Black lives matter (BLM)

Ehkä kyse on enemmänkin edes jonkinlaiseen realismin ja faktojen tuominen puolueettoman median (tm) luomaan kuvaan tapahtumista.

Aah siis semmoset faktat ja realismi, etta Rittenhousen on sotaveternaani jolle kuuluisi maksaa tapporahaa..... Fakta ja realismia on etta Trumpin kaudella Yhdysvallat on ainakin paikoin taantumassa romahtaneeksi valtioksi, joka on menettamassa ja osin vapaaehtoisesti luopumassa vakivaltamonopolistaan improvisoiduille militioille jotka mukamas yllapitavat lakia ja jarjestysta....

Hiukan eri meno kuin Ukkopekan ja Lapuan liikkeen kanssa...
 
Viimeksi muokattu:
Fakta ja reslismia on etta Trumpin kaudella Yhdysvallat on taantumassa romahtaneeksi valtioksi, joka on menettamassa ja osin vapaaehtoisesti luopumassa vakivaltamonopolistaan improvisoiduille militioille jotka mukamas yllapitavat lakia ja jarjestysta...

Toivottavasti liioittelet, tosin en lähde väittämään, koska sinä taidat pitää majaa Usassa ja täältä merten takaa moni asia kyllä jää näkemättä ja ymmärtämättä.

Tosin määrävälein Usa kokee näitä -tapahtumia-. Ihmisoikeusmellakoita on ollut suht tasaiseen, Vietnamin sodan vastaiset mylläkät kestivät pitkään jne. on ollut aborttimylläkkää ja uskonnollisia kahinoita. Kun ihmiset saavat määrävälein puhaltaa, niin patoutumia ei synny.

Minä joskus suoraan sanoen pelkään, mihin toi meidän iso naapurikansa voidaan valjastaa, vihaa ja katkeruutta kertyy jatkuvasti.....johonkin se pullonhenki joskus purkautuu tai tietoisesti puretaan.....
 
Aah siis semmoset faktat ja realismi, etta Rittenhousen on sotaveternaani jolle kuuluisi maksaa tapporahaa..... Fakta ja realismia on etta Trumpin kaudella Yhdysvallat on ainakin paikoin taantumassa romahtaneeksi valtioksi, joka on menettamassa ja osin vapaaehtoisesti luopumassa vakivaltamonopolistaan improvisoiduille militioille jotka mukamas yllapitavat lakia ja jarjestysta....

Hiukan eri meno kuin Ukkopekan ja Lapuan liikkeen kanssa...
Toveri, olet oikeassa.

Fassisti on tarjonnut liittovaltion väkivaltakoneistoa avuksi useasti mutta onneksi demokraatti päälliköt ovat kieltäytyneet ja ryöstely ja tappaminen on saanut jatkua useita kuukausia!
 
Tosin määrävälein Usa kokee näitä -tapahtumia-. Ihmisoikeusmellakoita on ollut suht tasaiseen.

Ei kait juuri mitaan tallasta. Obaman kaudella levottomuudet joita oli pariin otteeseen oli kait suunnilleen viikossa taputeltu, nyt ne on paikotelleen jatkuneet tauotta suunnilleen kolme kuukautta ja pressa jos mitaan lyo loylya kiukaalle koska uskoo sen avittavan omaa uudelleen valintaansa...

Kenoshassa poliisipaallikko naki protestoijien liikkumisen ulkonaliikkumiskiellon aikana ongelmaksi toisin kuin ulokopaikkakuntalaiset rynnakkokivaareilla aseistautuneet SA miehet, ma sanoisin, etta siina valtio on luopunut vakivaltamonopolista...

Paskan marjat ma tasta mitaan ymmarra, ei mulla oikeastaan ole kokemusta elamasta valkosena saatikka sitten mustana amerikkalaisena, mutta jotenkin asenteet sen perusteella mita on nahnyt ja miten se suhtautuu uutisointiin ovat viimeisen neljan vuoden aikana muuttuneet aika tavalla.
 
Viimeksi muokattu:
Kenoshassa poliisipaallikko naki protestoijien liikkumisen ulkonaliikkumiskiellon aikana ongelmaksi

Aika välkky poliisipäällikkö. Olisiko pitänyt tehdä jotain?

"Kenosha police chief says deadly shooting wouldn't have happened if people weren't out after curfew"

Kuulostaa samalta kuin eräs vähemmistöön kuuluva sanoi tuomarille, "ei niitä kortitta ajoja tulisi jos olisi kortti"
 
Voi olla, että on keittiössä evästä tehdessä tarttunut vähän foliota johonkin pään ympärille tai sitten on ollut korona-aikana vaan enemmän aikaa kaikenlaiseen mielen haihatteluun, mutta jotenkin kaikki mitä nyt tapahtuu saa minut miettimään, että tässä ajassa on jotain lämmittelyn merkkejä jotain isompaa yhteenottoa varten, siis sotaa... Ei ainakaan hirveän optimistiset ole juuri nyt ajatukset tämän suhteen.
 
nyt ne on paikotelleen jatkuneet tauotta suunnilleen kolme kuukautta ja pressa jos mitaan lyo loylya kiukaalle koska uskoo sen avittavan omaa uudelleen valintaansa...
Toveri, olet taas oikeassa.

Trumppia kannattavat antifat, vasemmistolaiset, blm riehuneet ja tappaneet yli kolme kuukautta.
 

