Moskovan terrori-isku

Melko vähäisesti silmiin osunut analyysejä siihen, miksi Venäjä on toiminnassaan nyt näinkin vahvasti esiin tuonut kidutuksen käyttöä osana kuulusteluja. Mikään yllätyshän tuo ei ole, vähääkään Putinin hallinnon kehitystä seuranneille sinänsä.

Mitä tulee tähän joissakin ajatuksissa esitettyyn "silmä silmästä ja sähköä munille" -linjasta. Erittäin vahvasti epäillen suhtaudun siihen, kuinka toimivaa barbarismia vastaan taistelussa barbarismin keinoihin turvautuminen olisi.

Sotilas on sotilas eikä mikään kidutuksella hyvitystä hakeva toimija. Sama kaikkeen valtiolliseen toimintaan.
 
Arvostamani analyytikon mielipide tästä tapauksesta. Eli jos Puck on oikeassa Kreml yrittää vähitellen lähiviikkoina vaimentaa koko tapahtuman käsittelyn julkisuudessa…

Mielenkiintoinen analyysi. Kyseessä oli aito terroristi-isku, mikä saa Kremlin näyttämään heikolta, mutta jos se olisikin False Flag, niin Kreml näyttäisikin vahvalta ja pelottavalta, kun ovat näin häikäilemättömiä omia kansalaisiaan vastaan. Näin olleen Kremlin kannattaa vihjailla ja spinnata narratiivia niin, että se oli joko Ukraina tai se oli False Flag. Jos Ukraina, niin se oikeuttaa sodan eskaloimisen sinne suuntaan, ja jos False Flag, se pelottelee kansalaiset kuuliaiseksi Putinille. Tästä syystä näitä kahta narratiivia tullaan näkemään julkisuudessa. Mutta Kremlin kannattaa silti siirtää puheenaihe muualle mahdollisimman nopeasti, jotteivat ihmiset ala liian tarkkaa tutkimaan kumpaakaan narratiivia.

Nähdäänkö muutaman viikon sisällä joku oikea false Flag, jotta puhuminen tästä nolosta terrori-iskusta saadaan loppumaan?
 
Lisää tarkkanäköisten analyysejä mysteerimiehestä.
1. They will say YES, by pure chance there was an FSB officer in the hall, just a fan of Picnic
2. After he survived the attack, he volunteered to personally participate in intercepting the terrorists because he was extremely angry at this monstrous actionThis is how the quilted jackets will cover
Katso liite: 95735
Onko meillä näyttöä että ukot napattiin VV-rajalta? Muuta kuin FSB:n tarinat.
 
Melko vähäisesti silmiin osunut analyysejä siihen, miksi Venäjä on toiminnassaan nyt näinkin vahvasti esiin tuonut kidutuksen käyttöä osana kuulusteluja. Mikään yllätyshän tuo ei ole, vähääkään Putinin hallinnon kehitystä seuranneille sinänsä.

Mitä tulee tähän joissakin ajatuksissa esitettyyn "silmä silmästä ja sähköä munille" -linjasta. Erittäin vahvasti epäillen suhtaudun siihen, kuinka toimivaa barbarismia vastaan taistelussa barbarismin keinoihin turvautuminen olisi.

Sotilas on sotilas eikä mikään kidutuksella hyvitystä hakeva toimija. Sama kaikkeen valtiolliseen toimintaan.
 
Tuli mieleen vaan sellainen teoria, että entä jos tämä on lavastettu tapaus, mutta kaikki liittyykin venäjän sisäiseen valtataisteluun. Esim. GRU tai FSB järjesti tämän, tai joku pienempi porukka näiden sisällä, jotta putinia saatiin nöyryytettyä?

Tai sitten tämä oli hallinon järjestämä lavastus, mutta jostain syystä jokin meni pieleen ja homma karkasi käsistä.

Nämä kumpikin voisivat selittää sen, miksi putinilla kesti niin kauan reagoida ja miksi hallinnon viestintä on ollut niin sekavaa.
Yksi motiivi olisi haluta vaihtaa omia vallanpitäjiä eli osoittaa, että nykyiset eivät suojele, mutta millainen vallanpitäjä olisi se, joka omaa kansaa murhaamalla haluaisi tämän osoittaa? Mitä uutta jo olemassa olevaan siinä olisi?
Tuossa yritin lähestyä tavallaan samaa asiaa.

