LOVE FM - Moskovan tiltu?

Lapin Kansassa ollut pieni mielipidekirjoitus... Oli ilmeisesti liian vaarallinen uutinen, ei enää tunnu kuuluvan. Onneksi...
 
Eipä jäänyt paljon kerrottavaa, jonkin paikallisen kirjoittama mielipidekirjoitus. Love FM siteerasi lähinnä sitä ja lisäili omiaan kertoen Jussi Niinistön olevan tuo Suomen vaarallisin mies.
 
Eipä ole ainakaan uuden Tiltun Facebook sivuilla juuri päivityksiä näkynyt muutamaan päivään, ilmeisesti heidän mainostamansa kiinnostava ajankohtaisohjelma kaikille suomalaisille ei ole ollutkaan niin kiinnostavaa.
 
Olen vieraillut IDF:n informaatiosodankäynnin paikassa.

Kommentit:

- helvetin paljon helpompaa, kun ei tarvitse valehdella
- jos shit happens, niin ei valehdella, vaan asioita esitetään parhaassa valossa
- vastakkaiset näkökulmat koetetaan todistaa valheiksi
- ei koskaan trollata, vaan puhutaan asiaa
Eli sama resepti jota Suomi käytti sekä talvi- että jatkosodassa. Tuota kutsutaan valkoiseksi propagandaksi.

Kaikkea ei kerrota, mutta mikä kerrotaan on totta. Mitä Suomessa tuolloin ei osattu, oli "stealing the thunder" eli jos oli iso juttu, niin ensin ulos omalla narratiivilla. Esimerkki on panssarilaiva Ilmarisen tuho joka vuoti Ruotsiin ja otsikoitiin siellä, sen sijaan että oltaisiin itse päätetty miten se kerrotaan.
 
Hohleilla menee nyt tosi huonosti.
Kaasu on loppunut koko maapallolla, siksi kaikki haluavat ottaa Venäjän haltuun. Venäläisiä Siperiaan ,luonnollisesti. Aina, AINA, imperialistit himonneet kaasutuotannosta ikiroudasta. Siksi sinne ei ole teita, kun venäläiset rakentaa niitä ja Obama tulee salaa ja pistää kaikki kuraksi takaisin. Tämän jälkeen käy kuseskelemassa kaikissa lähellä olevissa venäläisten huippuarkitehtien rakentamissa rappukäytävissä.
1djG5+


Jossa on huippu design:
zqAI+


Kapitalisteija vihertää.. Kuva on netista, ihmiset ymmärtääkseni antaneet luvan sen julkaistamiseen, koska halusivat julkisuutta asunnosta.
Unohdit selvänäkijän joka on nähnyt (jonkun) USA:n päättäjän unen ottaa Siperia haltuun :D
 
Olen itsekin päässyt näkemään venäläisten rappukäytävien siivottomuuden. Rappuja töhritään, roskataan, niissä poltetaan tupakkaa ja rappu on "ei kenenkään maata" , josta kukaan ei koe olevansa vastuussa. Kummallisinta että asia ei ole näin ainoastaan missään laitakaupungilla, vaan myös ihan suurten kaupunkien keskustan kerrostaloissa, joissa pitäisi asua sitä vähän keskivertoa varakkaampaa väkeä.

Jos joku on katsonut myyntimies Jethron jakson, jossa Jethrolle tarjotaan huoneistoa viipurilaisessa kerrostalossa, niin siinä paljastuu hyvin venäläisen asumisen taso. Asunto oli sen näköinen ettei se missään länsimaissa olisi kelvannut kenenkään muiden kuin rappioalkoholistien tai narkomaanien asunnoksi. Surullisinta on että kuten @Maidan :in kuvista näkyy, näissä surmanloukuissa asuu myös lapsiperheitä.

