Uudet profiiliviestit

Iltoja! Mistäs sie ole noita hattuja saanut? Täytyy alkaa kyseleen jatkossakin aluksilta lippiksiä ym jos tulee käyntiä. Espanjalaisilta kuulemma sai paitaa,julisteita,lippiksiä ym.
Terve!
Sain taskut myytyä eilen, joten asia ei ole enää ajankohtainen.
T. Mika
Morjesta!
Ikävä kyllä taloustilanne tällä hetkellä heikompi kuin ilmoitusta tehdessä. Paljonko pyytäisit yhdestä tai kahdesta? Mulla on myös Tasmanian Tigerin taskua lähes käyttämättömänä ja käyttämättömänä ylimääräisinä mm. jos olisit valmis vaihtamaan? Muutakin tst-tavaraa ylimääräisenä löytyy.

Yst. Terv. Kai Kuokkanen
Tervehdys,

näin ketjusi liittyen ukrainalaisten high cut -kypärien tilaamiseen. Onkohan tilauksia tulossa jossakin vaiheessa lisää?

Terv, Panu Korpela
Terve!
Löytyisi 2kpl Savotan SA M05 isoja yleistaskuja. Vähällä käytöllä olleet, uudenveroisia. Onko tarvetta sellaisille?
T. Mika
Hej
Vad betyder de här på svenska?
Gripen rölliä ja ensimmäisen naisen kylkiluun luvuttaja
Hej
Vad betyder de här på svenska?
Gripen rölliä ja ensimmäisen naisen kylkiluun luvuttaja
Petersen-Dygve, Kaartinen (nyk. majurina Merisk), Loihuranta oli kouluttajani AUK:ssa, Tiihonen... Kujala taisi olla ltn? Oli särmä kouluttaja metsäkeikoilla. Tiussa sai vissiin kenkää? Saari oli 1JK:n päällikkönä.
KymJP2K
KymJP2K
Petersen Dygve on linkedinin mukaan tykinammustuotannon johtajana Nammolla. Tiussa oli käynyt kertomassa prikaatinkomentajalle totuuksia upseerikerholla, hänelle taisi tulla poisto. Tosin Tiussa oli ihan liian mukava mies niihin hommiin. Kujala oli vääpelinä silloin ja siinä oli hieno johtaja esimerkki kasvavalle nuorelle. Kaiken kaikkiaan siellä oli ihan hyvät skapparit ja koulutus, verrattuna kavereiden kertomksiin
Tervehdys ja sori tunkeiluni. Ihan uteliaisuuttani kysyn, että missä saapumiserässä palvelit KymJP:ssä? Otaksun, että nimimerkkisi siihen viittaa? Itse 2/94, ensin 2JK & AUK:n jälkeen 1JK. Tapasin viime viikolla varusmiesaikaisen komppanian päällikköni (Ylä-Käpölä), joka oli -94 yliluutnantti ja nyt everstiluutnatti.
KymJP2K
KymJP2K
99. Komppapäällikkö oli Petersen-Dygve (nyk evp), vääpelinä Kujala (eläkkeellä) ja kouluttajana "Loihu Ville" (edelleen samoissa hommissa). Petersen Dygve tuli muuten Tampereen Teknilliseen kotiutumiseni jälkeen. Istuttiin sitten Komppapäällikön kanssa samoilla luennoilla.

Hieno meininki, mutta siihen aikaan kovin kehnot laitteet silloiseen tuhoamistehtävään. Vaunut alkoivat t55:lla seuraavalle saapumiserälle.
-"Once that first bullet goes past your head, politics and all that shit just goes right out the window"
Top