Israel

Kova juttu!

20v tytöt tankkimiehistöina kolmessa Merkavassa rökittivät teroja pelastaessaan kibbutsin 7.10. hyökkäysen aikana. :love:

1. kerran historiassa kokonaan naismiehistöt panssaritaistelussa.


Vois olla vähän vaikee tehdä näihin mimmeihin vaikutusta baarissa.
"Meikä oli meidän firman sählyjoukkueen kovin maalintekija 2 kautta putkeen.
Hyvin pitkälle mun ansiosta päästiin Pirkanmaan talousalueen puolivälieriin, mitäs siihen sanot."
 
Onko vähän jännää, palestiinalaiset hyökkää Israeliin ja osa porukasta syyttää Israilia sen vastatoimista kuten Ukrainaa sen vastatoimista hyökkääjää vastaan. on kyllä puurot ja vellit mennyt sekaisin näissä hyökkäämis hommissa. Puolustajaa syytetään.. outoa hommaa.
No Hamasin sankarit on piilossa siviilien joukossa ja siten siiviilejä menee läjäpäin kun sekaan laitetaan isoajytkyä. Se onko siihen oikeutus on sitten toinen kysymys, koska tuo on ainoa tapa tuhota syöpäläiset.
Raakaa hommaa tuppaa olemaan tuo sotiminen, nyt ja ennen.
 
Kova juttu!

20v tytöt tankkimiehistöina kolmessa Merkavassa rökittivät teroja pelastaessaan kibbutsin 7.10. hyökkäysen aikana. :love:

1. kerran historiassa kokonaan naismiehistöt panssaritaistelussa.


Näiden mimmien ansiosta aika moni läpsyttelijä jää paratiisin porttien ulkopuolelle :love: (y)
 

…multiple wounds.

The IDF soldiers took her to the field doctor, they treated her wounds and helped her in every way they could.

After they treated her, they brought her to the humanitarian corridor so they can try to locate her family and care for her.

Turns out, the child was sent by Hamas into the heart of a war zone to see if the Israeli soldiers were up and alert.

Their cruelty knows no bounds.

Why don’t you see this story in the press? Good question.

If there was ever a story that illustrates the endlessly savage nature of Hamas and the deeply compassionate nature of the IDF, this is it. 🇮🇱❤️💪
 
Ilmeisesti kyseessä norjalainen tankkeri. Suezin kanava alkaa olemaan lupaus seikkailusta, Afrikan kierto on kohta kiinnostavampi vaihtoehto varustamoille eli rahtiajat ja -hinnat noussee. Veikkaan viikkoa ja vielä kahta alusta ennenkuin jollakin valtiolla menee herne tosissaan nenään.

 
Ilmeisesti kyseessä norjalainen tankkeri. Suezin kanava alkaa olemaan lupaus seikkailusta, Afrikan kierto on kohta kiinnostavampi vaihtoehto varustamoille eli rahtiajat ja -hinnat noussee. Veikkaan viikkoa ja vielä kahta alusta ennenkuin jollakin valtiolla menee herne tosissaan nenään.

Somebody is going to find out.. luulisi, että tuota Suezia voisi valvoa muutamalla reaperilla aika helposti ja aina kun joku laukaisee, drone laittaa helvetintulia lentoon..
 
Selvyyden taakka
Alexander Skobov: Absoluuttinen paha on palannut maailmaan, jonka kanssa on mahdotonta päästä sopimukseen

