Pikku-uutisia Suomesta

En tiedä onko tämä pikku-uutinen, mutta hyvä uutinen nyt ainakin:


Bonuksena vielä se, että kepulaisia viikseettää oikein urakalla. Tuo koko seura on umpikepulainen linnake, jossa on monta kepulaista ministeriäkin ollut johdossa.

Sellaista se on oppositiossa rötvääminen.
 
Viimeksi muokattu:
Aamulehti kertoo, että Tampereen yliopistollisessa sairaalassa on havahduttu ikävään ilmiöön: synnytys- ja lapsivuodeosastolta varastetaan kettupeittoja. Apulaisosastonhoitaja ja kätilö Eeva-Liisa Hotakainen kertoo lehdelle, että ongelma huomattiin, kun peittoja ei saatu tilattua tavanomaisia määriä.

Työntekijät myös huomasivat, että kettupeittoja näkyy kuvissa, joita synnyttämässä käyneet ovat jakaneet sosiaaliseen mediaan.

– Syyllisiä ei tarvitse etsiä, mutta toivon, että heräisi ajatus siitä, että nämä ovat verovaroilla hankittuja. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009951044.html

Näpistely, yhteinen harrastus vauvasta vaariin. Nyt Suomessa.

Pitääkö näihinkin jatkossa laittaa varashälytin?
 
Kalle Rovanperä voitti toisen maailmanmestaruutensa. Asia varmistui juuri Passaussa.

Pitää nyt kehua vähän omiakin oraakkelitaitoja. Sanoin julkisesti viisi vuotta sitten, että pojasta tulee seuraava "lentävä suomalainen". Otteet olivat sellaiset. Ja luonne.

Rallienglantikin on kunnossa. Pik tänk juu tu tö tiim. Täydellistä!
 
Kalle Rovanperä voitti toisen maailmanmestaruutensa. Asia varmistui juuri Passaussa.

Pitää nyt kehua vähän omiakin oraakkelitaitoja. Sanoin julkisesti viisi vuotta sitten, että pojasta tulee seuraava "lentävä suomalainen". Otteet olivat sellaiset. Ja luonne.

Rallienglantikin on kunnossa. Pik tänk juu tu tö tiim. Täydellistä!
Näki jo noin 10v iästä asti, kun läheltä seurasi, että tästä pojasta kuullaan vielä. Vuosia ollut selvä seuraava Flying Finn, jos ei onnettomuuksia satu ja kiinnostus säilyy.
Harri isän mahdollistaminen ja tuki ollut tärkeää.
 
Viimeksi muokattu:
Olen kuullut, että samat vaikeudet alkavat olla muissakin piireissä.

Espoo–Kauniaisten riistanhoitoyhdistys on lopettanut kolareissa kuolleiden riistaeläinten keräämisen pois Espoon liikenneväylien varsilta. Marraskuun alkuun asti yhdistyksen vapaaehtoiset ovat antaneet poliisille SRVA- eli suurriista virka-apua.

Koska raatoja ei enää saa haudata Ämmässuon ekoteollisuuskeskukseen, niiden keräämisestä on viime kuukausina ollut Espoon–Kauniaisten riistanhoitoyhdistykselle pelkkiä kuluja.

Raadot pitää kuljettaa poltettavaksi Honkajoen ongelmajätelaitokselle, ja jokaisesta tulee riistanhoitoyhdistykselle noin 170 euron lasku. Valtionavustus kattaa tästä 3,70 euroa. Hinta on sama sekä 10-kiloisesta vasasta että hirvestä.

 
Pikku uutisia Suomesta taitaa olla melkoista vähättelyä tälle.
Taas kerran Suomesta on valmistunut maailman suurin ja hienoin risteilijä joka taitaa olla jonkinlainen virstanpylväs koko maailman mittapuulla.

Joten hieman ihmetyttää lehdykäisen otsikko :

 
Helsingin pormestari järjestää juhlat uusille Suomen kansalaisille
Kutsu lähetettiin yli 1 600 helsinkiläisille, joista tuli Suomen kansalaisia viime vuonna

.HELSINGIN pormestari Juhana Vartiainen (kok) järjestää juhlat Suomen kansalaisuuden viime vuonna saaneille helsinkiläisille.

Vartiainen on kutsunut Helsingin kaupungintalolla ensi viikon perjantaina järjestettäviin kansalaisuusjuhliin täysi-ikäiset uudet suomalaiset, jotka asuvat Helsingissä.

KANSALAISUUSJUHLA sai alkunsa edellisen pormestarin Jan Vapaavuoren (kok) kaudella. Helsinki juhli uusia kansalaisia ensi kerran Suomen satavuotisjuhlavuonna 2017.

Juhlia on järjestetty sen jälkeen vuosittain lukuun ottamatta koronaviruspandemian aikaa, joka toi tauon kaikkiin kaupungin tapahtumiin. Vuosina 2019–2021 kansalaisuuden saaneita juhlistettiin yhtä aikaa viime vuonna.

Tänä vuonna kutsu on lähetetty noin 1 600 helsinkiläiselle. Aiempina vuosina juhliin on osallistunut 450–600 ihmistä. Kutsua ei ole lähetetty heille, joilla on suoramarkkinointikielto.

 

Laivan matkaa voi seurata täältä :

 
Back
Top