Israel

Helpompaa olisi, jos nyt vain myöntäisit itsellesi, että tarkoituksena nimenomaan oli siviilien massamurhaaminen. Piste ja aamen sille.

Luotettavaa kuva-ja muuta materiaalia on ihan riittämiin, ettei oikeasti kenenkään tarvitse spekuloida sillä promilleen sadasosan mahdollisuudella, että Hamasin operaatiolla olisi ollut joku muu asiallisempi tarkoitus. Ja että palestiinalaiset ja heidän edustajansa puhuisivat yhtään mitään muuta kuin jaskaa.
Vastaan tähän sinun postaukseen, kun tämä on asiaan liittyvä.

Siis tottakai Hamas otti muutamia panttivankeja, joita kohtelee hyvin, hoitaa vammat ja ruokkii ja sitten vapauttaa toimittajien edessä takaisin Israeliin, jotta saavat aitoa tarinaa ja videokuvaa siitä.
Sitten yleistetään että näin Hamas on tehnyt KAIKKIEN kanssa, ei siellä ole ketään tapettu tai raiskattu.

Kyseessä on ns. Mediavankeja, joilla vain luodaan mielikuvia. Sadat muu panttivangit sai ja saa hieman eri kohtelun, mutta he eivät jää henkiin kertomaan tarinaa, eikä palestiinan media heitä halua kuvata.

Terroristien temppuja.
 
Viimeksi muokattu:
Olisiko Hamas voinut jättää hyökkäämättä? Olisi.

Se on vähän myöhäistä ulista kun se Find Out vaihe alkaa. Silloin yleensä TNT:n käry alkaa kirvellä sieraimissa.

Montako sataa tuhatta Gazan pakolaista Israelin ympärillä olevat arabimaat ovat ottaneet 7.10. jälkeen hoitaakseen? Aivan.
 
Niin ei kiinnosta ei, ei ole koskaan kunnioittanut kansainvälistä lainsäädäntöä, YK:n päätöslauselmia tai naapurimaidensa suvereniteettiä.
Eipä taida naapurimaitakaan ihan hirveästi kiinnostaa Israelin suveriteetti. Mitä muita vaihtoehtoja Israelilla on kuin pommittaa gazaa? Ainoa mitä tulitauko saisi aikaseksi on aikaa Hamasille rakentaa uusia raketteja. Parempi tuhota hamas kerralla ja kuunnella YK ruikutusta. YK ei mitään vakavampaa haittaa voi saada aikaseksi koska jenkit käyttäisi veto oikeutta ja kaataisi sen.
 
Miettikää jos Hamas ois todennu 2004. Meillä ei ole Israelin kanssa mitään ongelmia. Pyrimme rauhalliseen yhteiseloon ja kohottamaan Gazan taloutta ja elintasoa. Gaza auki turismille, lisää työlupia Israeliin, niin jo myönnetyn +100k lisäksi, emme ole rasisteja tai syrji muita uskontoja turistien kohdalla yms...
Mitä veikkaatte miten Gazassa meninisi nyt.. Dubai?
 
Israelilaisen Haaretz-lehden mukaan Gazan asukkaat ovat raportoineet Israelin asevoimien saapuneen Gazan kaistan pohjoisosaan.

(STT)

----------

Terroristijärjestö Hamasin aseistettu siipi sanoi myöhään perjantai-iltana taistelevansa Israelin joukkoja vastaan kahdella alueella Gazan sisällä. Hamas ilmoitti asiasta sen jälkeen, kun Israel oli ilmoittanut laajentaneensa maaoperaatioita palestiinalaisalueella. Asiasta kertoi uutistoimisto AFP.

(HS)
 

UPDATING LIVE: General Assembly adopts Gaza resolution calling for immediate and sustained 'humanitarian truce'​


Toteutukseen vain. Aloitetaan niiden tuhoamisella, jotka hyökkäsivät Isrealiin tai tukivat sitä.
 
Ei tämä ole mitään kostamista.

Hamas ylitti rajan jonka ylittämiseen Israelin on pakko vastata sillä muuten homma leviää käsiin.

"Lisäämme painostusta Hamasia kohtaan. Sotilasoperaatiot ovat käynnissä", sanoi Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun neuvonantaja Mark Regev amerikkalaiselle televisiokanava Fox Newsille.

Hän lisäsi, että kun operaatio on ohitse, Gaza "tulee olemaan hyvin erilainen". Asiasta kertoi uutistoimisto Reuters.

Se jää sitten vielä nähtäväksi miten hyvin homma tulee onnistumaan. Se tunnneliverkosto on vaikein rasti. Terroristit lymyilevät niissä kuin rotat viemäreissä.
 
Hamaksen johto oli vieraillu ryssä puten puheilla ja putte pitää Israelin tekemiä vastaiskuja gazaan mitä kamalimpina tekoina. Ei täs kyllä enää tiedä itkiskö vai nauraisko. On tää maailma kyllä ny niin sekaasin, ettei taida auttaa ku se isompi hässäkkä jossa ei taida voittajia pahemmin olla.
 
