Israel

Näitä tapahtumia riittää, ei ole yksittäistapaus. Näistä ei silti revitä otsikoita länsimediassa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee muita reittejä kertomaan tapahtumista. Valtamedia ei sitä tee, on jo myyneet itsensä.
Silloin kun kaiken nähneelle jornalisteille järjestettiin tilaisuus jossa näytettiin dokumenttina mitä kaikkea siellä taahtui, jollekin tuli sydämen kanssa ongelmia, joku pyörtyi...oli hysteriaa, jotkut ovat jopa poistuneet salista, koska eivät kestäneet enää.

Läheisille hyvin vaikea antaa lasten revittyjä kuvia julkisuuteen. Iitti leikatut päät siellä ei ole vielä kuvittavinta, on jopa pahempiakin.
 
El Murid: Pirate Tortuga on Hamasin rakentaman valtion ihanne

Sen perusteella, että arabimaat ja ennen kaikkea naapurimaat alkavat yhä aktiivisemmin keskustella Gazan tulevaisuudesta ilman Hamasia, ei ole enää epäilystäkään israelilaisten päättäväisyydestä viedä asia jonkinlaiseen loogiseen päätökseen (ainakin kaistan pohjoisosassa).
Gazan kaupungin alue on pieni, israelilaiset toimivat klassisella partisanivastaisella tavalla leikkaen alueen osiin ja riistävät vihollisen liikkuvuuden. Kaupungin raivaus voi kestää kolme viikkoa, ehkä puolitoista-kaksi kuukautta, mutta operaation tuloksesta on yhä vähemmän epäilyksiä.
Mitä tehdä seuraavaksi, on avainkysymys, sillä naapurimailla ei ole epäilystäkään siitä, että Israel pystyy luomaan niin sietämättömät olosuhteet Gazaan, että ne yksinkertaisesti pakenevat sieltä. Ja Egyptin tai Jordanian uhkaukset eivät tee suurta vaikutusta israelilaisiin, koska päätös on tehty ja sillat on poltettu.
Vaihtoehto sektorin siirtämisestä Mahmoud Abbasille ja hänen hallinnolleen sopisi kaikille, mutta siinä on vivahde - Fatah on erittäin epäsuosittu jopa Länsirannalla, Gazassa ja yleensäkin. Hallintorakenteet ovat tehottomia ja kirjaimellisesti korruption syöpymiä, jopa Lähi-idän standardien mukaan liiallisia. Siksi Egypti ja Jordania eivät selvästikään voi istua sivussa.
On syytä muistaa, että kummallista kyllä, pääasiassa arabit toivat palestiinalaiset järkiinsä erityisen akuuttien kriisien aikana. Syyria lähetti joukkonsa Libanoniin, kun Yasser Arafat ja hänen toverinsa järjestivät siellä muodollisen kopin. Ja estääkseen sen leviämisen syyrialaiset miehittivät kirjaimellisesti Libanonin ilman pienintäkään epäröintiä ja raivasivat äärimmäisen julmasti palestiinalaismilitantit. Sama Jordania murskasi palestiinalaiset aseelliset ryhmät muistamatta arabien yhtenäisyyttä.
Tässä mielessä ei ole epäilystäkään siitä, että jos Abbasia ei vieläkään saada ottamaan ainakin jotain hallintaansa (tai hän ei tee niin), arabit itse joutuvat ratkaisemaan Gazan ongelman yksinkertaisesti siksi, että muuten he kohtaavatko he sen silti, mutta omalla alueellaan. Tässä mielessä jonkinlaisen kontingentin lähettäminen Gazan alueelle on täysin mahdollista.
Tietenkin tähän kaikkeen liittyy paljon sanoja, mutta avaintekijänä oli ja on edelleen palestiinalaisten riski paeta vieraille alueille. Tätä sekä Egypti että Jordania yrittävät välttää hinnalla millä hyvänsä. Lisäksi "mikä tahansa" ei ole edes puhekuva. Mitä seuraavaksi tehdään, päätetään jälkikäteen.
Mutta nämä ovat todella synkkiä aikoja Hamasille. Ryhmä liioitteli sen tekemällä väärän päätöksen 7. lokakuuta. Jos tämä olisi jotain "tavallisten" pienten kriisien puitteissa, kaikki olisi todennäköisesti toiminut hyvin, mutta tässä he eivät yksinkertaisesti laskeneet seurauksia.
(jatkuu..)
 
