Telaketju
Kersantti
Omaan täyterepertuaariin kuuluu käytännössa aina sipuli tai punasipuli. Sitten yksi lihatäyte ja kasvispuolelta vielä yksi tai kaksi lisäksi. Siinä mulla on aika laaja valikoima ja oikeastaan oliivi on kielletyllä listalla. Säilyketonnikala ei uppoa, mutta jotain muuta kypsennettyä kalaa voisi laittaakin.
Jos tekee itse pohjan, niin se pitäisi valmistaa jo edellisenä päivänä ja antaa huilata jääkaapissa. Maku ei muutu, mutta sitkoon ja käsittelyn helppouteen sillä on vaikutusta. Teollisessa prosessissa taikinapallot ajetaan vajaaksi tunniksi pakastimeen ja sitten pidetään jääkaappilämmössä seuraavaan päivään ennen kuin ne lähtevät pizzerioihin.
Jos tekee itse pohjan, niin se pitäisi valmistaa jo edellisenä päivänä ja antaa huilata jääkaapissa. Maku ei muutu, mutta sitkoon ja käsittelyn helppouteen sillä on vaikutusta. Teollisessa prosessissa taikinapallot ajetaan vajaaksi tunniksi pakastimeen ja sitten pidetään jääkaappilämmössä seuraavaan päivään ennen kuin ne lähtevät pizzerioihin.