Uudet profiiliviestit

Tervehdys @setämies !

Koska meillä ei ole enää Rinteen hallitusta, vaan Marinin hallitus, olisi syytä vaihtaa tämän vitjan otsake.

Onnistuisiko tämä sinulta, kiitos? :)
Moi,

Osaatko/pystytkö avaamaan minkä toimittajan teleperäadapteri päätyi lopulta noihin rk62m aseisiin testausten jälkeen?
Hei, mullapa olis sulle Sioen m13 plate carrier, repulla vielä, jos niin haluat. PC on oliivin vihreä, kerran päällä käytetty (käyttämätön). Mitäpä mieltä olet?
Ä
Äskooveejii
Mitä pyydät pelkästä liivistä? Repulle ei ole itsellä tarvetta.
Moikka! Poustasit seuraaavan seuraavan siteerauksen 09.10.2018: "Karin mukaan venäläiset eivät omasta mielestään hanki vihollisia. Viholliset...." Miten voisin kääntää tuon englanniksi? Ymmärsin, että Kari on nyt syöpähoidoissa, joten kysyn sinulta, että ymmärsinkö oikein: "Russians do not think they acquire more enemies. For them enemies are enemies even before they [the enemies] have actually realized it"?
Heinrich
Heinrich
Terve! Jättäisin sanan "more" pois tuosta ekasta lauseesta.

Mielestäni Karin ajatus on kerrassaan mainio, sillä kuten olemme omasta ja Euroopan historiasta oppineet, venäläiselle täytyy osoittaa jatkuvasti ystävyyttä, kunnioitusta ja lojaaliutta - huolimatta Venäjän toimista ja vallanpäättäjien oikuista. Muuten heilahdetaan yhdessä yössä Venäjän vihollisten joukkoon! Tästä ajattelusta sai omansa jopa Kekkonen.
Iltoja! Mistäs sie ole noita hattuja saanut? Täytyy alkaa kyseleen jatkossakin aluksilta lippiksiä ym jos tulee käyntiä. Espanjalaisilta kuulemma sai paitaa,julisteita,lippiksiä ym.
Top