Moskovan terrori-isku

Kauppoja vartioivan liikkeen työntekijöiden olisi pitänyt ajaa Krokukseen firman asekaapille ja lähteä Makarovit kourassa tekemään jollekin erikoisjoukon tontille kuuluvaa hommaa. Antaako siellä paikallinen hätäkeskus tehtävät siis stevareille?

Nexta kuuluu informaatiosodan toiseen leiriin, joka haluaa todistaa FSB:n syylliseksi miltei yhtä löysin viittein kuin Venäjän trollit haluaisivat todistaa SBU:n.

Ei suljeta pois mitään, mutta vähän kriittisyyttä purskeeseen ja parempaa dataa pitää saada.
Aika erikoinen ajatus, että poliisi jäisi odottamaan jotain kuperkeikkamiehiä. Kaikkialla maailmassa on AMOK keisseihin sama ohjeistus. Vaikka siellä olisi yksi alleen laskeva miliisi seassa, niin joku aina löytyy, joka johtaa porukkaa.

Ellei sitten niitä poliiseja vaan sitten ollut mailla halmeilla..

Jenkeissä oli kouluammunta, jossa paikalliset deputyt jäätyivät eteisaulaan kun ampuja teurasti oppilaita viime vai toissavuonna. Harvinaista se on.

Jokelan vasteaika kasvoi kun ensimmäistä partiota kävi pekkaerik ampumassa, mutta sisään mentiin heti kun oli muutama heebo kasassa, ja siitä on sentään pian 20vuotta aikaa.

Mä en ainakaan osaisi arvostaa sellaista poliisia, joka jää odottamaan massa-ammunnan loppumista vaikka lopputulos varsin todennäköisesti olisi itselle murheellinen. Toki suuri maa, suuret toleranssit, mutta silti.
 
...
En koskaan sanoisi, että kyllä rock-konserttiin menneen pikkulapsen saa ampua, koska kaikki ryssät kyllä tietävät ja ymmärtävät. Tällainen olisi oikeasti natsin puhetta. Juuri SS samoin kuin puna-armeija epäinhimillistivät vastustajan kansan. Siitä sotarikokset syntyvät. Butsan tapahtumia edelsi propaganda ja ukrainalaisten epäinhimillistäminen. Pitääkö meidän sortua samaan? Olemmeko mekin sikoina läävässä?

Venäjällä on kasvanut kokonainen sukupolvi Putinin aikana ja oppinut mediasta, että natsit hyökkäävät lännestä ja on meneillään suuri isänmaallinen sota. Tavallinen ihminen saa olla rauhassa niin kauan kuin ei puutu politiikkaan. Jos joku vähänkin merkittävä ihminen alkaa kyseenalaistaa, hän lentää ikkunasta.

Niinpä voi olla, että yli 50%:a aidosti kannattaa Putinia ja sotaa olematta mitään muuta kuin tavallinen typerä ihminen.
...
Ryssän kömpelössä propagandassa natzeja ovat kaikki, jotka vastustavat moskovan kiistatonta ylivaltaa. Onneksi maailma ei ole näin mustavalkoinen, sillä natzeissakin on sävyeroja: ainoastaan radikalisoituneet natzit ampuvat pikkulapsia, kun taas maltilliset natzit vain puhuvat pikkulasten ampumisesta.

moderate_nazi.jpg

Suurin osa oikeistakin natseista oli tavallisia typeriä ihmisiä. Aika paljon niitäkin piti pommittaa läntisten demokratioiden toimesta ennen kuin ne oppivat olemaan taas ihmisiksi. Totalitarismi nitistettiin hukuttamalla naiset ja miehet sekä lapset ja vanhukset samaan tulimereen. Vaikea siinä olisikin ollut kohteita valikoida, kun kaupungit pommitettiin sorakasoiksi.