(jatkuu edell.)..

Näyttelijä ja entinen Kalifornian kuvernööri Schwarzenegger sanoi eilen haastattelussa, että palestiinalaisilla on oikeus omaan valtioonsa.
Jostain kummallisesta syystä luovien ammattien ihmiset pitävät itseään jatkuvasti melkein kansan omatuntoina ja haluavat siksi lisätä mielipiteitään erilaisista asioista. Jopa ne, joista he ymmärtävät melko epämääräisesti. "Iron Arnie" ei ole poikkeus.
Hän unohti selventää, mitä tehdä, jos osavaltiota pidetään vain tukikohtana hyökkäyksille muille alueille. Haluaisiko hän henkilökohtaisesti elää 2000-luvulla klassisen lännen olosuhteissa, jossa mikä tahansa villin lännen kaupunki asui jatkuvan hyökkäyksen uhan alaisena - joko intiaanien tai hyökkäävien rosvojen toimesta? Koko Amerikan kulttuuri on rakennettu tällaisten eksyksissä olevien cowboeiden karkoittamiseksi.
Palestiinalaisten ongelma ei ole se, ettei heillä ole omaa valtiota, vaan se, että heillä on hyvin outo käsitys sellaisen merkityksestä. Ja tämä merkitys ei sovi 1900-luvun eikä varsinkaan 2000-luvun valtion käsitteeseen.
Pirate Tortuga on Hamasin rakentaman valtion ihanne. Ja ei ole yllättävää, että ennemmin tai myöhemmin, mutta tämä ihanne tuli täydelliseen ristiriitaan sitä ympäröivän tilanteen kanssa.
 
(Jatkuu..)
Israelin armeija sanoi taistelevansa Gazan kaupungin sydämessä. Totta, tässä on syytä ymmärtää, että israelilaiset eivät ota kaupunkia jonkinlaiseen jatkuvaan aaltoon, vaan leikkaavat sen moniin pieniin taskuihin, jotka sitten siivotaan. Tämä on melko tavanomainen partisanivastainen taktiikka, jonka päätarkoituksena on riistää vihollisen liikkuvuus.
Mosulissa, jota on vaikea välttää, irakilaiset eivät onnistuneet tässä strategiassa kovin hyvin - heitä vastaan taisteli mies, joka oli koulutettu kapinallisten torjuntamenetelmiin, ja siksi hän ymmärsi hyökkääjien tavoitteet täydellisesti. Ja ISIS-militantit eivät yksinkertaisesti antaneet hyökkäysjoukkojen jakaa kaupunkia erillisiin osiin. Tätä helpotti myös vanhan kaupungin arkkitehtuuri, joka erottaa Gazan - se on nykyaikaisempi kaupunki suhteellisen leveillä kaduilla, ja siksi israelilaisten toiminta on helpompaa kuin irakilaisten.
Joka tapauksessa taistelut Israelin armeijan asettamassa muodossa valtaavat vähitellen koko Gazan kaupungin alueen ja 3D-projektiossa, koska siellä on myös laajat maanalaiset yhteydet. Siksi ei ole edes väliä, että Israelin armeija saavutti keskustan - se ei kerro juurikaan taistelujen ottamista kuvioista.
* * *
Edes Hamasin kannattajilla ja liittolaisilla ei aina ole tarpeeksi itsehillintää. Iranilaisen virkamiehen lausunto sisällöltään - emme voi olla palestiinalaisia enemmän kuin palestiinalaiset itse - selittää suurelta osin, miksi Palestiinan ongelma ei ole niinkään ulkoinen kuin sisäinen.
Voivat puhua niin monta kertaa kuin haluaa pahoista juutalaisista ja salakavalaisista länsimaisista vastustajista, mutta jos ei eivät itse oikein ymmärrä mitä tarkalleen ottaen haluaa, niin heitä on erittäin vaikea auttaa.
 
