Uudet profiiliviestit

Moikka! Poustasit seuraaavan seuraavan siteerauksen 09.10.2018: "Karin mukaan venäläiset eivät omasta mielestään hanki vihollisia. Viholliset...." Miten voisin kääntää tuon englanniksi? Ymmärsin, että Kari on nyt syöpähoidoissa, joten kysyn sinulta, että ymmärsinkö oikein: "Russians do not think they acquire more enemies. For them enemies are enemies even before they [the enemies] have actually realized it"?
Iltoja! Mistäs sie ole noita hattuja saanut? Täytyy alkaa kyseleen jatkossakin aluksilta lippiksiä ym jos tulee käyntiä. Espanjalaisilta kuulemma sai paitaa,julisteita,lippiksiä ym.
Terve!
Sain taskut myytyä eilen, joten asia ei ole enää ajankohtainen.
T. Mika
Morjesta!
Ikävä kyllä taloustilanne tällä hetkellä heikompi kuin ilmoitusta tehdessä. Paljonko pyytäisit yhdestä tai kahdesta? Mulla on myös Tasmanian Tigerin taskua lähes käyttämättömänä ja käyttämättömänä ylimääräisinä mm. jos olisit valmis vaihtamaan? Muutakin tst-tavaraa ylimääräisenä löytyy.

Yst. Terv. Kai Kuokkanen
Tervehdys,

näin ketjusi liittyen ukrainalaisten high cut -kypärien tilaamiseen. Onkohan tilauksia tulossa jossakin vaiheessa lisää?

Terv, Panu Korpela
Terve!
Löytyisi 2kpl Savotan SA M05 isoja yleistaskuja. Vähällä käytöllä olleet, uudenveroisia. Onko tarvetta sellaisille?
T. Mika
Hej
Vad betyder de här på svenska?
Gripen rölliä ja ensimmäisen naisen kylkiluun luvuttaja
Hej
Vad betyder de här på svenska?
Gripen rölliä ja ensimmäisen naisen kylkiluun luvuttaja
Petersen-Dygve, Kaartinen (nyk. majurina Merisk), Loihuranta oli kouluttajani AUK:ssa, Tiihonen... Kujala taisi olla ltn? Oli särmä kouluttaja metsäkeikoilla. Tiussa sai vissiin kenkää? Saari oli 1JK:n päällikkönä.
KymJP2K
KymJP2K
Petersen Dygve on linkedinin mukaan tykinammustuotannon johtajana Nammolla. Tiussa oli käynyt kertomassa prikaatinkomentajalle totuuksia upseerikerholla, hänelle taisi tulla poisto. Tosin Tiussa oli ihan liian mukava mies niihin hommiin. Kujala oli vääpelinä silloin ja siinä oli hieno johtaja esimerkki kasvavalle nuorelle. Kaiken kaikkiaan siellä oli ihan hyvät skapparit ja koulutus, verrattuna kavereiden kertomksiin
Top