Uudet profiiliviestit

Onkohan tämä se yksityisviesti? Kirja sijaitsee Salossa. Olen viikonlopun töissä mutta ensi viikolla olisi aikaa esim. maanantaina. Käyn keskiviikkona Klaukkalassa puolilta päivin. Jos sattuisit siellä päin olemaan..
Leaderdog
Leaderdog
Terve, minulla on työmatka Turkuunvasta 5 pv., mutta laita yhteystietosi,tilinumero sekä puh.nro. niin maksan 180€ + 9€ postikulut sinulle netinkautta.
Hei, mullapa olis sulle Sioen m13 plate carrier, repulla vielä, jos niin haluat. PC on oliivin vihreä, kerran päällä käytetty (käyttämätön). Mitäpä mieltä olet?
Ä
Äskooveejii
Mitä pyydät pelkästä liivistä? Repulle ei ole itsellä tarvetta.
Moikka! Poustasit seuraaavan seuraavan siteerauksen 09.10.2018: "Karin mukaan venäläiset eivät omasta mielestään hanki vihollisia. Viholliset...." Miten voisin kääntää tuon englanniksi? Ymmärsin, että Kari on nyt syöpähoidoissa, joten kysyn sinulta, että ymmärsinkö oikein: "Russians do not think they acquire more enemies. For them enemies are enemies even before they [the enemies] have actually realized it"?
Heinrich
Heinrich
Terve! Jättäisin sanan "more" pois tuosta ekasta lauseesta.

Mielestäni Karin ajatus on kerrassaan mainio, sillä kuten olemme omasta ja Euroopan historiasta oppineet, venäläiselle täytyy osoittaa jatkuvasti ystävyyttä, kunnioitusta ja lojaaliutta - huolimatta Venäjän toimista ja vallanpäättäjien oikuista. Muuten heilahdetaan yhdessä yössä Venäjän vihollisten joukkoon! Tästä ajattelusta sai omansa jopa Kekkonen.
Iltoja! Mistäs sie ole noita hattuja saanut? Täytyy alkaa kyseleen jatkossakin aluksilta lippiksiä ym jos tulee käyntiä. Espanjalaisilta kuulemma sai paitaa,julisteita,lippiksiä ym.
Terve!
Sain taskut myytyä eilen, joten asia ei ole enää ajankohtainen.
T. Mika
Morjesta!
Ikävä kyllä taloustilanne tällä hetkellä heikompi kuin ilmoitusta tehdessä. Paljonko pyytäisit yhdestä tai kahdesta? Mulla on myös Tasmanian Tigerin taskua lähes käyttämättömänä ja käyttämättömänä ylimääräisinä mm. jos olisit valmis vaihtamaan? Muutakin tst-tavaraa ylimääräisenä löytyy.

Yst. Terv. Kai Kuokkanen
Tervehdys,

näin ketjusi liittyen ukrainalaisten high cut -kypärien tilaamiseen. Onkohan tilauksia tulossa jossakin vaiheessa lisää?

Terv, Panu Korpela
Terve!
Löytyisi 2kpl Savotan SA M05 isoja yleistaskuja. Vähällä käytöllä olleet, uudenveroisia. Onko tarvetta sellaisille?
T. Mika
Hej
Vad betyder de här på svenska?
Gripen rölliä ja ensimmäisen naisen kylkiluun luvuttaja
Hej
Vad betyder de här på svenska?
Gripen rölliä ja ensimmäisen naisen kylkiluun luvuttaja
Top