Parasta tietysti olisi, jos ryssät saisivat paskansa järjestykseen ihan jäsentenvälisissä ruudinpolttotalkoissa. Viime juhannuksena oli jo vähän kokkisodan tuntua ilmassa mutta se pannukakku lässähti heti alkuunsa. Puttepossun seuraaja lienee joku täyskahjo sekin mutta mitä enemmän ryssät tappavat toisiaan, niin sitä vähemmän niitä riittää muille rintamille.
 
Venäjä, Neuvostoliitto ja taas venäjä on aina ollut miehisen meiningin edustaja, tarkoittaen että nagaika on paukkunut musikoiden selkään, moukat on ratsastettu kumoon sapeleilla hakaten, esivalta on aina aluksi vetänyt turpaan ja sitten vasta esittänyt kysymyksiä. Tätä reipasta menoa jotkut ovat hölmöyttään jopa vähän ihailleet. Ryssille ei vittuilla, katsokaa miten upottivat merirosvojen veneen ja jättivät avomerelle. Viholliset kuohitaan, nyljetään, raahataan tankin perässä, annetaan sähköä muniin, vähintään homoraiskataan, ja sama kohtelu omalle kansalle. Heh heh, pitäisi ostaa vankilapalvelut ryssistä, heh heh. Tukka pois ja linnaan niin oppivat.

Koko systeemi perustuu epäinhimillistävälle brutaalille sorrolle ja väkivallalle. Liekö perua Stalinilta, tsaarin kasakoilta, Iivana julmalta, mongoleilta vai mistä. Ryssälä ei ole koskaan noussut pimeiltä vuosisadoilta. Isis on samaa sukua ja huonetta. Kuka joutuu noiden kummankaan vallan alle saa kaiken toivon heittää. Kumpikaan ei edusta parempaa puolta ihmisyydestä.

Henkilökohtaisesti toivon että islamistit päästävät helvetin irti venäjällä, mutta vain Ukrainan vuoksi. Vanjan sortokoneisto ja Isis on luotu toisilleen. Tuhotkoon toisensa. Hellittäisi paine Ukrainassa.
 
Semmoinen pieni huomio, että nämä korvan irti leikkaamiset ym. kidutus viranomaisten toimesta ja epäiltyjen tuominen julkisuuteen noin rankasti pahoinpideltyinä taitavat kyllä olla aika poikkeuksellista venäläisessä julkisuudessa.

Siellä kun on ollut pakottava tarve naamioida kaikki näennäiseen laillisuuden verhoon jo ihan Stalinin vainoista alkaen.

Mistä tämä paradigman muutos sitten johtuu, jää nähtäväksi. Onko erikoinen sotilaallinen operaatio brutalisoinut ilmapiiriä noin paljon vai onko tilanne se, että on paniikkia päällä, kun tilanteiden kehitys ei ole enää kenelläkään hallussa.

Itse näkisin tämän yhtenä merkkinä siitä, että maton alla tapahtuu ja pinnan alla kuohuu.
 
@Vonka Olen hyvin tietoinen Nextan maineesta, ei ole luotettavin media sekään, mutta liittyen tuohon noiden miesten pukeutumiseen, niin jokainen voi sen tarkistaa ja katsoa heidän käyttäytymisensä videoilta. Ja näköjään on venäläisetkin nyt heränneet siihen. Ja mitä tulee tuohon vartiointiliikkeen asevarastoon, niin Nextan viestissä on lähde mainittuna ja tuo tuli jo aiemmin vastaan toiselta tviittaajalta. Lähteenähän tuossa on Venäjän duuman edustaja ja entinen Rosgvardian johdon neuvonantaja Alexander Khinstein.
The Crocus Profi PSC guarding the Crocus City Hall had several dozen IZh-71 service pistols (a modification of the Makarov pistol) and Saiga-20KV rifles (a version of the Kalashnikov assault rifle), said Alexander Khinshtein, a State Duma deputy and former advisor to the head of the Rosgvardia.The arsenal was located at the address Krasnogorsk, Mezhdunarodnaya, 6 - right next to the site of the terrorist attack. The rapid response team, which did not go to the scene of the shooting, was also sitting there.

Ja @Putinxyjlo hyvin perustelikin jo tuon poliisiasian.

