Israel

Ja huom; ensin palestiinot pois Gazasta, sitten Gaza paskaksi, ja vasta SEN jälkeen se annettaisiin Israelille. Kumma että se pitäisi ensin paskoa.

ÄÖ-keskusteluun heitän oman pohdintani, parin esimeerkin muodossa:

Islanti: pieni kansa huomaa, että ei saatana, mehän nussitaan sukulaisia jos asialle ei tehdä jotain; äkkiä DNA-tietokanta pystyyn.

Arabimaat: totta kai me nussitaan serkkuja, me ollaan tehty niin jo tuhat vuotta, mistä sinä vääräuskoinen koira luulet, että sanonta "mitä serkumpaa sen herkumpaa" on lähtöisin?
Ainoastaan rappioitunut länsimaalainen on niin sairas että menisi suvun ulkopuolisen kanssa naimisiin.

Näkyisivätköhän ylläkuvatun kaltaiset kulttuurierot jossain? Näh, tuskin.
 
Onko toi Macron ihan tosissaan? Koko Ukrainan sodan ajan kaveri on ollut ihan tuuliviiri kumman puolesta puhuu ja nyt sama Gazassa. Ei koskaan voi tietää tuleeko Pro Ukraina Pro Venäjä Pro Israel vai Pro Hamas settii suusta.

Onneksi meidän turvallisuus ei ole kiinni Ranskasta.
 
En tiedä. Kaverini on elänyt parisen vuotta diplomaattina Ramallahissa ja hänestä on tullut aika Israel-vastainen. Juuri laitan sinne viestiä jossa totean etteivät kaikki Israelissa kannata Netanjahua ja Gazan siviilien tappamista.
Jotkut Lännessä eivät voi millään ymmärtää että Israel on demokraattinen valtio.
Netanjahusta puhutaan ihan kun olisi joku itsevaltias tai tsaari.
Etenkin vasemmistolaiset menee tähän harhaan ja muut pinnallisesti asioista tietävät. Pseudointellektuellit.

Ja tuo Ramallahin diplomaatti ihan hyvin voi olla korruptoitunut.
 
Kun tutkitaan esim. Armenian, juutalaisten tai Ruandan kansanmurhia niin kuolleita on satoja tuhansia tai miljoonia.

Mielenosoituksissa ja mediassa puhutaan Palestiinan kansanmurhasta. Paljonkohan on kuollut ja mikä osuus väestöstä on tapettu kun näin vakavaa termiä käytetään?

No mutta yllätys yllätys: Palestiinan väkiluku moninkertaistunut muutamassa vuosikymmenessä.
 
Jo Lenin sanoi että Kommunistit ja rikolliset ovat sosiaalisesti läheisiä. Tämä näkyi mm. niin että gulag-leireillä rikolliset saivat vartioida ja hallita poliittisia vankeja.

Onko tässä vasemmiston ja hamasin liitossa jotain samaa ilmiötä? Taistelu gazan puolesta yhdessä koska ollaan sosiaalisesti läheisiä.
 
Oikein kukaan ei olisi maailmassa koskaan kuullutkaan tuollaisesta kansasta, kuin "palestiinalaiset", jos juutalaisille ei olisi tarjottu juuri tuota kolkkaa asuttavaksi 2 ms:n jälkeen. Niiden koko julkisuusarvo perustuu sille että juutalaiset on siellä.

Ne olisi ihan yhtä rupisen köyhä paimentolaiskansa maailman tappiin asti, vaikka kaikki juutalaiset muuttaisi Marsiin sieltä ensi viikolla. Ja ei menisi kuin muutama vuosi, kun koko Israel olisi slummi ja ne alkaisi tappelemaan sielläkin keskenään.
 
Viimeksi muokattu:
Jotkut Lännessä eivät voi millään ymmärtää että Israel on demokraattinen valtio.
Netanjahusta puhutaan ihan kun olisi joku itsevaltias tai tsaari.
Etenkin vasemmistolaiset menee tähän harhaan ja muut pinnallisesti asioista tietävät. Pseudointellektuellit.

Ja kuinka vähän nämä terroristien tukijat (pro-pale) tietävätkään Israelista!
Haukutaan apartheid-maaksi ym

Kuitenkin maa on vapaa, demokraattinen ja monikulttuurinen yhteiskunta, jossa yksilö on arvossaan.