Meidän Iltasanomat uutisoi isolla otsikolla että Israel levittää väärää tietoa sairaalaiskusta Lehden mukaan israel väittää että hamas pitää tukikohtiaan sairaaloiden alapuolella olevissa tunneleissa. Iltasanomien tietojen mukaan oikein hamasin terveysministeriön johtaja on kiistänyt väitteen. Oliskohan iltasanomien toimittajan lähdekritiikissä vähän parannettavaa. Sen verran taas hävettää, että poikottiin koko lehti. 🤮
 
Helpompaa olisi, jos nyt vain myöntäisit itsellesi, että tarkoituksena nimenomaan oli siviilien massamurhaaminen. Piste ja aamen sille.

Luotettavaa kuva-ja muuta materiaalia on ihan riittämiin, ettei oikeasti kenenkään tarvitse spekuloida sillä promilleen sadasosan mahdollisuudella, että Hamasin operaatiolla olisi ollut joku muu asiallisempi tarkoitus. Ja että palestiinalaiset ja heidän edustajansa puhuisivat yhtään mitään muuta kuin jaskaa.
" No, me mentiin sinne kibbutzille ihan muussa tarkoituksessa, mutta Mohammed siinä sitten keksi, että ruvetaankin tappamaan niitä ihmisiä." Samaan aikaan toisaalla: "Mentiin sinne musafestareille ihan muuten vaan, mutta Muhammad siinä sitten keksi..jne, jne."
 
Israel on iskenyt ilmasta 150 maanalaiseen kohteeseen!
Tällä on pehmitetty Gazaa maaoperaatiota varten.
Pian näemme miten ”rotankolojen”, aka Gaza Metro, puhdistaminen sujuu. Ei mikään helppo homma.

Onko Hamas mahdollisesti luullut että tunneleissa olevat panttivangit mahdollisesti olisivat estäneet tunneli-iskut?



Haaretz on vasemmistolainen ja se näkyy linjassa
 
Välillä ihmetyttää mistä tännekkin kaikenlaisia sankareita eksyy...

Mitä jos "suomalaiset uutuusfasistit" olisivat tehneet iskun Pietariin ja tappaneet ~21,5k siviiliä ja poliisia siellä (sama suhdeluku kuin Israelissa 1400). Mitä luulet Venäjän tekevät, ja mitä luulet välitetäänkö siitä pätkääkään ketä täällä silloin kuolisi?

Tai jos Kuuba olisi iskenyt Floridaan ja tappanu ~50k siviiliä siellä? Luuletko että Venäjällä tai USA:ssa ketään kiinnostaa mitä hyökkääjän siviileille tapahtuu kun aletaan antamaan takaisin tyyliin "fuck around and find out"?

Jos toinen osapuoli ei vaan ymmärrä kuin yhtä kieltä, niin sitten on syytä puhua samaa kieltä. Ja edelleen, Israel tekee paljon välttääkseen turhia kuollonuhreja. Mutta jos väkeä on paljon pienellä alueella (kas 1973 oli 360k, yhtä paljon kuin Espoossa saman kokoisella alueella, mutta Palestiinalaisten lisääntyminenkin on varmasti Israelin vika), ja vallassa olevat haluavat estää vastapuolen toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla ja estää täten omien siviilien poistumisen alueelta... Kaikkie kuolleiden palestiinalaisten oikeiden siviilien veri on ihan Hamasin käsissä.

Montako Palestiinalaista olisi kuollut, jos Hamas ei olisi tehnyt iskua Israelin 7.10? Jep...
 
Viimeksi muokattu:
Miettikää jos Hamas ois todennu 2004. Meillä ei ole Israelin kanssa mitään ongelmia. Pyrimme rauhalliseen yhteiseloon ja kohottamaan Gazan taloutta ja elintasoa. Gaza auki turismille, lisää työlupia Israeliin, niin jo myönnetyn +100k lisäksi, emme ole rasisteja tai syrji muita uskontoja turistien kohdalla yms...
Mitä veikkaatte miten Gazassa meninisi nyt.. Dubai?
Siellä on "juomavedessä vikaa" sen verran ettei näin olisi tapahtunut edes teoriassa. Länsimaiden vasemmisto fanittaa hamasia koska sen johto on myös siirtynyt sosialismiin elellen mukavasti Qatarissa mm. suomalaisten verovaroilla. Yhteiset kokemukset yhdistävät.
 
Oli torstain tai eilisen aamun Ylen aamu-tv:ssä maininta, että Israel hallitsee mediatilaa reilusti. Niin se on ehkä perinteisessä mediassa, mutta X:ssä ja varsinkin nuorten suosimassa TikTokissa Palestiinan narratiivi on hallitseva. Esimerkiksi tämän takia nuorista yhdysvaltalaisista 51:n mielestä Hamasin toimet on oikeutettuja.
"
Pro-Palestine propaganda dominates not only on TikTok, but X/Twitter, too. Both platforms are extremely popular in the Arab world, and there is absolutely no division among them on this issue - there are no "Israeli fifth columns" in Arab countries and the pro-Palestine block dominates the discussion with their massive volume.

There are also many, many organized troll and bot farms in countries like Iran and Pakistan, which then amplify and spread these messages far and wide. And they're of course supported by Russian and Chinese information operations.

When it comes to algorithms, Morris' data analysis is a bit flimsy - for actual evidence of algorithm manipulation, we would need some kind of baseline and bigger volume. Like most algorithms TikTok offers their users content that engages them.

To summarize: traditional legacy media is somewhat dominated by the pro-Israeli block, whereas social media is strongly dominated by the pro-Palestine/Hamas block."

 
Back
Top