina Merisk), Loihuranta oli kouluttajani AUK:ssa, Tiihonen... Kujala taisi olla ltn? Oli särmä kouluttaja metsäkeikoilla. Tiussa sai vissiin kenkää? Saari oli 1JK:n päällikkönä.
KymJP2K
KymJP2K
Petersen Dygve on linkedinin mukaan tykinammustuotannon johtajana Nammolla. Tiussa oli käynyt kertomassa prikaatinkomentajalle totuuksia upseerikerholla, hänelle taisi tulla poisto. Tosin Tiussa oli ihan liian mukava mies niihin hommiin. Kujala oli vääpelinä silloin ja siinä oli hieno johtaja esimerkki kasvavalle nuorelle. Kaiken kaikkiaan siellä oli ihan hyvät skapparit ja koulutus, verrattuna kavereiden kertomksiin
Tervehdys ja sori tunkeiluni. Ihan uteliaisuuttani kysyn, että missä saapumiserässä palvelit KymJP:ssä? Otaksun, että nimimerkkisi siihen viittaa? Itse 2/94, ensin 2JK & AUK:n jälkeen 1JK. Tapasin viime viikolla varusmiesaikaisen komppanian päällikköni (Ylä-Käpölä), joka oli -94 yliluutnantti ja nyt everstiluutnatti.
KymJP2K
KymJP2K
99. Komppapäällikkö oli Petersen-Dygve (nyk evp), vääpelinä Kujala (eläkkeellä) ja kouluttajana "Loihu Ville" (edelleen samoissa hommissa). Petersen Dygve tuli muuten Tampereen Teknilliseen kotiutumiseni jälkeen. Istuttiin sitten Komppapäällikön kanssa samoilla luennoilla.

Hieno meininki, mutta siihen aikaan kovin kehnot laitteet silloiseen tuhoamistehtävään. Vaunut alkoivat t55:lla seuraavalle saapumiserälle.
-"Once that first bullet goes past your head, politics and all that shit just goes right out the window"
Olin se "haavoittunut" potilas, "Sissilääkintä talvella" filmissä. Olisko MISTÄÄN mahdollisuutta saada kopiota ko filmistä ?
KorpiSISSI
KorpiSISSI
Katoppahan :D Täällä Kirurgin öljylyhyn kannattelija, leikkausavustaja alikessu, joka viritteli myös havulaavua kun toiset lenteli HEKO:lla

Ai niin.. Kysynpä huomenna Parolassa kun mahdollisesti tapaan evp. miehen jolla oli videona se lainassa. Olisin ottanut kopion pari vuotta sitten kun näin sen filmin, mutta hän oli sen saanu jostain maavoimien mediavarastosta ja sanoi ettei saa kopioida.

_VM-Pyykkönen
KorpiSISSI
KorpiSISSI
Jep. Tapasin yseisen EVP kouluttajan ja hänellä on tuo koulutusvideo. Hämeenlinnan suunnallla/Parolassa pääseekatsomaan, kunhan sopii tapaamisesta.

Missäs päin nykyisin vaikutat?
Minä asustelen Riihimäellä.
Kirjoittele vaikka meiliä tähän allaolevaan..


eMail: matti.pyykkonen@digitila.fi
Moro, YV ei jostain syystä pelaa, mutta tarjoan tuosta paketista ilman suojapaneeleita 250€, jos kunto ok.
S
SivOp
Juu, jos postit ml. niin eiköhän sillä kaupat tule.
Moro! Eli siinä on rinta&selkäpaneelit?
S
SivOp
Kyllä, 2 kpl pehmeitä NIJ IIIA one-sizeja, eli selkään ja rintaan.
crane
crane
Tehdään kaupat, posteineen se satku? :D
Jos numeroa laitat niin pistän suoraan viestillä kuvaa tulemaan. Tänne en saa ladattua koska iOS.
Kriittinen suomalainen mies, joka tykkää kyseenalaistaa yleisesti totena pidettyjä asioita.