Kokeilenpa minäkin vähän spekua lämmittää.
Mikäli, siinä olisi takana joku GRU / FSB / OMON tai joku siellä sisällä oleva voima... Se, joka tämän päästi läpi, ei ole mikään rauhankyyhky sekään. Kylmää porukkaa.

Onhan se teoriassa mahdollista. Isku on ollut tiedossa. Eihän sitä ole silloin tarvinnut edes erikseen organisoida, vaan vain päästää läpi ja monitoroida ja seurata. Silloin terot saa varmasti kiinni ja heille on jopa voitu luvata joku reitti, että kaikki on hoidossa.

Pojat pannaan sitten sellaiseen kuntoon, ettei paljon vastapiipityksiä tule eetteriin.

Syylliseksi voidaan aina viime kädessä myös maailman silmissä todistaa ne, jotka ampuivat eli islamistit, koska niinhän he tekivät.

Tämä kai on se skenaario. Sen voi pitää pöydällä, koska kyse on Venäjästä.
 
Ryssien armeijassakin isku on ottanut niin koville, että on paikoin taas pitänyt alkaa homostelemaan koko komppanian voimin. Varmasti eheyttää ja yhdistää joukkoa toimimaan tehokkaasti taistelussa.

Kansan indoktrinoiminen oikeille tavoille, on ollut tavattoman laajaa ja pitkäkestoista. Päiväkodeista asevelvollisuuteen. Tässä myös oleellisena elementtinä hallinnon pysyvyyden säilyttävää tarkoitusta. Hyvin haastavasti on näkymissä prosessia, jossa vallan olemusta merkittävästi voitaisiin horjuttaa.

Julkisivun takana toki, puhdasoppisuudesta vaikkapa homouteen liittyen. Voidaan tinkiä. Vaikkapa sitten homoraiskaamalla, epäilyttäväksi katsottuja.

Ehkä tämä julkinen valtion toteuttama kidutus-produktio, on osa kansalle esitettyä motivointia. Ettei vain ajatus ala harhailemaan Saatanallisen Lännen suuntaan.

Riippumatta siitä, oliko tämä terrori-isku toteutettu täysin autonomisesti ISIS-K:n kautta vaiko ei. Hallinto esittää tämän teatterin haluamallaan tavalla. Huikeimmat skenaariot mihin olen tärmännyt, esittävät tämän CIA:n sekä Mossadin yhteisoperaatio.
 
Niin mutta onko näyttöä? ryssän sanaaan ei voi luottaa missään asiassa.
En muista kuka tämän kyläpahasen toi ilmi, mutta samassa yhteydessä tai vähän aikaisemmin se tuli ilmi kun puten "rajalla on reikä, josta terroristit pääsee ukrainaan piiloon" -kommenttia makusteltiin. Ei kai ryssät nyt itse sitä olisi tuoneet ilmi, kun tarinan piti rakentua tuohon puten mainitsemaan reikään ukrainan vastaisella rajalla. Olisko ollut se VV tiedustelun mies, joka ensimmäisenä vesitti koko ryssän tarinaa.
 
Se mitä Venäjä tästä on saanut, ainakin omalla rajatulla seurannalla. On ollut tietynasteinen inhimillistäminen ja menehtyneiden muistossa, kynttilän ääreen kokoontuminen. Tunnereaktioineen.

Lapsi Venäjällä on menehtynyt. Mutta Kauhun Lähettiläiden pyrkiessä kylvämään vaikutustaan venäläiseen yhteiskuntaan, me pysymme vahvoina ja yhtenäisinä! Taistelussa yhteistä vihollista vastaan.

Inhimillistämisellä tarkoitan tässä hyökkäyssodan sekä oikea-väärä -akselin merkityksen hämärtämistä entisestään. Propagandan tiet vaikuttamiseen ovat moninaisia. Mahdollisuudet siihen, että hallinto kykenee tämän tarjoilemaan kansalle, omaa etuaan palvelemaan. Ovat sangen otollisia lähtökohtaisesti.
 
Tämän mukaan yksi terroristeiksi epäillyistä vieraili useita kertoja siinä paikassa ennen iskua, vähän onttoa ryssien valittaa että Turkki ei jotain näistä napannut kiinni kun homma olisi twiitin mukaan täysin ollut siinä heidän silmien alla, vieläpä jenkkien varoituksen jälkeen.