Mutta tämä ei haittaa koska USA:n valtionvelka kasvaa. USA:n surkeudelle sitten työmies Igor pontikkapäissään naureskelee katsottuaan aina yhtä luotettavat venäläiset uutiset neuvostoaikaisesta kuvaputkitelkkarista, yskien naurun ohella keuhkoistaan hometta rupuisessa hrustsovskassaan.
Kaverini styylasi yhdessä vaiheessa Viipurista olevan hyvin viehettävän naisen kanssa. Naiselta oli kotonapäin kyselty koska (Helsingin 50-luvun lähiön) asuintalonsa oli rakennettu. Kun daami kertoi että 50-luvulla, hänen kaverinsa dissasivat hänet romuna ja loserina. Kyseinen asunto-osakeyhtiö oli viimeisen päälle rempattu ja rapun lattialta olisi voinut syödä.

Kaverinsa eivät voineet uskoa todeksi että 50-luvun talo voisi olla paremmassa kunnossa kuin uutena.
 
Äitini lähti kahdesti sotaa pakoon Viipurista. Kaupungin nykykunnosta hänellä on pirullisen kyyninen lausahdus:
- Mitä ne sanoo, että Viipuri on muka surkeassa kunnossa? Ihan se on samassa kunnossa, kuin se meiltä jäi.
Siis sodan raunioittama ja yhä kunnostamaton. Muutaman kerran käyneenä olen samaa mieltä.
Kävin Viipurissa -70 luvun lopussa. Kaupoissa haisi, ja myyntisysteemi oli valitse tuote, saa lappu, maksa kassalle ja mene hakemaan tuote maksulappua vastaan. Valikoima oli vain romua. Viddu mitä skeidaa. Rakennukset olivat romahtamisvaarassa ja väestö näytti ryysyproletariaaltilta (Marx kutsui tätä "Lumpenproletariat"iksi).

Luokkamme kommunisti oli vuoden hiljaa matkan jälkeen. :D
 
Blogistin kommenttiosion perusteella ei oikein tunnu tämän uuden Tiltun sanoma uppoavan.

http://hemmokoskiniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/221465-venajan-kielletyt-uutiset-953-taajuudella

Myös viittaavat tuolla tähän ketjuun.

Ei perhana, tämä kaveri taisi olla perussuomalaisten ehdokkaana viime eduskuntavaaleissa Lapin vaalipiirissä. Päätyy kyllä tällaisella ruplarahoitteisen valemedian symppaamisella minun henkilökohtaiselle "älä äänestä"- listalleni. Varmasti hyvä ettei päässyt eduskuntaan.
 
Ohjelmistotoimilupahakemus on jätetty Viestintävirastoon Into Hiltusen nimissä, joka on hakemuksessa nimetty asiaa hoitavaksi henkilöksi. Hakijana on Love FM Oy. Hakemuksessa yhtiön vakavaraisuus on selvitetty näin: ”Tulot ensimmäisen talon myynnistä, jolla toiminnan alkua rahoitetaan. Vielä kaksi kämppää myydään, varallisuus karttuu.”

Puhelimessa Into Hiltunen kuitenkin kiistää osallisuutensa projektiin. Hän kertoo, että hänen esimiehensä on yhdysvaltalainen Brady Ford, joka vastaa radioasemasta. Hiltunen on omien sanojensa mukaan ”vain juoksupoika” ja työskentelee tällä hetkellä sähkömiehenä.
Yle

Tökkiikö kiinteistökauppa vai onko LoveFM:n lähettimet päällä?
 
Love fm:n retoriikka on muuttunut kyllä rajusti. Aluksi oltiin tuomassa luotettavia uutisia Venäjältä Suomeen. Nyt ollaan jo pystyttämässä Venäjän lippua Sanomatalon katolle :eek:. Hyvä vain että näyttävät todellisen karvansa ettei kenellekään jää epäselväksi kenen leipää tässä syödään ja kenen lauluja lauletaan.


Toivottavasti sitä kauhun päivää ei tarvitse nähdä että Sanomatalon katolla liehuu Venäjän lippu ja minulla on Venäjän Federaation passi, jossa asuinpaikkani on Suomen kansantasavalta. Tätä skenaariota ei kannata liikaa ajatella, menee vielä yöunet.
 
Back
Top