Black lives matter (BLM)

En usko että HS nyt tahallaan harhauttausi...

Huumormiehii tää meiän Viäpel. Että Pravda ei harhauttaisi tahallaan? (Kaipaan tähän kommenttia jäseneltä @Baltriber ja mielellään rikkaalla + ilmaisuvoimaisella kielellä.)

Jos Pravda kirjoittaa jutun vaikka Breonna Taylorista, niin olen varma, että kirjoittava toimittaja on katsonut Tuubilasta ne molemmat videot, jotka kertovat miksi kyseinen ämmä hankkiutui hengiltä ja millainen sisäinen maailma sillä hullulla oli.

Molemmat videot ovat tuon ämmän itse kuvaamia ja levitykseen laittamia. Eka näyttää sisäkuvaa autosta kun poliisi pysäytti tuon kahjon ja toinen on kuolemaa edeltävä video jossa se latailee haulikkonaan lapsensa vieressä ja höpöttää täysin mielipuolisia juttuja.

En tiedä onko Tuubila sensuroinut noi kaksi poliittisesti vääräoppista eli totuutta esille tuovaa videota pois, mutta luulisi että ne löytyvät silti jostain netin syövereistä.
 
Vähä liikaa ovat pelanneet eri pelejä ku heti huudellaan vaan "medic, medic !!!". Voisivat idiootit lopettaa larppaamisen eivät saa ku vahinkoa aikaan omalla touhullaan niin sille mitä vastaan yrittävät "protestoida" ja sit siinä sivussa tuhotaan kaikki mikä eteen osuu. Ei löydy sit yhtään multa sympatiaa idiooteille jotka sulkevat autotiet ilman lupia ja sit kun hyökkäävät auton kimppuun ni yllättyvät siitä et jengi lähtee vaa ajamaan ja joku saa osumaa. Poliisi on neuvonut toimimaan juuri noin tilanteissa et ei muuta ku kaasua ja pois paikalta. Niinhän ne toimivat itsekin ja vastahan siitä oli Donutilta videoa täälläkii.
 
Ehm en nyt ole ihan varma, meniskö tämä nyt sitten iltavapaiden puolelle, modet voi tietenkin siirtää. Mutta törmäsin "hienoon" t-paitaan. Siinä luki jotta "All lives splatter" ja sitten siinä oli mustavalkoinen hieman suttuinen kuva äijästä giljotiinissa. Pahoittelut jo valmiiksi asiattomasta kommentista, mutta nauratti ihan keleesti.
 
Sivun ylintä videota katsellessa meinasi aivot nyrjähtää. SJW-Prius yrittää ajaa hyvien ihmisten BLM-mielenosoituksen läpi nätisti, sitä potkitaan ja karkuun yrittäessä iso CO2:ta syöksevä lava-auto täynnä mustia miehiä lähtee takaa-ajoon. Eikö isot lava-autot olleetkaan punaniskatrumpistien yksinoikeus?
 
Sivun ylintä videota katsellessa meinasi aivot nyrjähtää. SJW-Prius yrittää ajaa hyvien ihmisten BLM-mielenosoituksen läpi nätisti, sitä potkitaan ja karkuun yrittäessä iso CO2:ta syöksevä lava-auto täynnä mustia miehiä lähtee takaa-ajoon. Eikö isot lava-autot olleetkaan punaniskatrumpistien yksinoikeus?

Selvästikkään ei :D
 
1. Asioiden pilaaminen, tekeminen huonosti tai kaaoksen aiheuttaminen tai muu epätoivottava tai paheksuttava toiminta.

Johdettu neekeri-sanasta kuten ryssiminen on johdettu ryssä-sanasta.

2. Neekereille lajityypillinen käytös





https://urbaanisanakirja.com/word/neekerointi/

Tuo samaan syssyyn kun löytyy esimerkki omasta takaa.
 
2020 fysiikan Nobel meni BLM-henkisesti mustien aukkojen tutkijoille.
 
Toinen oli pidättämässä ja lähettämässä vankilaan kaikki Trumpin tukijat ja kannattajat, siis sisältäen myös äänestäjät.
Mielenkiintoista tämä parempi retoriikka, kun kuuluttavat kovempien ihmisoikeusloukkausten perään kuin oikeisto.
 
Back
Top