No johan huulen heitit/lähteestä heittivät.
Tämä kääntää minut uskomaan FSB-versioon, vaikka sähläyksestä ajattelin että ei tuo voi olla orkestroitu. Ei ainakaan putainin ansiosta, tuo voimaryhmittymien tahallinen toisiaan kampittaminen olisi uskottavin versio inside jobista.

Mutta jos on edes sen verran älliä, että osaa käydä tutkimassa paikkoja etukäteen, niin **ei** halua olla ammatti- tai edes amatöörivalokuvaajan kuvattavana! Tuo pieni hymynkare viittaa siihen ettei ole tahattomasti valokuvassa. Ja kuvaus on 'järjestetty' että saadaan valokuvatodisteita siitä että kyllä tiedustelupalvelu tietää.

Ei tosin tainnut kaveri silti ymmärtää että ryssien kanssa ei pidä olla tekemisissä.
 
Tietenkin. Edelleen tämän asian ostaminen riippuu yksilöstä. Totalitarismiin ja fasismiin taipuvaiselle menee aivan erityisen täydestä. Venäläinen on yllytettynä kuuluisaa siviilien raiskaaja- ja murhaajaväkeä (vrt. isoviha 1700-luvun alussa, Itä-Preussi 1945 ja Ukraina 2022. Juutalaiset taas Hitlerin koneisto maalasi syöpäläisiksi ja loisiksi. Kuka osti, kuka ei.

Saksalaiset suhtautuivat ideologiansa vuoksi herrarotuna slaavialueiden väestöön, mikä aiheutti sen, että kaikki neukkikansat kävivät tappelemaan rajusti vastaan sen sijaan, että olisivat kilvan irtautuneet Neuvostoliitosta kuin 1990-luvulla. Hävisivät, vaikka koko paska olisi hajonnut parempaa psykologiaa käyttämällä!

Suomessakin on jonkin verran väkeä, jolle maistuu ajatus, että toiset ovat parempia kuin toiset. He varmasti hyvin sutjakkaasti kiistävät ihmisarvon. Siitä ei kuitenkaan ole koskaan saatu täällä valtavirtaa. Vielä.

Toimivassa yhteiskunnassa on tietty määrä totalitarismia ja vapautta. Saksalaisten iso virhe olikin antagonisoida esim. Ukrainan väestö, sen sijaan että olisivat saaneet niistä liittolaisen. Joskus se oma propaganda puree omaan nilkkaan. Ryssät eivät Ukrainan kohdalla olisi siihen vaihtoehtoon tainneet enää kyetä. Tietenkin suomalaiset ovat parempia kuin ryssät tai neekerit, nämä raiskaavat ja murhaavat ali-ihmiset. :devilish: Eikä millekään islamilaisille terroristeille tarvitse antaa armoa, kun käyvät siviilien kimppuun. Nappi ottaan ja kuopan pohjalle. Toisen terroristi/toisen vapaustaistellija ei täysin edes päde pelkkiin siviileihin ja terroriin voimiaan kohdistavia joukkoja kohtaan. Istuttaa nyt jotain Turun puukottajaakin linnassa, kun sen voisi kaikessa hiljaisuudessa jauhaa koiranruuaksi. Unohduttaa se historiasta. Muuten liian pehmeät ideologiat ovat vaarassa tuhoutua voimakkaampien tulessa. Demokratia ja oikeussäännöt on kivoja silloin, kun kumpikin osapuoli tottelee niitä. Jos joku raiskausmurhaa perheesi, pitääkö hänellä olla vielä ihmisarvo? Jos koko heimo tekee yleisesti samaa, pitääkö heillä olla ihmisarvo, jos se vaarantaa oman heimon ihmisarvon? Tämä ajaa tietysti konflikteihin, kuten nyt saattaa kuolleiden ryssien omaiset tukea enemmän Putinia musujen vastaisissa iskuissa, ellei sitten osa usko sitä väitettä, että Ukrainalla/lännellä oli jotain tekemistä tuon kanssa. Ainakin näin propagandistisessa mielessä siis, mistä kukaan tietää kuka tuon iskun taustalla oikeasti oli, oliko kukaan. Mutta pohja sekin on politiikalle, eikä konfliktia pidä pelätä, vaan varautua ainaisesti siihen ja voittaa ne. Hävinnyt on aina läpi historian saanut luun kurkkuun.
 
