Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Korean Sota Osa II ?

Viestiketju osiossa 'Käynnissä olevat sodat ja konfliktit' , aloittaja deeq, 16.04.2010.

 1. aj77

  aj77 Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  08.07.2011
  Viestejä:
  4,972
  Tykkäykset:
  5,242
  Pisteet:
  1,286
   
 2. Mainos Google AdSense 3. Pistemaali

  Pistemaali Kersantti

  Liittynyt:
  05.09.2016
  Viestejä:
  247
  Tykkäykset:
  243
  Pisteet:
  16
  En löytänyt omaa ketjua P-Korealle.
  Taitaa olla tuon Kimin jokainen askel satelliittiseurannassa. :)

  Saas nähdä.


  Pohjois-Korea mannertenvälisestä ballistisesta ohjuksesta: ”Laukaistaan milloin vain ja missä vain”

  Pohjois-Korean edustajan mukaan mannertenvälistä ballistisen ohjuksen koe voidaan järjestää milloin tahansa.
  Pohjois-Korean edustaja kertoi maan valtiolliselle uutistoimistolle, että pitkän matkan ohjusta voidaan testata ”milloin vain”.

  – ICBM (mannertenvälinen ballistinen ohjus) laukaistaan milloin vain ja missä vain ylimmän johtajan päätöksestä, nimettömänä pysynyt edustaja sanoi The New York Timesin mukaan.

  Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un sanoi uudenvuodenpäivän puheessaan, että maa on päässyt mannertenvälisten ballististen ohjusten testaamisessa viimeiseen vaiheeseen. Yhdysvallat tuomitsi uuden ohjuskoesuunnitelman välittömästi ja maan puolustusministeriö varoitti Pohjois-Koreaa ”provosoivista toimista”.

  Ensi viikolla virkavalansa vannova Yhdysvaltain tuleva presidentti Donald Trumpkommentoi Kim Jong-unin puhetta Twitterissä.

  – Pohjois-Korea ilmoitti juuri olevansa viimeisessä vaiheessa kehittäessään ydinasetta, joka kykenee saavuttamaan osia Yhdysvalloista. Ei tule tapahtumaan!


  Lähde: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005037865.html?ref=rss
   
 4. Torrakko

  Torrakko Kapteeni

  Liittynyt:
  30.10.2013
  Viestejä:
  500
  Tykkäykset:
  463
  Pisteet:
  76
  Onhan se varmasti kovasti tarkkailun alla mutta tiedustelupalvelut nojaa paljon eri lähteisiin että voidaan varmistella tiedon pitävyys. Ilmeisesti PK:n suljettuun yhteiskuntaan on todella hankala saada lisäsilmiä/korvia paikalle ja kokenut tarkkailija osaa huomata myös yksityiskohtia jotka ei välttämättä pistä silmään yläilmoista. Loikkareilta myös tulee tietoa mutta se voi vanhaa ja niitä voidaan muuttaa jos epäillään että tärkeitä on vuotanut.


  Kiinan suhteesta PK:n kertoo se että näön vuoksi suostutaan kiristämään(jo tappiin kiristettyjä?) pakotteita mutta mihinkään muuhun ei suostuta. Onhan se PK kätsy puskuri-alue ja niissä vuoristoissa piilee satumaiset rikkaudet harvinaisten metallien muodossa. Just esim. niitä mitä tietotekniikassa käytetään ja näitä ei hyödynnetä koska mistäpä kansainväliset kaivos-yhtiöt Pohjois-Koreaan eksyisi. Tässä kohtaa ehkä voi pysähtyä miettimään, josko kiinalaiset edes haluaa asiaan muutosta, kyllähän se heille sopii että sellanen pankki pötköttää rajan tuntumassa täysin hylättynä...

  Tämäkin pohdinta nojaa siihen että kaikkien viimeaikaisten konfliktien pohjalla on halu turvata "tehtaanruokaa" vuosikymmeniksi eteenpäin. Meinaan kummasti vain noitten suurvaltioitten kiinnostus kohdentuu alueille joissa jotain vielä on ja joihin ei ole näppejä päästy työntämään.
   

Jaa tämä sivu