Edit: Se toinen tais olla WarTranslated
 
Viimeksi muokattu:
Tämä on mielenkiintoista. Z- patriootit puskee narratiivia, että Turkki olisi ollut mukana Crokuksen iskussa.
Looks like Russian Z-patriots are spreading the narrative that Turkey was also involved in the attack on Crocus City Hall.

RIA Katyusha published that Faridduni, one of Crocus City Hall attackers published photographs from Istanbul in February. The TG channel commented: “Cheese slices, Bugatti, temples, fountains and selfies. Strange, isn't it? How long have our poor Tajiks been traveling around Turkey?”

WarGonzo posted: “Urgent. One of the terrorists arrived in the Russian Federation from Turkey on March 5.
This follows from the full version of the interrogation. In general, there is a possibility that at least some of the militants were trained in the closest Turkish foreign countries.”

The Sorok Sorokovykh movements published: “According to WarGonzo project sources in the law enforcement agencies, all four terrorists were trained in one of the camps in Turkey, namely in Istanbul.”
 
Kauppoja vartioivan liikkeen työntekijöiden olisi pitänyt ajaa Krokukseen firman asekaapille ja lähteä Makarovit kourassa tekemään jollekin erikoisjoukon tontille kuuluvaa hommaa. Antaako siellä paikallinen hätäkeskus tehtävät siis stevareille?

Nexta kuuluu informaatiosodan toiseen leiriin, joka haluaa todistaa FSB:n syylliseksi miltei yhtä löysin viittein kuin Venäjän trollit haluaisivat todistaa SBU:n.

Ei suljeta pois mitään, mutta vähän kriittisyyttä purskeeseen ja parempaa dataa pitää saada.

Ei nyt taas kuitenkaan liioitella toiseen suuntaan. Tuossa alkuperäisessä jutussa puhuttiin myös Saigan KV20 kivääreistä, joiden odotan olevan samaa tasoa kuin Suomessakin myytävät Saigan puoliautomaattikiväärit, jotka siis käytännössä AK-47:a ilman fun modea.
Aseistus olisi siis ollut samaa tasoa kuin hyökkääjillä. Ja asiasta kertova oli duuman edustaja.
Totta kai kaikki asiat on täysin hypoteettisia. Mutta ei kannata alkaa liiottelemaan toiseen suuntaankaan.
 
Kyllähän tuo ryssän propagandan alkaa näyttää ihan samalle kuin aikoinaan Malesia Air koneen alasampumisessa. Narratiivi on ihan sama, eli työnnetään jokatuutti täyteen erilaista speukaaltiota, syytettä ja teoriaa. Jokatoinen sana on sitten että "Ukraina on syyllinen".

Ihan normimeno ryssinnän peittelyssä, eli samennetaan vettä niin että ne vähätkin kirkkaat asiat peittyy.

Todennäköisesti noista kerrotuista asioista lähinnä totuutta lienee Valkovenäjän suunta ja osa turvakameroiden videoista. Valkovenäjää puoltaa se että Minskiin edelleen kuljetetaan läpsyttelijöitä että pakolaispaine Puolan rajalla pysyy päällä. Valkovenäjän korruptioasteen tuntien lentolippujen&viisumien saajat päätetään ihan setelitukon paksuudella joten tuota kautta on helppo muiluttaa operaattorit sisään. Valkovenäjä-ryssälä raja lienee suurelta osin vartioimaton ja ylityspaikatkin taitaa olla täysin auki. Joten tuolta on suora ja helppo reitti tehdä iskuja pitkinpoikin eteläistä ryssälää. Lisäksi operaattoreita on varmaan muilutettu paikalle jo usemapi solullinen.

No se on nyt lilliputtelin hyvä ammentaa tämänkin asian hallintaan resurssit siitä pohjattomasta suurvalta paskastanipoolista.
 