 
Ja kuinka vähän nämä terroristien tukijat (pro-pale) tietävätkään Israelista!
Haukutaan apartheid-maaksi ym

Kuitenkin maa on vapaa, demokraattinen ja monikulttuurinen yhteiskunta, jossa yksilö on arvossaan.
Kyllä perusjuutalaiset siellä ovat ihan mukavaa sakkia. Tarkkoja rahasta toki, mutta myös rehellisiä. Ainoa, joka mua on siellä maassa kerran kusettanut on arabi huoltoasemalla. Venäläisperäiset juutalaiset tuntuvat olevan kanssa länteen päin kallellaan ja Putinin touhuista ei välitetä paskaakaan ainakaan nuorempien keskuudessa. Täysin länsimainen meininki siellä on ja bisseä ja viinaksia juodaan. Sapatti ei ole enää ehdoton "koko maa kiinni" vaan iso osa palveluista on auki lauantaisinkin.

Piti itse asiassa lähteä viikon huoltokeikalle sinne lokakuun puolivälissä ja oli tarkoitus varailla liput ja muut matkasysteemit kuntoon 9. päivä maanantaina. No sitten kun lauantaina katseli uutisia, niin melko heti selvis, ettei tarvi hetkeen lähteä sinnepäin.
 
Minä tuota Hentusen ajatusta vähän jalostaisin: Gaza tyhjäksi asukkaista, ihan kuin israel sen aikanaan tyhjensi. Sieltä Britannian sopiman Ruandan tp-hakija alueen suunnasta pläntti maata ja viedään sinne. Ruandalaiset pitämään kuria järjestystä. Kähisköön paskat siellä. Ei pitäs ählyä ahistaa, kun Israel olisi tuhansien kilometrien päässä.
Menee ohi Israel-ketjun, mutta kyllähän mekin voitaisiin tp-hakijat köörätä samoin tein jonnekin esim Afrikassa olevaan vastaanottokeskukseen ja sitten jos todetaan että tarvitsevat turvapaikan niin se turvapaikkakin olisi siellä Afrikassa. Jos turvapaikan tarve päättyy niin littera kouraan ja takaisin lähtöruutuun.
No, niin... no. Britannian koloniaministerin Chamberlain ehdotti 1903 Zürichissä juutalaiskonferensissa että juutalaisille pitäisi järjestää väliaikainen "valtio" brittiläisestä Itä-Afrikasta. Tarkka paikka olisi ollut silloin Ugandan protektoraatti. Syynä oli tuolloin Euroopassa päätään nostanut antisemitismi. Että jos nyt pöytä käännettäisiin ja "palet" kiikutettaisiin, sanotaanko nyt vaikka,... Ugandaan niin kyllä väpäjäisi ukko-Musevenilla viikset. Toisaalta: Liian kaunista seutua, ei kannata pilata. Pitäisivät varmaan vuoristogorillojakin vääräuskoisina ja lahtaisivat nekin vähät mitä watusseilta on huomaamatta jäänyt.
 
Kun tutkitaan esim. Armenian, juutalaisten tai Ruandan kansanmurhia niin kuolleita on satoja tuhansia tai miljoonia.
Maailmalla tapahtunut pahoja vääristymiä. Stalin aiheutti vähintäin 40 miljoonan kuoleman neuvostoliittolaisille omalla politiikalla. Ja kaikenkarvaiset kommarit ja vasemmisto Lännessä ylisti häntä. Luvussa ei ainoastaan kaatuneita sodassa, vammoihin kuolleita, hoidon puutteesta rajoja menettäneitä siivottiin pois silmistä kauemmaksi (heitä pidettiin teljettynä vankilan verrattavissa epäinhimmillisissä oloissa), miljooni menehtyi nälkään, puuttuvaan lääketieteelliseen hoitoon, epäinhimilliseen raskaan työn gulageissa, kidutuksiin, ilmiannoista seuraaneiden telotuksiin, oli järkyttävä katseltava ja kuultava mitä tuli julkisuuteen, joka selvisi sitä hengissä. 4 johtaja 5:sta johtaja statistikan hallinnosta ammuttiin..
Ja sitä huolimatta aina Lännessä oli tämän verisen kommunistisen idean palvojia. Jääräpäisesti, laput silmissä, ilman mitään haluaa kuulla mitään.
Oikeasti järkeviä ihmisiä on hyvin vähän, mutta mikä onni että heitä on.
 
