Israel

En tarkkaa aloituspäivää tiedä, mutta rahaa meni ainakin 2003 ihan hyviä määriä. Muistan lähinnä siitä, kun nousi esiin järjestön käyttämät oppikirjat, minkä sisältö ei millään tasolla hyväksynyt Israelin olemassaoloa tai kahden valtion ratkaisua ja siitä nousi vähän melua, että onko tämä nyt sitä mitä Suomikin tukee. No rahoitusta ei silloin katkaistu (olisiko ollut vihreä ministeri päättämässä)...
 
Tuossa alla se WSJ:n juttu. Seuraavaksi alkaa varmaan huuto että WSJ on juutalaisten hallinnoima propagandatuutti?
Gazan voisi antaa Epyktille: Niillä on rauhansopimus Israelin kanssa ja niiden turvallisuuskoneisto pystyisi ehkä pitämään ne kurissa. Maailmahan noin yleisellä tasolla ymmärtää Islamilaisia väkivaltakoneistoja, jotka pitävät omat kansalaisensa kurissa. Maailma ei ymmärrä Israelia niiden yrittäessä pitää noita mielipuolia kurissa.

 
Monessa länkkärilehdessä noitten puhuttu olevan viattomia siviilejä :cautious:


Tässä on se haaste, että sodassa sairaalatapot on ehdoton nounou. Tämä lienee syy, miksi länsimedia tätä sotana koko ajan pitää, jota se ehkä laajuutensa takia onkin.. En nyt muista puhuuko Israel sodasta Hamasia vastaan, oletan niin, jolloin tämä on terrorisminvastainen operaatio, jolloin terot tapetaan sinne mistä ne löytyy.
 
No johan kesti, ennen kun UNRWAsta silmät auenneet..Mutta ei niitä lopullisesti voi ummistaa..

"Yhdysvallat on väliaikaisesti jäädyttänyt UNRWA:n/UNRWA:n * rahoituksen, kunnes YK:n virastojen osallistumista terroristien avun antamiseen koskevan tutkimuksen lopulliset tulokset julkaistaan.
- Italia keskeytti UNRWA:n rahoituksen mahdollisen Hamasin avun vuoksi.
– Britannia on keskeyttänyt UNRWA:n rahoituksen.
- Kanada on keskeyttänyt UNRWA:n rahoituksen.
- Australia on keskeyttänyt rahoituksen UNRWA:lle.
- Suomi keskeytti myös UNRWA:n rahoituksen.
No mitä nyt? Kaikki ovat niin hermona. Vain kolme ja puoli kuukautta sotaa, ja yhtäkkiä kävi ilmi, että UNRWA:n työntekijöitä epäiltiin (!!!) osallistumisesta 07.10 verilöylyyn. Mitä hölynpölyä....
Ja että aseita ja raketinheittimiä löydettiin monista viraston rakennuksista (humanitaarisen avun keskuksista, kouluista ja lääketieteellisistä laitoksista YK:n suojeluksessa), tuhannet UNRWA:n työntekijät ilmaisivat avoimesti tukensa ja ilonsa Hamasin verilöylystä Etelä-Israelissa, ja että YK:n työntekijät Gazassa Lähes kaikki heistä ovat osa-aikatyöntekijöitä, heidän päätyönsä on Hamasissa - tämä on aina ollut normaalia!! Olemme aina eläneet näin ja opettaneet lapsillemme tällä tavalla! (vuoden tai kahden kuluttua on taas hyvä, jos näitä "humanitaarisia" rakenteita ei saada helvettiin pois).
Vaikka näyttää siltä, että he potkivat ne ulos. "Israelin maaviranomainen vaatii laittoman UNRWA:n (UN) -kompleksin vapauttamista Kfar Aqebissa Jerusalemin pohjoisosassa 80 dunamin (8 hehtaarin) alueella, joka toimii ilman lupaa Israelin maaperällä, ja perimään takautuvasti. maksu on yhteensä 17 miljoonaa shekeleita.
1706786723619.jpeg

P.S. Kuka oli ensimmäinen, joka huolestui tästä uutisesta? "Islamilainen jihad" ja "Hamas". Kuka muu ruokkii ja suojelee heidät, jos YK potkitaan ulos? Qatar? Qatar haluaa nähdä työtä rahoilleen."
 
Hesarin juttu Beerin kibbutsilta. On nää arabit sellaisia eläimiä että tappaa tekisi mieli. Hamas/islamistit täytyy hävittää viimeiseen aivopestyyn teinipoikaan. Näin se taitaa valitettavasti vaan olla, turha sitä on itkeä sitten YKssa ja vasemmistossa. Kuolemankulttia ei vaan muuten saa hävitettyä. Muut haluavat elää, nämä vain kuolla ja tappaa. Kuolemankultti, korkein mahdollinen uhkataso, tavattessa välittömästi ja epäröimättä eliminoitava, varmistettava.

En lainaa tai spoilertagita, painatte tätä hyperlinkkiä.

 
Viimeksi muokattu:
Hesari vauhdissa:
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010200439.html

Artikkelin sisältö tiivistettyna UNRWA varajohtajan sanoin:
"En ole nähnyt tai kuullut mitään, mikä todistaisi heidän syyllisyytensä."

