Suomen sisäinen turvallisuus

Olipas tuossakin uutisessa taas neuvoja.

Itse en ainakaan ilmaiseksi anna omaisuuttani pois, ei ole ilmaisia lounaita.
En itsekään ajatellut luovuttaa ilman taistelua omaisuuttani. Lammasmaisella asenteella ryöstelystä tulee houkuttelevampaa p*rserei'ille.

Esim tästä tapauksesta voi ottaa mallia, jos fysiikka antaa myöten:

Eräs herrasmies (oli tuntemani henkilön työkaveri) oli muutama vuosi sitten vaimonsa kanssa kävelyllä Helsingin alueella. Vastaan oli tullut 5 puikulaa jotka olivat yrittäneet ryöstöä. Kaksi henkilöä oli päässyt karkuun, mutta kolme oli jäänyt maahan korisemaan kepposteluyrityksen jälkeen. Herrasmies oli joutunut soittamaan näille kolmelle ambulanssin. Tämän jälkeen oli sitten ollut pientä jännitystä Demla -oikeuden kostosta, kun oli uskallettu vastustaa parempia ihmisiä. Syyttäjä oli kuitenkin tehnyt syyttämättäjättämispäätöksen perusteltuna sillä, että vaimolle oli tullut kaulaan potentiaalisesti vaarallinen viilto kaulaketjun repimisen yhteydessä.
 
Syyttäjä oli kuitenkin tehnyt syyttämättäjättämispäätöksen perusteltuna sillä, että vaimolle oli tullut kaulaan potentiaalisesti vaarallinen viilto kaulaketjun repimisen yhteydessä.

Pitäisikö tästä päätellä, että pelkkä ryöstön yritys ei vielä oikeuta itsepuolustusta.

Sehän Suomessa on hienoa, että puolustautumisesta voi joutua maksamaan korvauksia, vaikka se olisikin oikeutettua. Eli jos tämän edes saisi oikeistohallitus korjattua.
 
Näin se menisi. Ja ei ole realistinen ajatus. Uudelle hallitukselle on odotuksia, mutta ei pidä ylimitoittaa. Ruotsista voimme seurata, mikä on teoriassa mahdollista, mutta ei meillä Ruotsin hyviä ratkaisuja kukaan aio kopioida -- typeryydet vain.
Jos / kun Persuille tulee sisäministerin salkku uuteen hallitukseen, niin tässä on kovat paineet saada jotain konkreettista aikaan. 2015 syksystä eteenpän Soinin porukka perseili hommat ihan huolella. Ja tuolloin kyseistä salkkua kantoi muun Orpo (kok.). Joten nyt on kierre saatava tällä porukalla poikki tavalla tai toisella.
 
Yksi asia mikä pitäisi tehdä, olisi kohdentaa siviiliasuissa tehtävää valvontaa alueille, joilla tapahtuu paljon ryöstöjä. Eikä mitään YJT:eitä, jotka - ei pahalla - tunnistaa poliiseiksi kilometrin päästä, vaan hädin tuskin täysi-ikäisiä ja mielellään vielä ikäistään nuoremman näköisiä. Päälle vähän kalliimpaa kudetta ja korvanapin sijaan kuulokkeet päähän, jotta sulautuu ympäristöön.

Jos käy huono tuuri, siviilihenkilöstö joutuu todistamaan ryöstöä ja puuttumaan siihen. Hyvällä tuurilla joku idiootti tulee ja ryöstää poliisin tai vartijan. Luonnollisesti uhan edessä luovutaan halutusta omaisuudesta, koska yksin olisi vaarallista ryhtyä vastarintaan. Kulman takaa spawnaa sitten lisäapuja suorittamaan kiinniotot. :D
 
2015 syksystä eteenpän Soinin porukka perseili hommat ihan huolella. Ja tuolloin kyseistä salkkua kantoi muun Orpo (kok.).
Kun Ruotsi työnsi massoittain turvapaikanhakijoita Suomeen, Soini sentään valitti asiasta. Ruotsalaiset ihmettelivät Soinin ulostuloa ja kertoivat jo keskustelleensa Suomen pakolaisasioista vastaavan sisäministeri Orpon kanssa, eikä tällä ollut mitään huomauttamista asiaan. Seurauksena RKP:n Carl Haglund ilmaisi järkytyksensä siitä että perussuomalaiset tällä tavoin horjuttavat maamme elintärkeitä suhteita Ruotsiin.
 
Tarjotaan kahvin kanssa pullaa, eihän me kuulemma Ruotsin virheitä toisteta

 
Asenne Suomessa edelleenkin tähän koko asiaan on täysin kieroutunut. Senhän näki jo siitä, että kun persut haki ihan pienen pientä kiristystä maahanmuuttoon, meinasi koko hallitusneuvottelut katketa.

Yhtä hölmöä on asettaa vaatimuksia uudelle hallitukselle, että se muka voisi tehdä jotain merkittävää tälle asialle. Ei voi. Suomi on lainsäädännöltään ja asenteeltaan täysin valmistautumaton kohtaamaan tulevaisuuden haasteet.

Se mälli on jo sisällä. Ihan turha enää urputtaa ja fantasioida toiveikkaasti. Kyllä me kaikki tiedämme mitä Suomessakin tulee tapahtumaan. Poliitikotkin tietää, mutta ei ne voi sitä ääneen sanoa.

4 vuoden päästä on sitten taas vasemmistohallitus vuorossa ja kaikki pienetkin muutokset joita saatu aikaan, huuhtoutuu taas tasaiseksi kuin hiekkakakku merenrannalla.

Jokainen siis huolehtikoon itsestään. Voi esimerkiksi katsella asuntoja Virosta. Siellä ei ole tätä ongelmaa eikä tule. Koska siellä on niin pieni sosiaaliturva, ettei se toimi minkäälaisena hillotolppana kansainvaelluksille. Lisäksi ne tietävät mitä tekevät. Ne on järkevämpiä kuin hyväntahtoiset hölmöt suomalaisserkkunsa.
 
Ruotsissa uusi hallitus on järjestämässä osittaisen väestönlaskennan joka suuntautuu erityisesti mamulähiöihin: https://www.regeringen.se/pressmedd...-forbattra-folkbokforingen-genom-folkrakning/
Onhan tuo nyt hittolainen aivan kehitysmaameininkiä jos ei Ruotsissakaan tiedetä ketä siellä asuu.

Jäätävää tekstiä nämä ministerin slaidit:

Varför folkräkning?

Minska risken för att lura systemet
Staten måste veta vilka som bor i landet

Undvika välfärdsbrottslighet

 
Itärajan turvallisuus on edelleen täysin venäläisten varassa.

Suomalaisen rajasotilaan tehtävänä on sanoa "tervetuloa länteen Mohammed" ja tarjota kyyti hotelliin.

Hitto kun sieppaa mieltä!
Itse itseäni lainaten jatkan ketjua. Valitettavasti.

Saapa nähdä toistaako historia itseään ja kun saadaan persut hallitukseen niin alkaa sandaalimiestä lappaamaan itärajalta ja tällä kertaa Orpo tomerana ruorissa!! :)

Tällä kertaa ei taida putinkuiskaajamme olla oikein väleissä eli ryssä tuskin laittaa rajaansa kiinni vaikka kuinka kauniisti pyytäisimme.

 
Back
Top