On mahdotonta päästä tunteesta että maailman tiedotusvälineet ja suuri osa "globaalista edistyksellisestä yhteisöstä" hyökkäsi Hamasin valetarinaan "Israelin ohjusiskusta sairaalaan, jossa on useita satoja uhreja" jollain tavalla irrationaalisella ilolla. Oli kuin he odottaisivat kärsimättömänä, että jotain tällaista tapahtuisi. Halusivat että jotain tällaista tapahtuisi. Tästä johtuen valmius välittömästi hyväksyä uskossa kaikki Hamasin "tiedot" ja erittäin "varovainen" asenne kaikkea Israelista tulevaa tietoa kohtaan.
Ihmiset, joilla on oikeistolaisia näkemyksiä, selittävät tämän sillä, että pahaenteiset "vasemmistolaiset" ovat ottaneet haltuunsa maailman tiedotusvälineet ja "julkiset instituutiot", jotka perinteisesti pitävät "amerikkalaista imperialismia" päävihollisena ja ovat siksi aina minkä tahansa sen puolella. viholliset. Tämä selitys näyttää minusta äärimmäiseltä yksinkertaistukselta, joka vääristää merkittävästi todellisuutta.
Modernin äärimmäisen maltillisen vasemmistoliberaalin yleisön edustajien joukossa on tuskin yhtään taistelijaa "amerikkalaista imperialismia" vastaan. He itse ovat pitkään olleet orgaaninen osa sen "perustamista". He tarttuvat Hamasin väärennöksiin, eivät vallankumouksellisesta hengestä, vaan tyypillisestä porvarillisesta konformismista. He eivät etsi syytä oikeuttaa terroristien julmuuksia. He etsivät syytä sanoa, ettei Israel ole yhtä parempi. Sumentaa ero hyökkääjän ja aggression uhrin välillä vaatiaksesi jälleen välitöntä tulitaukoa, neuvotteluja ja kompromisseja sadisti/fanaatikkojen kanssa.

Tämä ei ole "vassareiden" ongelma. Tämä on nykyajan porvarillisliberaalin humanismin ongelma, joka on synnyttänyt "lumihiutalekulttuurin", joka pelkää kaikkea kipua, mitä tahansa voiman rasitusta. Ja tämän kulttuurin mukana tulee panttivanki-oireyhtymä.
Moderni porvarillis-liberaali humanismi vaatii yleismaailmallista ihmisyyden ilmentymistä kaikkia kohtaan. Myös hyökkääjälle ja raiskaajalle. Eikä silloin, kun hyökkääjä ja raiskaaja voitetaan ja neutraloidaan, vaan juuri nyt, kun hyökkääjä syyllistyy parhaillaan väkivaltaan.
Moderni porvarillisliberaali humanismi ei halua voittaa hyökkääjää ja raiskaajaa. Se on tuskallista ja vaatii vaivaa. Moderni porvarillisliberaali humanismi haluaa neuvotella hyökkääjän ja raiskaajan kanssa. Tämä perustuu ajatukseen, että absoluuttista pahaa ei ole olemassa nykymaailmassa. Se oli olemassa, mutta se kukistettiin vuonna 1945. Ja nyt ei ole tarvetta voittaa ketään. Voi sopia kaikkien kanssa. Ja tätä varten meidän on ymmärrettävä kaikkia. Ja ottaa heidän etunsa huomioon.
Moderni humanistinen tietoisuus karkottaa ajatuksen, että absoluuttinen pahuus on palannut maailmaan, jonka kanssa on mahdotonta tyytyä. Sama, joka voitti vuonna 1945. Tämä on pelottavaa. Se sattuu. Tämä vaatii vaivaa. Siksi kaunissydämiset humanistit ovat valmiita tarttumaan mihin tahansa Hamasin väärennökseen. Kuinka saada lupa rentoutua ja olla ottamatta puolia, koska "kaikki ei ole niin yksinkertaista". Arabien ja Israelin välinen konflikti on liian monimutkainen. Ja meidän on yritettävä ymmärtää Putinin "huolet".
Ei, tänään aika vaatii meiltä yksiselitteisyyttä. Se on erittäin raskasta. Mutta jos emme ota tätä taakkaa, voitokkaan sivilisaation vastaisessa maailmassa kohta ei ole sijaa millekään humanismille - liberaalille, porvarilliselle tai millekään muulle. Tänään meidän on taisteltava universaalin humanismin maailman puolesta. Taistella Hamasia vastaan. Taistella Putinin ja hänen "mustansa internationaalinsa" vastaan. Tämä on selvää.
Aleksanteri Skobov
 
Back
Top