Alla oiva esimerkki venäläisestä propagandasta. Otsikon mukaan Moskovassa pidätettiin Tadzikistanilainen mies epäiltynä yhteyksistä Ukrainan tiedustelupalveluihin. Itse jutussa kerrotaan miehen puhelimesta löytyneen venäläisvastaista viestittelyä ukrainalaisten ja tadzikistanilaisten kanssa, mies oli aiemmin asunut Kiovassa. Tärkeintä jutussa on tietenkin tadzikkien ja Ukrainan yhdistäminen.

A citizen of Tajikistan was detained in Moscow on suspicion of connections with Ukrainian intelligence​

Security forces in Moscow detained a native of Tajikistan on suspicion of connections with Ukrainian intelligence. This was reported by the Mash telegram channel .

According to the source, on the eve of March 25, traffic police stopped a Mazda 3 driven by 29-year-old Kakhramon Merganov. It is stated that the man was nervous when communicating with law enforcement officers, so the officers decided to search him. While studying his mobile phone, they discovered correspondence with citizens of Ukraine and Tajikistan. It is stated that the messages contained statements of an “anti-Russian nature.”

It is clarified that the man himself previously lived in Kyiv. The police are currently conducting an investigation; during this period, his car and mobile phone were seized.
https://www.mk.ru/incident/2024/03/...eniyu-v-svyazyakh-s-ukrainskoy-razvedkoy.html
 
liittyy @tienvarsipummi yllä linkittämään twitterviestiin sinipukuisista miehistä. MTV:n artikkelissa muutakin tietoa, kannattaa lukaista, linkki alla.

MTV


Kun Moskovan konserttisalissa alkoi ammuskelun seurauksena paniikki, salissa oli lukuisia sinisiin pukeutuneita miehiä, jotka käyttäytyivät tilanteeseen nähden poikkeuksellisen rauhallisesti.


Oppositiomedia Nextan julkaisemalla videolla sekä kuvissa huomio kiinnittyy miehiin, joilla kaikilla oli samansävyinen sininen pikkutakki tai neule ja farkut yllään. Nextan mukaan normaali vaatetus auttaa miehiä sulautumaan joukkoon, mutta tarvittaessa miehet kykenevät tunnistamaan toinen toisensa. Miehet saattavat olla Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:n agentteja.

Yhtenevän vaatetuksen lisäksi miehet toimivat ammuskelun alkaessa poikkeuksellisen rauhallisesti. Kukaan ei juokse minnekään, sen sijaan miehet ovat rauhassa puhelimillaan.

1711439055971.png
 
Viimeksi muokattu:
Kun Moskovan konserttisalissa alkoi ammuskelun seurauksena paniikki, salissa oli lukuisia sinisiin pukeutuneita miehiä, jotka käyttäytyivät tilanteeseen nähden poikkeuksellisen rauhallisesti.

Oppositiomedia Nextan julkaisemalla videolla sekä kuvissa huomio kiinnittyy miehiin, joilla kaikilla oli samansävyinen sininen pikkutakki tai neule ja farkut yllään. Nextan mukaan normaali vaatetus auttaa miehiä sulautumaan joukkoon, mutta tarvittaessa miehet kykenevät tunnistamaan toinen toisensa. Miehet saattavat olla Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:n agentteja.

Yhtenevän vaatetuksen lisäksi miehet toimivat ammuskelun alkaessa poikkeuksellisen rauhallisesti. Kukaan ei juokse minnekään, sen sijaan miehet ovat rauhassa puhelimillaan.

Katso liite: 95711



MTV
Onko tuolla lähimmällä miehellä vielä joku vähän paksumpi liivi paidan alla? Osaako joku varusteita tuntevampi sanoa? Jos onkin niin varmaan toppaliivit koska teatterissa on kylmä?
 
Täytyypä katsoa nuo videot uudestaan. Ihmettelin ensi kerralla, että jotkut käyttäytyivät kuin mitään ei tapahtuisikaan, vaikka toiset juoksivat jo vähän niin kuin paniikissa. En sen enempää tullut kiinnittäneeksi tuohon vaatetukseen kuitenkaan huomiota. Fsb läsnäolo on sinänsä perusteltua kun ne varoitukset oli annettu, mutta kyllähän tämä vähän alkaa tuoksahtamaan. 4 terroristia ja useampi jos fsb agentti paikalla ja antavat terojen esteettä hoitaa hommansa loppuun.
 