Abbas on valmis hallinoimaan Gazaa!

Abbas confirms to US he is willing to rule Gaza after Hamas falls

Näinhän se aina menee! Rikkaat arabimaat ovat varmasti tarjonneet nipun vihreäselkäisiä Abbasille että ottaa jobin!

Eikä ne Israelissa töissä käyneet rakennusmiehet työttömäksi jää.
Eiköhän siellä Gazassa riittä rakennusmiehille töitä vähäsi aikaa?
Tämä olisikin mielenkiintoinen siirto, Fatah ottaisi vallan Gazassa. Kuvittelisin aikamoisen sisäisen teurastuksen olevan tulossa, on niin paljon vanhoja velkoja maksettavana... :D
 
(jatkuu)
Palestiinalaiset ymmärtävät oman valtionsa yksinomaan tukikohtana hyökkäyksille ympäröiville alueille. Mikä luultavasti keskiajan lopulla olisi ollut varsin hyväksyttävää, sillä suurin osa valtioista rakennettiin silloin tälle periaatteelle. Mutta nyt on toinen aika, ja valtio palvelee jotain hieman erilaista - järjestää esimerkiksi väestönsä normaalia elämää.

Siksi Kreml on todennäköisesti lähellä palestiinalaisia terroristeja - Venäjän hallinto käyttää tähän tarkoitukseen muun muassa Venäjän aluetta.

Tästä johtuu Iranin ulkoministerin lausuma kiivas lause. Iran on yleisesti ottaen myös monella tapaa hyökkäävä kokonaisuus, joka tapauksessa IRGC, joka on nykyään kirjaimellisesti murskaanut Iranin valtion itseensä, käyttää sitä juuri tässä ominaisuudessaan. Mutta Hamas on IRGC:hen verrattunakin villi rosvojoukko, heikkojärkinen ja epäpätevä. Hamasin johdon bisnes on ratsiat ja ratsiat, joiden ansiosta he täydentävät perheensä rahoja ja heistä tulee miljardöörejä. He ovat järjestäneet oman kohtalonsa täydellisesti, ja miksi heidän pitäisi muuttaa mitään?
 
Silloin kun kaiken nähneelle jornalisteille järjestettiin tilaisuus jossa näytettiin dokumenttina mitä kaikkea siellä taahtui, jollekin tuli sydämen kanssa ongelmia, joku pyörtyi...oli hysteriaa, jotkut ovat jopa poistuneet salista, koska eivät kestäneet enää.

Läheisille hyvin vaikea antaa lasten revittyjä kuvia julkisuuteen. Iitti leikatut päät siellä ei ole vielä kuvittavinta, on jopa pahempiakin.
Magen David Adom (Israelin ambulanssipalvelu), todistivat että lapsilta oli vanhempiensa edessä (kaikilta sidottu kädet selän taakse), leikattu silmät päästä.
Samanaikaisesti muut Hamas-terroristit ruokailivat perheen lauantai-pöydässä.

Tein sen virheen että katsoin israelilaisia kanavia, enkä tiedä miten tämä henkilö toipuu tästä.

Voin vain kuvitella, mitä media-paketti sisältää. Todennäköisesti ei pahinta.

Puhutaan nyt siis käsittämättömästä julmuudesta, johon ainoastaan muslimit tuntevat vetoa, ja järjestelmällisesti syyllistyvät.

Todellista ihmissaastaa.