Epäilen että paikalla olevat henkilöt liittyvät tulipaloon vahvasti, kun sali on saatu tyhjäksi niin ovet kiinni ettei kukaan pääse saliin näkemään todellisuutta ja sytytys. Tulipalon jälkeen voidaan helposti puhua +100 uhrista kun "ruumiit" ovat palaneet ja ilmoitus 130 kuolleesta tuli heti iskua seuranneena päivänä ennen palopaikan raivaamista.

Hyvä pohdinta. +++
Me ei oikeasti tiedetä montako kuollutta on koska mesta paloi yhdeksi sotkuksi.
Tai onko edes kuolleita? Voi olla pelkkä palanut kasa, eikä yhtään kuollutta oikeasti, mutta ryssä vaan levittää tällaisen tarinan.
Kukaan ei ulkomailta pysty todentamaan. Ja Venäjän sisällä kukaan ei saa todentaa.


Nämä muutkin ajatukset tukee samaa mahdollista feikkiä.
2) paukkupatruunoilta näyttävä ampuminen videolla
3) Poliisin noin tunnin vasteaika kolmen kilometrin päässä sijaitsevalta laitokselta
4) "FSB-miehet" katsomossa ohjaamassa ihmisiä
5) rakennuksen palaminen kivijalkaan
 
Ei sinänsä yllätä että Putinin sisäpiirissä ei nähdä yhteyttä Ukrainan ja terrori-iskun välillä, mutta papparainen haluaa siitä keppihevosen kansan kiihottamiseen:
Sitäkin.
Tänään kuva alkanut hahmottua:
Taustalla "tornien" taistelu, se on tiedossa. Yksityiskohtia tiedetään hyvin vähän, mutta kuitenkin tiedetään: ja nimet ovat Patrushev, Koroljov, Tcemezov ja Setchin (viimeista ehkä hiljennetty jo, kun terve poika ykskaks löytyi kuolleena)..
Heitä kohtaan oli tulossa suuret muutokset. Ja ne, jotka tietävät että heitä tullaan "peretrahivat", kuten Lukapaskalla oli tapana lausua sanan "peretrjahivat'"eli ravistella, mutta yhtä kirjainta muuttamalla tuleekin seksiin liittyvä sana, joka alkaa f:lla, niin he ovat kaikki pelissa mukana.

Putinkin tiesi terrori-iskusta, voi olla ettei tiennyt kaikkia yksityiskohtia mitä voi tulla, mutta oli siinä ihan varmasti mukana.

Toinen taustalla oleva asia on se FSB seurasi ja kontroloinut ja hyvin todennäköistä jopa ohjannut koko terroria, koska FSB aina ollut tekemisissä islamiin liittyvien terroristeihin. Järjestö aina edistänyt terroristien "toimittamisesta" ISIS:seen Kaukasista ja Keski-Aasiasta, sieltä, jossa islamia. Koska mitä vähemmän siellä olisi potentiaalisia fanaatikkoja, sitä kannattavampi Kremlille.
Terrorismista Venäjällä on pitkät perinteet alkaen punaisista kommunisteista, joka oli siellä heidän oma "ISIS" prototyyppi/brändi vuosina 1917-18, sellainen sovjetisis. GRUshnikit/fsbshinikit olivat aika voimakkaita erityisesti Takzhikistanissa ja itse asiassa muissakin naapurimaissa jossa islam.
Ts ovat ovat pusertaneet fanaatikkoja sieltä ISIS:n omalta alueelta, ja olivat samalla..hyvä pata heidän kanssa.
Ja nyt kun "tornien taistelu" koveni, tapahtui tämä, mitä nähdään tästä taistelussa - pelkkä ristiriidat, jotkut haluaa olla libeeraalisempia susia, jotkut erittäin pahoja, sadistisia susia. Tämä nähtiin myös Navalnyi kohdalla, toiset kidutti häntä ja lopulta tappaneet, toiset vaatineet elossa pitämista ja vaatineet hellävaraisempaa kiidutusta. Sadistiset sudet eivät halunneet luovuttaa edes ruumista äidille, mutta lopulta "liberaalisimmat" sadistit luovuttaneet.

Yksi on selvä: terrori-iskun tekijä on Kreml. Korvien leikamiset ja muut kidutukset ovat viesti zenäläisille. Viesti on "näin tehdään kaikille teille, nyt ei ole mitään jarruja". Tämä tarkoittaa myös vähäistenkin kansalaisoikeuksien loppua, johon Zenäjän kaltaiset regimet luonnollisesti päättyvät. Kidutukset ovat arkia Iranissa, Kiinassa.