En ihmettele.

index.php
 
Minulla on vanhoja tuttuja jotka aloittaneet uuden elämän jenkeissä. Naisiakin. Fb:stä seuraan ja oikein pahaa tekee se väkivaltainen fuck the police asenne. BLM logot heiluu ja puhuvat sisällissodasta. Kokoajan tehnyt mieli näpäyttää että mitä jos lopettaisitte sen sisällisodan lietsomisen. Ongelmana on poliisin koulutuspuutteet joten ongelma ja keinot ei oikein kohtaa. Mutta olkoon. Karmeaa se vaan on kattella kun umpivalkoiset keskiluokkaiset vetää täysin ja ainoastaan lietsottu tunne edellä. Tosin yhdessä videossahan neito kertoi että tunne on tärkeämpi kuin faktat. Faktat voivat loukata tunteita.
 
Viimeksi muokattu:
Ei kait juuri mitaan tallasta.

Et sitten 60-luvusta ole mitään lukenut. Silloinkin oli todellisia epäkohtia joiden vuoksi mellakoitiin mutta myös ulkomailta tullutta vaikutusta (Neuvostoliitto). Onneksi sama ei onnistunut 50-luvulla. Silloin äärivasemmisto vaiennettiin. Jos ei olisi onnistuttu niin se olisi ollut Euroopallekin kohtalokasta.
 
Viimeksi muokattu:
Minulla on vanhoja tuttuja jotka aloittaneet uuden elämän jenkeissä. Naisiakin. Fb:stä seuraan ja oikein pahaa tekee se väkivaltainen fuck the police asenne. BLM logot heiluu ja puhuvat sisällissodasta.

Suomalaisia tuttujahan on, pari poliisiakin. Toinen on nainen. Täältä lähti sinne maailmalle. Pahaa tekee se mielipidevaikuttaminen jota suomalaisessakin mediassa harrastetaan. Kyllä he ovat oikeasti ihmisiä joilla on osaamista ja kokemusta. Media voi mennä ulisemaan vaikka korruptoituneesta Venäjän tai Meksikon poliisista.
 
Oregonissa trumpetistin ampuneen kaverin taustaa. Epäilty on tunnistettu mm. perheen puolesta. Taustalla poliisiaseman ympärillä pyöriminen aseen kanssa, virkamiehen vastustaminen (resisting arrest + interfering with police), syyttäjä tiputti tapauksen, kuten monet muutkin vastaavat. Tämän jälkeen mies meni ampumaan trump-hattua pitävän ja kyseenalaista "poliisi" -järjestöä kannattavan vaarallisen natsin.

Henkilön taustasta löytyy useita aserikoksia, vanhempiensa lääkkeitten varastamista, poikansa kanssa ajelua huumeiden alasena sekä erinäisiä aserikoksia. Se on kumma kuinka tämänlaisia taustoja löytyy toveri @Heikki :n kovasta taustatyöstä huolimatta näiltä enimmäkseen rehellisiltä ja rauhallisilta protestoijilta.


On July 5 at one of the demonstrations, Reinoehl was cited at 2:10 a.m. in the 700 block of Southwest Main Street on allegations of possessing a loaded gun in a public place, resisting arrest and interfering with police He was given a date to appear in court later that month, but the allegations were dropped on July 30 with a “no complaint,” according to court records. The documents don’t indicate why prosecutors decided not to pursue the accusations. Reinoehl spent no time behind bars.

Michael Reinoehl has been estranged from the family – including her, their parents and a younger brother – for at least three years, his sister said. “On the one hand, this whole thing surprises the daylights out of us, because we always thought he is a lot of bark, not a lot of bite,” she said. “But he’s also been very impulsive and irrational.” Reinoehl has stolen their mother’s seizure medication and owes a lot of debt, often giving his relatives’ addresses as his own to avoid responsibility, she said.

Reinoehl is also wanted on a failure to appear warrant in a June 8 speed racing case in Baker County in eastern Oregon. He and his 17-year-old son were racing in two different cars at speeds of up to 111 mph heading east on Interstate 84 after midnight near North Powder, according to state police. Michael Reinoehl faces allegations including driving under the influence of a controlled substance, recklessly endangering another, unlawful possession of a gun and driving while suspended and uninsured. He was stopped driving a 2005 Cadillac STS with his 11-year-old daughter as a passenger, police said. Inside the car, police said they found marijuana, “unidentified prescription pills” and a loaded Glock pistol for which Reinoehl didn’t have a concealed handgun license.
 
Henkilön taustasta löytyy useita aserikoksia, vanhempiensa lääkkeitten varastamista, poikansa kanssa ajelua huumeiden alasena sekä erinäisiä aserikoksia. Se on kumma kuinka tämänlaisia taustoja löytyy toveri @Heikki :n kovasta taustatyöstä huolimatta näiltä enimmäkseen rehellisiltä ja rauhallisilta protestoijilta.
Kun kerran sinulla ilmeisesti on kanssani jokin ongelma, sanoisitko suoraan, mitä tarkoitat? En jaksa tänään yrittää tulkita vihjailujasi.
 
Jännityksellä odotan tulevia presidentinvaaleja, kun kahdesta vaihtoehdosta kumpikin aiheuttaa vastapuolessa niin kovaa kiukkua. Jos Trump valitaan uusiksi, mikä on jopa todennäköistä, niin uskon että homma lähtee kokonaan lapasesta näillä BLM porukoilla, tai siis antifa ja venäjä? siellä taustalla on, se mustien oikeuksien puolustaminen on jäänyt tekosyyksi.

Biden puolestaan tuntuu olevan sellainen pommi, että jos pääsee vallankahvaan niin touhu lähtee hänen puolestaan käsistä vaikka kansa voikin rauhoittua. Siinä missä Trump ensin öyhöttää ja sitten hieroo kauppoja omaksi edukseen niin Biden vaikuttaisi siltä että haluaa käyttää ensin voimaa ennenkuin neuvottelee. Tämä siis mutua, en ole jaksanut tutustua tarkemmin.

Popcornit ainakin tulee varattua valmiiksi kun vaalit alkavat.
 
Back
Top