 
Puhutaan nyt siis käsittämättömästä julmuudesta, johon ainoastaan muslimit tuntevat vetoa, ja järjestelmällisesti syyllistyvät.

Todellista ihmissaastaa.
Itselleni riitti tytön kuva ja verta täynnä oleva lattia, ihan kun siellä teurastettu loputtomasti, ja sitten raahattu, verta oli niin paljon, ja se kuva avoauton lattialla makaavasta tytöstä, joka oli Saksasta, jota äiti tunnusti tatuoinnista jaloissa, näkyi jalat ja osa alavartalosta, ensin en tajunnut mitä se kuvassa ja miten se on mahdollista ylipäänsä, kuinka monta ihmistä siellä on, sitten ymmärsin että hänen jalat oli rikottu, tyttö oli anatomisesti täysin luonnottomassa asennossa, tytön päällä istuneet hamas-örkit. saattaa olla että alla oli vielä joku, koska toisessa autossa oli hieman eri kuva, näkyi oudosti kädet. Vaihdoin nopeasti kuvan.
Mutta kun katson näitä karsean näköisiä lihavia palestinalaisnaisia, karjuneet raspiäänellä joka toinen kiihkossa ja vähän välittää että israelilaisten sairaalassa, jossa israelilaiset hoitaneet heidän vaikeasti sairastavia lapsia, aika järkyttävä, siinä on pelkkä eläintä, siihen ihminen loppuu, ja jos tälläiset epäihmis-emot tekee siellä tälläisiä sadisteja, niin..en tunne mitään sääliä, vaikka kuinka yritän. En ole julma ihminen, päinvastoin, mutta nyt tuli rajaa.
 
Viimeksi muokattu:
Tämä olisikin mielenkiintoinen siirto, Fatah ottaisi vallan Gazassa. Kuvittelisin aikamoisen sisäisen teurastuksen olevan tulossa, on niin paljon vanhoja velkoja maksettavana... :D

Tämä on kaikista huonoista vaihtoehdoista se kaikkein vähiten huono.
Siitä huolimatta että Abbasin PA on korruptoitunut.

Gazan hallitseminen on täyttä tuskaa, oli siellä kuka tahansa. Sekä Amerikalle että arabimaille olisi tärkeää ettei Israel hallitse siellä ja enkä usko että Israelkaan haluaa hallita aluetta.

Rikkaat arabimaat rahoittavat varmasti ja PA:n kihot vetävät välistä.

Tarkoitushan olisi tehdä Palestiinan valtio puhdistettuna Hamasista. Toinen asia on että onnistuuko sellainen. Iran yrittä laittaa sorkkarautansa joka paikkaan.
 
Magen David Adom (Israelin ambulanssipalvelu), todistivat että lapsilta oli vanhempiensa edessä (kaikilta sidottu kädet selän taakse), leikattu silmät päästä.
Samanaikaisesti muut Hamas-terroristit ruokailivat perheen lauantai-pöydässä.

Tein sen virheen että katsoin israelilaisia kanavia, enkä tiedä miten tämä henkilö toipuu tästä.

Voin vain kuvitella, mitä media-paketti sisältää. Todennäköisesti ei pahinta.

Puhutaan nyt siis käsittämättömästä julmuudesta, johon ainoastaan muslimit tuntevat vetoa, ja järjestelmällisesti syyllistyvät.

Todellista ihmissaastaa.