Iskussa oli 2, voi olla 3:kin ryhmä. Kiinni jääneet on se alin aines, ns hakkamiseen tarkoitetut pojat, heidän olikin tarkoitus jäädä kiinni tässä Kremlin suunnitellussa "erikoisoperatiossa". Huippu tekijät ovat haihtuneet, kuten oli tarkoituskin, ja he olivat ammattilaisia tappajia, tappaneet siviileja kuten spetznaz, olkapäästä ja lantiosta, helposti, tottuneesti, he ovat tottuneet tappamaan eläviä ihmisiä. Taustalla on video heitä tarkkailevan fsb:keiden ryhmän tallennus, videopätkässä joku puhuu arabia jumalasta yms ja se on tavallaan hämäys, siinä ammattilaisten tappajien joukossa on eri kieliä puhuvat.

PC kyllä he ovat tavallaan islamisteja, joukossa ihan slaavejakin, mutta Kremlin kontrollin alaisia. False flag.
 
Viimeksi muokattu:
Lukashenko ei pysy käsikirjoituksessa, hänen mukaansa tekijät olivat matkalla Valko-Venäjän rajalle mutta Valko-Venäjän rajan lisättyjen turvatoimien vuoksi kääntyivät kohti Ukrainan rajaa.

Lukashenko sheds light on Belarus’ role in detaining Crocus City Hall terrorists​

OSHMYANY DISTRICT, 26 March (BelTA) – During a media scrum, Belarusian President Aleksandr Lukashenko shared details of his communication with Russian President Vladimir Putin and interaction of special services of the two countries during the manhunt for people that attacked the Moscow concert hall, BelTA has learned.

The head of state was asked whether Belarus should take additional security measures in the wake of the tragedy in Moscow Oblast. Aleksandr Lukashenko replied that everything is already being done in Belarus to ensure security during mass events. “We send the police there, riot police, and if necessary, they are reinforced with military personnel. Everyone is armed,” the president noted. It is important to observe such a security algorithm. It is just as important to have surveillance cameras at venues. Video surveillance helped track down and identify the car with terrorists near Crocus City Hall.

After the tragedy, some media outlets did not rule out the possibility that the terrorists were planning to escape to Belarus through Bryansk Oblast. Aleksandr Lukashenko flatly dismissed these assumptions: “They could not enter Belarus. Their handlers (we have suspicions about some of them, I’ll call Putin and share my suspicions) knew that it would be a very bad idea to try to enter Belarus, because Belarus immediately reinforced security measures, just like a part of the oblast in Russia. In the very first minutes, I received a report from the KGB chief (he is involved in anti-terrorist activities). We put our units on combat alert, including forces of the Ministry of Internal Affairs. Checkpoints were set up on roads, including on roads connecting Belarus with Russia; the forces of the KGB, the State Border Committee, and some military units were deployed. “That’s why there was no chance they could enter Belarus. They realized it. So they took a turn and headed to the Ukraine-Russia border,” the head of state said. The operation to detain the perpetrators went very well, the president added.

The head of state emphasized the effective and coherent interaction between Belarus and Russia after the terrorist attack. The interaction between Belarusians and Russians was very solid, Aleksandr Lukashenko noted.

The president explained that immediately after the attack, the special services of the two countries acted in line with an established algorithm, as it was determined by the presidents of Belarus and Russia. “Bortnikov and Tertel got in touch, they jumped into action, they reported to us. And from that moment on, the things that concerned us, the president of Russia and the president of Belarus, were raised several times during our communication,” noted Aleksandr Lukashenko. As soon as the heads of state received information from the intelligence services that the car with the terrorists was moving in the direction of Bryansk, it was agreed that Belarus would seal off its section of the road that could be used by the criminals, and the Russian side would do the same on its section. “We exchanged phone calls. I asked him: “Do you need anything else?” - “No. Everything is fine.” He asked me: “Can you help me seal it off?” “Absolutely. We are doing everything.” That was the dialogue that we had,” the president said.

“Why have I said this? Because this self-exiled opposition (theirs and ours) began to reproach Putin: “Why is he not addressing the nation?” In fact, Putin and I did not sleep for 24 hours! What would they know about this? We kept in touch all the time. When it was time to address the nation, he did it,” Aleksandr Lukashenko noted.
https://eng.belta.by/president/view...ning-crocus-city-hall-terrorists-157028-2024/
 
Back
Top