Täytyypä katsoa nuo videot uudestaan. Ihmettelin ensi kerralla, että jotkut käyttäytyivät kuin mitään ei tapahtuisikaan, vaikka toiset juoksivat jo vähän niin kuin paniikissa. En sen enempää tullut kiinnittäneeksi tuohon vaatetukseen kuitenkaan huomiota. Fsb läsnäolo on sinänsä perusteltua kun ne varoitukset oli annettu, mutta kyllähän tämä vähän alkaa tuoksahtamaan. 4 terroristia ja useampi jos fsb agentti paikalla ja antavat terojen esteettä hoitaa hommansa loppuun.
Noita sinipaitojahan on vaikka kuinka paljon tuolla. Kukaan niistä ei panikoi. Jollei jotain järkevää selitystä tule samalle vaatetukselle ja käyttäytymiselle niin FSB luultavasti. Sitä en sitten tiedä että mitä helvettiä niiden tarvitsee olla aitiopaikalla kattomassa miten hyökkäys etenee?
 
Kun Moskovan konserttisalissa alkoi ammuskelun seurauksena paniikki, salissa oli lukuisia sinisiin pukeutuneita miehiä, jotka käyttäytyivät tilanteeseen nähden poikkeuksellisen rauhallisesti.

Oppositiomedia Nextan julkaisemalla videolla sekä kuvissa huomio kiinnittyy miehiin, joilla kaikilla oli samansävyinen sininen pikkutakki tai neule ja farkut yllään. Nextan mukaan normaali vaatetus auttaa miehiä sulautumaan joukkoon, mutta tarvittaessa miehet kykenevät tunnistamaan toinen toisensa. Miehet saattavat olla Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:n agentteja.

Yhtenevän vaatetuksen lisäksi miehet toimivat ammuskelun alkaessa poikkeuksellisen rauhallisesti. Kukaan ei juokse minnekään, sen sijaan miehet ovat rauhassa puhelimillaan.

Katso liite: 95711



MTV


Minä kiinnitin huomion siihen kun ne terot tulitti ihmisiä, niin ne aika tarkoin katsoi ketä ampui. Ihmettelin jo silloin, että jotain vähän outoa. Eikö se nyt ole tarkoitus saada vaan ruumisluku mahdollisimman korkeaksi ?
En jaksa niitä videoita enää uudestaan katsoa, mutta tuollainen asia jäi kaivertamaan. Ajattelin silloin, että se liittyi jotenkin etnisyyteen tai siihen etteivät halunneet ampua oletettavia muslimeja tms. Mutta jos ne kuitenkin tarkasti vaan että ei ole sinisiä housuja ja paitaa :)
 
Onko tuolla lähimmällä miehellä vielä joku vähän paksumpi liivi paidan alla? Osaako joku varusteita tuntevampi sanoa? Jos onkin niin varmaan toppaliivit koska teatterissa on kylmä?
Taitaa olla salilla hankittua.
 
Siitä MTV3:n videolta kun katsoo, niin kohdassa 0:18 hyvin FSB tyylinen selästä työntäminen sille naiselle, sitten ihan rauhassa jää itse kuvaamaan. Kohdasssa 0.59 yhtyy samaan huutoon mitä ylempänä oleva , (aivan samaan asuun pukeutunut) huutaa. Ilmeisesti että ovet kiinni. Miksi ne ovet piti saada kiinni ? Tuoltahan oli jo porukkaa poistunut ja käsittääkseni terotkin oli jo tuon tilan sisäpuolella. Kuten tuossa jutussakin on sanottu.

Siis nuo vaatteet on niin samanlaisia ja ne tyypit käyttäytyy niin saman tyylisesti, että onko noi vapaalla olevia poliiseja, palomiehiä vai FSB:n väkeä ?
Vai mitä ne on ?
 
Back
Top