Viimeksi muokattu:
Andrey Piontkovskiy ruotii "laatumedia":

"In both Israel and Ukraine, democracies are fighting ruthless foes who are out to annihilate them. Only firm American leadership can ensure that tyrants, thugs and terrorists are not emboldened to commit more aggression and more atrocities".
Käännös: Sekä Israelissa että Ukrainassa demokratiat taistelevat häikäilemättömiä vihollisia vastaan, jotka ovat taipuvaisia tuhoamaan. Vain vahva Amerikan johtajuus voi varmistaa, että tyrannit, rosvot ja terroristit eivät uskalla tehdä lisää aggressiota ja lisää julmuuksia.)

Nämä upeat sanat kuuluvat Yhdysvaltain puolustusministeri Lloyd Austin III:lle.
Ja nämä – "Emme voi emmekä anna Hamasin kaltaisten terroristien ja Putinin kaltaisten tyranneiden voittaa. Kieltäydyn antamasta sitä tapahtua." – Yhdysvaltain presidentti Joseph Biden Jr. (Emme voi emmekä anna Hamasin kaltaisten terroristien ja Putinin kaltaisten tyrannien voittaa. Kieltäydyn antamasta sitä tapahtua)
Siitä huolimatta otsikoin edellisen artikkelini melko varovaisesti ja jopa jossain määrin huolestuneena: "Kuinka länsi voi ja sen täytyy voittaa IV maailmansota." Ymmärsin islamifasistien ja länsimaisten liberaalien kasvavan yhteisen valituksen väistämättömyyden "siviilien kärsimyksistä Gazassa".
Mutta se, mikä minua yllätti, oli Demokraattisen puolueen vasemmistoliberaalisen siiven ("progressiivit") fanaattisen ideologisen sitoutumisen aste tyrannien ja roistojen valloilleen neljänteen maailmansotaan. He ovat täysin tyrannien ja rosvojen puolella ja kaipaavat kapitalistisen lännen tappiota, jota he ovat vihanneet yliopiston nuoruudesta asti ja joka heidän mielestään on syyllinen vuosisatoja vanhoihin rikoksiin maailman sorrettuja kansoja vastaan. .
Nämä "edistykselliset" eivät ole vielä kovin laajasti edustettuina kongressissa, mutta heidän vahvuutensa on muualla - he hallitsevat melkein täysin amerikkalaista "laatumediaa".
Avoimen yhteiskunnan pahimmat viholliset arvostavat tätä resurssiaan suuresti. NY Timesin, CNN:n ja Associated Pressin toimittajat osallistuivat aktiivisesti Israelin hyökkäykseen Hamasin terroristien ystävällisestä kutsusta. He kuvasivat joukkomurhia, sieppauksia, kidutusta ja kuolleiden ruumiiden pilkkaamista. Toivon, että erityinen Shabak-tiimi eliminoi nämä edistyneet progressiiviset samoilla perusteilla kuin muut rosvot, ilman vanhentumisaikaa.
Yleisesti ottaen vasemmistolainen "laatumedia" toimii nykyään propagandalehtinä Hamasille neljännen maailmansodan Israelin rintamalla ja Putinille Ukrainan rintamalla. Lehdistö on leninistisesti sanottuna kollektiivinen agitaattori ja mielenosoitusten järjestäjä, jossa ihminen voidaan tappaa pelkästään Israelin lipun vuoksi.
"Laatumedia" kaikista Yhdysvaltojen hallinnon ilmeisistä sanoista ja teoista huolimatta vakuuttaa ukrainalaiset aggressiivisesti siitä, että länsi on menettänyt kiinnostuksensa Ukrainaan, ei usko sen voittoon ja aikoo tehdä sopimuksen Putinin kanssa sen selän takana. Tämän kampanjan apoteoosi oli Time-lehden ilkeä, skandaalimainen artikkeli.
Demokraattisen puolueen vasemmisto on viime päivinä aloittanut suoran hyökkäyksen hallintoa vastaan. Käytettiin raskasta tykistöä. Entinen presidentti Obama antoi korkean profiilin haastattelun, jossa tuomittiin Bidenin "liiallinen tuki Israelille"
Edistykselliset vaativat kiireellisesti tulitaukoa Israelissa ja Ukrainassa, ts. Israelin ja Ukrainan antautuminen, jotka taistelevat sankarillisesti meidän kaikkien puolesta tänään, ja Yhdysvaltojen häpeällinen poistuminen maailmanhistoriasta
Bidenin vaalinäkymät ovat huonontuneet. Mielipidemittausten mukaan hänen suosionsa on laskenut selvästi viimeisen kuukauden aikana. Mikä ei ole yllättävää. Biden voitti vuoden 2020 vaalit perustuen kahteen suureen konsolidoituun äänestäjäryhmittymään - demokraattisen puolueen vasemmistoon ja afroamerikkalaisiin. Molemmat ryhmittymät ovat nyt kategorisesti Israelin vastaisia ja tosiasiassa Hamasin kannattajia".
😡
 
