Tiltujen piipitykset. (Bäckman, Putkonen, Tankki-Leena et al.)

Onpa tyypillä kovat luulot itsestään ja porukastaan.

Suuruusharhat kuuluu kautta linjan hörhöilyyn. Naureskelin jo aikoinaan pirtua juomalasista hörppivälle valtakunnanjohtaja Siitoinille, joka samalla vakavalla naamalla selitti miten hänellä on valtavasti myötämielisiä voimia PV:n kantahenkilökunnassa. Ja luonnollisesti suurin osa myös suomalaisista poliiseista hyväksyi ja allekirjoitti Pekan natsilarppailut.
 
Tämä DCA vastustaminen on tasan masinoitua. Haagan paloaseman viereisellä nursilla oli kanssa 2 banderollia sekä 3-4 hlöä pitämässä niitä pystyssä. Siinä kohtaa pitää katsoa liikennettä eikä jotain nurtsilla olevia pösilöitä, niin en havainnoinut tarkemmin mitä muuta kuin DCA siinä luki. Kurkkaan huomenna tarkemmin mikä oli miekkarin aihe siinä, jos ne on vielä mestoilla. Nuoriso-osasto ei tietenkään lue uutisia, niin poika kysyi, että mikä DCA. Kun selitin sille mistä on kyse, niin senkin mielestä se on ihan helvetin hyvä diili, että painukaa vittuun hipit.
 
Entinen ekonomisti ja nykyinen lakiasiantuntija Tuomas Malinen syyttää Tasavallan presidenttiä maanpetoksesta, koska tämä meni allekirjoittamaan sopimuksen ukrainan kanssa. Samalla tulee Rytiä vähän kritisoitua.


Tässä on hyvä tietää:
Malinen has a PhD in Economics from University of Helsinki, where he studied, among other things, economic crises. Currently he’s working for GNS Economics (actually Kasvu ja Suhdanne Oy), a company with revenue of 100 000 EUR and operating loss of 10 000 EUR.

Based on Malinen, there are five partners on board with him on GNS.

For many years now, Tuomas has been forecasting the economic end times that never came. He’s often suggested people to “withdraw cash and keep it” because the collapse can happen on “any day now https://vatniksoup.com/en/soups/145/

2022 oli liikevaihto kivunnut jo 61 000€ tässä viiden partnerin firmassa (joita kukaan ei ole nähnyt).
 
Teuvo on tykästynyt hillotolppaan.
 
Back
Top