Edelleen oon 110% sitä mieltä näiden tekojen jälkeen, että paras muslimi on kuollut muslimi. Ristus että vituttaa ja oksettaa nuatten elukootten touhut. 🤮
 
Gazassa Israel suostui amerikkalaisten painostuksesta päivittäisiin 4 tunnin humanitaarisiin tauoihin. Hän ei kuitenkaan aio lopettaa kokonaan sotilasoperaatiota Hamasia vastaan. Kaikenlaisesta aseleposta voidaan puhua vasta sen jälkeen, kun kaikki panttivangit on vapautettu täydellisesti ilman mitään ennakkoehtoja.
Palasin juuri Israelista muutama tunti sitten ja voin sanoa, että israelilaiset ovat hyvin yllättyneitä länsimaisten liberaalipiirien asemasta, kun he vaativat Israelia lopettamaan välittömästi verenvuodatuksen, kun taas avain tähän pysäyttämiseen on Hamasin käsissä: olkoon he vapauttavat panttivangit - ja kaikki päättyy kerralla. Miksi he eivät vaadi tätä Hamasilta?
Miltä heidän mielestään sovinnon pitäisi näyttää? Israel lopettaa sotilasoperaationsa, kun Hamas jatkaa panttivankeja? Ja lokakuun 7. päivän terrori-iskun tekijät jäävät rankaisematta? Ja kaikki teeskentelevät, että kaikki on hyvin ja niin kuin sen pitäisi olla?
Hamas ei ole koskaan tarjoutunut vapauttavansa panttivankeja samalla tavalla. Hän ympäröi tätä aina joukolla ehtoja. Ensinnäkin hän vaatii kaikkien Israelin vankiloissa olevien palestiinalaisten vankien vapauttamista.
Mutta ihmiset eivät vain istu Israelin vankiloissa. Siellä on rikollisia, joita syytetään terrorismista. Monilla heistä on viattomien ihmisten veri käsissään.
Olisiko tällainen vaihto reilua? Miksi länsimaiset liberaalit vaativat Israelia antautumaan terroristeille, vaikka he tunnustavat suullisesti Israelin oikeuden puolustukseen?
Minusta näyttää siltä, että koko nykyinen verinen meno sekä Ukrainassa että Israelissa on paljastanut täysin länsimaisen liberaalin valtavirran järjettömyyden ja tuhoisuuden. Olipa kyse tieteen vastaisista opeistaan pakkomielle omistavien ympäristöaktivistien kiihkeä hysteria, olipa kyse sitten farisealaisesta vasemmistolaisuudesta sadisti Che Guevaran kaltaisten epäjumalien kanssa, olipa kyseessä sitten rikollisten rohkaiseminen rasismin torjunnan varjolla, olipa kyseessä sitten umpikuja seksuaalisuuden ja sukupuolen kokeilussa.
Alfred Koch
 
Viimeksi muokattu:
Tämä on kaikista huonoista vaihtoehdoista se kaikkein vähiten huono.
Siitä huolimatta että Abbasin PA on korruptoitunut.

Gazan hallitseminen on täyttä tuskaa, oli siellä kuka tahansa. Sekä Amerikalle että arabimaille olisi tärkeää ettei Israel hallitse siellä ja enkä usko että Israelkaan haluaa hallita aluetta.

Rikkaat arabimaat rahoittavat varmasti ja PA:n kihot vetävät välistä.

Tarkoitushan olisi tehdä Palestiinan valtio puhdistettuna Hamasista. Toinen asia on että onnistuuko sellainen. Iran yrittä laittaa sorkkarautansa joka paikkaan.
Lisäksi Hamasilla on todellista ja laajaa kannatusta Gazassa. Muistelen Hamasin valtaannousua ja YLEn myötäsukaisia juttuja sieltä enkä epäile lainkaan etteikö Fatah olisi täysin läpimädäksi korruptoitunut ja että Hamas tosiaan ei varastanut ainakaan alkuun kaikkia rahoja, hölömöläisten ja rikkaiden arabien rahoja siis, johdon luxus-elämään vaan järjesti myös jotain palveluja "herkkusienille" eli niille gazalaisille. Vuosikymmenten propaganda, serkusavioliitot ym. "juomavesi" ja todellinen näköalattomuus on tuottanut sitten tämän nykyisen paiseen jonka puhkaiseminen on näköjään mahdotonta. Aiemmin ajattelin että Egypti voisi liittää sen itseensä jonkin prosessin ja lahjonnan jälkeen mutta nyt on käynyt selväksi ettei näin tapahdu. Voiko tästä syyttää egyptiläisiä? Haluaisit sinä parantumattoman ja mätivän paiseen naamaasi jos saisit vaikka kymppitonnin? Minä en.