Lisäksi paljon diipadaapaa miten sisäinen tukimus alkaa varmaan ihan tässä lähiaoikina ja sitten tätä siäistä tutkimusta tulee tutkimaan ulkopuolinen taho. Normi byrokratiaa ja ehkä lähivuosina tulee tuloksia. Mitään esimerkiksi vastausten kyseenalaistamista tai muuta journalismia ei ole harjoitettu.
 
Hamasilla loppuu kohta tila Gazassa.
240125-Gaza+south.png
 
Hienoa, taas löytyi uusi säästökohde, Euroviisut ja UMK...
Suomi voisi lähettää itärajalta jonkun jihadistin edustamaan Hamasia (siis Palestiinaa) Suomen puolesta. Jätetään Israel pois Malmöstä. Antaa kurdien, balkanin mafian, sunnien ja shiiojen tapella pommien, sinkojen ja rynkkyjen kanssa Malmön yössä. Sinänsä ei iso vahinko jos Ylen kovapalkkaiset johtajat ja vihervasemmisto menisi edustamaan myös.
 
Kyllä löytyi se tunneli UNRVAN alla, mutta kun tämä järjestö (kuten koko korruptoitunut YK) vaikka mistä jäisi kiinni, niin se on kun rikolliset konsanaan toistelee "ei se ollut minä, en tehnyt". Tätä kutsutaan myös silmiin kusemiseksi ja väittämistä että se on jumalan kastetta.

"Israelin puolustusvoimat (IDF) löysi tunnelin ja
terroristijärjestö Hamasin päämaja Yhdistyneiden Kansakuntien Palestiinapakolaisten avustus- ja työjärjestön (UNRWA) päärakennuksen alla Gazan kaistalla. IDF ilmoitti asiasta lauantaina 10. helmikuuta.
IDF:n mukaan 700 metriä pitkä tunneli sijaitsi 18 metrin syvyydessä ja toimi Palestiinan militanttien tiedustelukeskuksena. Se sisälsi palvelimia ja muita tietokonelaitteita, se oli varustettu useilla räjähdysovilla ja siihen syötettiin sähköä UNRWA:n laitoksista. Tämä saattaa Israelin armeijan mukaan viitata siihen, että organisaatio toimitti tunneleille sähköä.
"Ei ole epäilystäkään siitä, että UNRWA:n työntekijät tiesivät, että (Hamas - toim.) kaivaa valtavaa tunnelia heidän alle. UNRWA suojaa Hamasia, UNRWA tietää tarkalleen, mitä maan alla tapahtuu, ja UNRWA käyttää budjettiaan rahoittaakseen osan sotilaallisista voimavaroistaan. Hamasista, se on varma”, sanoi IDF:n eversti Benny Aharon.
Tunnelin löytämisen jälkeen Israelin armeija teki ratsian UNRWA:n päämajaan, jossa sijaitsevat eri humanitaaristen ja kansainvälisten järjestöjen toimistot. IDF:n mukaan rakennuksen huoneista löytyi suuri määrä aseita. Tämä vahvistaa, että Hamasin terroristit käyttivät toimistoja IDF:n mukaan.
UNRWA sanoi, että koko henkilöstö poistui sen päämajasta 12. lokakuuta, viisi päivää sodan alkamisen jälkeen, ja siksi "ei voi vahvistaa tai muuten kommentoida" Israelin puolustusvoimien havaintoja.
Tammikuussa Israelin viranomaiset toimittivat YK:n johdolle tiedot 12 UNRWA:n työntekijän osallistumisesta Hamasin hyökkäykseen Israelia vastaan 7.10.2023. Sen vahvisti myöhemmin YK:n pääsihteeri Antonio Guterres. Virasto irtisanoi hyökkäykseen osallistuneiden työntekijöiden sopimukset ja lupasi tutkia asiaa.
Tämän seurauksena Yhdysvaltojen, Kanadan, Australian, Japanin, Saksan ja useiden muiden EU-maiden viranomaiset päättivät keskeyttää viraston rahoituksen. Guterres kehotti myöhemmin avunantajamaita palauttamaan UNRWA:n rahoituksen. EU-diplomatian päällikkö Josep Borrell esitti samanlaisen kehotuksen maanantaina 5. helmikuuta. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu puolestaan vaati YK:n palestiinalaisjärjestön lakkauttamista."
UNRWA sanoi, että koko henkilöstö poistui sen päämajasta 12. lokakuuta, viisi päivää sodan alkamisen jälkeen, ja siksi "ei voi vahvistaa tai muuten kommentoida" Israelin puolustusvoimien havaintoja.
Tammikuussa Israelin viranomaiset toimittivat YK:n johdolle tiedot 12 UNRWA:n työntekijän osallistumisesta Hamasin hyökkäykseen Israelia vastaan 7.10.2023. Sen vahvisti myöhemmin YK:n pääsihteeri Antonio Guterres. Virasto irtisanoi hyökkäykseen osallistuneiden työntekijöiden sopimukset ja lupasi tutkia asiaa.
Tämän seurauksena Yhdysvaltojen, Kanadan, Australian, Japanin, Saksan ja useiden muiden EU-maiden viranomaiset päättivät keskeyttää viraston rahoituksen. Guterres kehotti myöhemmin avunantajamaita palauttamaan UNRWA:n rahoituksen. EU-diplomatian päällikkö Josep Borrell esitti samanlaisen kehotuksen maanantaina 5. helmikuuta. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu puolestaan vaati YK:n palestiinalaisjärjestön lakkauttamista.
 
Back
Top