Viimeksi muokattu:
Iran on käyttäyt viimeiset vuodet kryptovaaluuttoja saadakseen rahaa Hamasille.
Suosikkivaluuttana on ollut Stable Coin Tether, jota roistovaltiot kuten Pohjois-Korea käyttävät hämäriin toimiinsa.
Tether on tehty siten että sitä olisi mahdollisimman vaikea jäljittää.
Tässä on vain jutun alku.

”In mid-2019, Israel’s military used a precision strike on a narrow street to kill a Hamas commander whom it called Iran’s money man in Gaza.

The commander ran an off-the-books system of remittances in which trusted agents shuttled physical cash and goods across borders to settle customers’ balances. This so-called hawala network, as it is known in the Middle East, funneled tens of millions of dollars in financing from Iran to Hamas’s military wing.

His replacement, a Palestinian businessman called Zuhair Shamlakh, changed strategy to evade the Israelis: He turned to digital currencies.
Shamlakh’s money exchanges increasingly sent digital tokens to operators abroad to settle hawala balances, according to current and former Israeli law-enforcement officials along with former U.S. officials. Crypto sent to the digital wallets controlled by the Hamas-affiliated money exchanges could also be swapped for cash at their offices in the Gaza Strip.”




Yritetään ratkoa miten Gazan hallinto tullaan järjestämään. Kukaan ei halua että Hamas jatkaisi Gazassa. Abbasin PA:ssa on se ongelma että kun Hamas tulee ulos koloistaan niin se mahdollisesti jälleen kerran heittää PA:n ulos Gazasta.
Israelilla oli Gazassa sotilashallinto 1967 - 2005, jonka jälkeen alue siirtyi Palestinian Authority:n hallintaan.
Kertaan vielä sen että Gaza ei ole koskaan ollut osa Israelia ja sitä on miehittänyt myös Egypti 1959-1967.
Israel on sotinut verisesti Gazassa jo itsenäistymisensä alkuaikoina 1956.

”Israel said it intends to retain security control of Gaza for an indefinite period once its war with Hamas ends, prompting U.S. officials to stress their opposition to a reoccupation of the enclave.

Senior Israeli officials, including Prime Minister Benjamin Netanyahu, said Israel will likely keep military control of Gaza, and it has no intention of creating an interim government to run civilian life. The plan, which was suggested for the first time since the start of the Oct. 7 war, raised concerns from the Biden administration.

“We’re having active discussions with our Israeli counterparts about what postconflict Gaza looks like,” White House National Security Council spokesman John Kirby said. “The president maintains his position that reoccupation by Israeli forces is not the right thing to do,” he said.
“One thing there’s absolutely no daylight on is Hamas can’t be part of that equation,” he added.
Israeli Foreign Minister Eli Cohen, in his first interview with a foreign media outlet since the start of the war, said Israel has no desire to impose a civilian administration on Gaza. Once Hamas is toppled, Israel is looking at turning over responsibility for governing the territory to an international coalition, including the U.S., the European Union and Muslim majority countries, or to local political leaders in Gaza, he said. “We don’t want to govern Gaza. We don’t want to run their lives. We just want to protect our people.”

 
Back
Top