Hyvä muistaa että suomalaisten seuraava suosikkipuolueiden muodostama hallitus tulee tuomaan suodattamatonta gazaa tänne vähintään tuhansia, jos ei kymmeniä tuhansia. Sitten mekin saamme lopultakin samanlaista "relameininkiä" kun näemme nyt Ranskassa, Saksassa, Espanjassa jne. muttemme kuitenkaan Puolassa, Tšekissä tai Unkarissa.
Muistakaa että Itis on Fantastinen paikka eli pieni parasii Paratiisi ja että suomalaisetkin kaivavat puukolla lasten silmiä irti ja polttavat ihmisiä elävältä! Vasemmalla laidalla tämä on hyvinkin suun mukaista politiikkaa ja "oikealla" kaakaatetaan kovin ja katsotaan muualle.
 
Viimeksi muokattu:
Edelleen oon 110% sitä mieltä näiden tekojen jälkeen, että paras muslimi on kuollut muslimi. Ristus että vituttaa ja oksettaa nuatten elukootten touhut. 🤮

Ja jos palestiinalaiset haluavat irtautua tästä, niin on syytä auttaa Hamasin taistelijoiden kiinniottamisessa. Muuten he tukevat Hamasin toimia ja ovat täysin yhtä syyllisiä kuin tekojen tekijätkin.
 
Haluaisit sinä parantumattoman ja mätivän paiseen naamaasi jos saisit vaikka kymppitonnin? Minä en.

Kysymyshän ei ole siitä mitä me haluamme vaan mitkä ovat realistisia vaihtoehtoja.
Arabimailmasta harvasta paikasta löytyy lähellekään hyvää hallintoa sellaisena kuin me täällä lännessä sen ymmärrämme.

Amerikkalaiset kävivät Irakissa opastamassa hyvää hallintoa, mutta mikä oli tulos?
”Arabikevään” piti tuoda hyvää hallinto ja demokratiaa, mutta mikä oli tulos?
Kuinka monta vuotta, ennen niin vauraan, Libanonin sotku on kestänyt?
Listaa voisi jatkaa piktään.

Tällä hetkellä vaan ei näytä olevan muuta vaihtoehtoa kuin Abbasin PA:n hallinto Gaza:ssa.
Jos jonkulla on tähän hyviä ehdotuksia, niin huutakaa ihmeessä kovaan ääneen!

Yksi syy Lähi-Idän sotkuihin on tribalismi, jossa on siisäänrakennettuna kilpailu eri klaanien välillä.
Yksilö ei ole uskollinen valtiolle vaan klaanilleen. Se johtaa jatkuviin konflikteihin aivan luonnostaan.

Tribalismiin kuuluu moniavioisuus, serkkuavioliitot, kunniamurhat, verikostot ja absoluuttinen lojaalisuus.
Klaanin pää, sheikki, määrä avioliitot.
Klaanin valta perustuu usein miespuolisten sukulaisten määrän, joka taas korreloi vaimojen määrään.

Kirsikkana kakussa on Iranin sotkeuminen arabimailman asioihin.
 
Yksi syy Lähi-Idän sotkuihin on tribalismi, jossa on siisäänrakennettuna kilpailu eri klaanien välillä.
Yksilö ei ole uskollinen valtiolle vaan klaanilleen. Se johtaa jatkuviin konflikteihin aivan luonnostaan.

OFF-TOPIC, mutta laajemman ymmärryksen saavuttamiseksi ehkä paikallaan.

Tuo on toki yksi syy. Toinen, ehkä edelliseen liittyvä syy on tämä:

f63c002e9202c449f2797dc8a50633b9.png


Tuolla seudulla ka. ÄO on alle 85.

Katsoin juuri jonkun Jordan Petersonin videon, ja siinä mainittiin esimerkiksi että USA:n armeijaan on lain vastaista rekrytoida henkilöä jonka ÄO on alle 85. He eivät kykene toimimaan vaadittavalla tasolla.

Alhaisen älykkyyden populaatiot ovat juuri tuollaisia; epädemokraattisia, tribaalisia, epä-meritokraattisia persläpiä.
 
OFF-TOPIC, mutta laajemman ymmärryksen saavuttamiseksi ehkä paikallaan.

Tuo on toki yksi syy. Toinen, ehkä edelliseen liittyvä syy on tämä:

f63c002e9202c449f2797dc8a50633b9.png


Tuolla seudulla ka. ÄO on alle 85.

Katsoin juuri jonkun Jordan Petersonin videon, ja siinä mainittiin esimerkiksi että USA:n armeijaan on lain vastaista rekrytoida henkilöä jonka ÄO on alle 85. He eivät kykene toimimaan vaadittavalla tasolla.

Alhaisen älykkyyden populaatiot ovat juuri tuollaisia; epädemokraattisia, tribaalisia, epä-meritokraattisia persläpiä.


Ilman tarkkaa selvitystä siitä millaisilla testeillä nämä tulokset on saatu sille ei kannata antaa ihan kauheasti painoarvoa. Esimerkiksi lukutaidoton pärjää aika heikosti perinteisessä testissä.
Enemmänkin tämä osoittaa kuinka tärkeää olisi saada kaikki kouluun kaikkialla.
 
Ilman tarkkaa selvitystä siitä millaisilla testeillä nämä tulokset on saatu sille ei kannata antaa ihan kauheasti painoarvoa. Esimerkiksi lukutaidoton pärjää aika heikosti perinteisessä testissä.
Enemmänkin tämä osoittaa kuinka tärkeää olisi saada kaikki kouluun kaikkialla.
Ja muutenkin tuo koko "raportti" vaikuttaa vähän sellaiselta, että se on takoitettu ihmisille, joille termi "lähdekritiikki" on vieras.
 
OFF-TOPIC, mutta laajemman ymmärryksen saavuttamiseksi ehkä paikallaan.

Tuo on toki yksi syy. Toinen, ehkä edelliseen liittyvä syy on tämä:

f63c002e9202c449f2797dc8a50633b9.png


Tuolla seudulla ka. ÄO on alle 85.

Katsoin juuri jonkun Jordan Petersonin videon, ja siinä mainittiin esimerkiksi että USA:n armeijaan on lain vastaista rekrytoida henkilöä jonka ÄO on alle 85. He eivät kykene toimimaan vaadittavalla tasolla.

Alhaisen älykkyyden populaatiot ovat juuri tuollaisia; epädemokraattisia, tribaalisia, epä-meritokraattisia persläpiä.
Miten venäläisillä voi olla sitten tuon mukaan noin korkea Äö😁
 
Onhan noita ÄO tutkimuksia tehty länsimaissa asuville ihmisille ja tulokset ovat sellaisia ettei niitä paljoa viitsitä toistella. On tasoiteltu koulutusta ja varallisuutta jne. Henkilökohtaisesti epäilen länsimaalaisten nykyisen ÄO olevan paljon matalampi kuin yleisesti esitetyt luvut, tai paremminkin todelliset historiaan verratut luvut. ÄO on romahtanut mutta länsimaalaiset ovat aina verrokkina sen 100 tasolla. Vaikea uskoa että yli 80 ÄO henkilöt kannattaisivat nykyisiä wokeltavia sosialistipuolueita tulisin islamilaisin maustein. Vai haluaako tosiaan joku normaaliälyinen asua omassa maassaan orjana kaviarivasemmistoa ja mölyapinalaumaa palvellen?
 
Back
Top