Suomen sisäinen turvallisuus

Nykyisellään, ei ole kansallisen- tai kansainvälisen lainsäädännön tai sopimusten suhteen estettä Venäjän puoleisen maarajan sulkemiselta turvapaikanhakuprosessin suhteen. Taikasana asylum, ei siis enää olisi ko. raja-asemilla Suomea velvoittava.
Tässä tapauksessa Helsinki-Vantaa lentoaseman rajapiste olisi se kv-sopimusten velvoittama avoimeksi jäävä reitti turvapaikanhakuun.

Tuosta voi tavailla uuden rajalain sisältöä, alkaen 16 §:stä.

Joo, aika lailla samaa mieltä, että Hki-Vantaa olisi se todennäköisin paikka mikäli tuohon jouduttaisiin menemään.
 
Ennen poltan taloni, kuin annan ählyjen käyttöön, vaikken nyt rajalla asustakaan. Niin ja aika spektaakkeli tulidi jos joku viranomainen tulisi häätämään kotoa
Tässä on niille komia pakolaiskeskus, vassakuu.

Vitutti niin, että veri tuli nenästä, kun luin Suomeen tulevista ökyturisteista, jotka tulevat busines-jeteillään suoraan esim. Imatralle.
Ei kuulemma tule Venäläisiä, ihan totta, ei tule. Jutussa oli myös kartta, mistä lentoja tulee esim.
Kypros
Varmaankin kyproslaiset laivanvarustajat käyvät täällä pilkillä. Imatra taitaakin olla pohjoisen napa, datsat ja raja-asemat niin mukavasti lähellä.
Voi itku🤬
 
Aalto-yliopistolla tutkitaan zombi-epidemian leviämistä. Mallia voi toki soveltaa myös esim tartuntatautien tai disinformaation leviämiseen.

Mielenkiintoinen skenaario ja kun miettii, että aikaa tehdä päätöksiä on tunteja ei päiviä ja päätösten täytyy olla hyvin pitkälti kaikkea sitä vastaan johon on opetettu ja mihin kansallinen moraali velvoittaa.
 
TnCqwqHfxBdgyE9TBdiaXBPFNDE.jpg
 
Viimeistään nyt on hyvä idea estää osoitetietojen luovutus Traficomilta. Noin yleisestikin ihan fiksu tapa. Samalla kieltää sitten puhelinliittymän osoitetietojen luovutuksen.
Traficom kertoo omistajan/haltijan nimen. Osoitteen luovuttamisen kieltää.

Toimii tehokkaast jos on yleinen nimi.

Harvinaisen nimen kanssa korkeintaan vähän hidastaa.

Oma nimeni on harvinainen ja kun syöttää googleen niin heti löytyy PRH:n ystävällisesti julkaisema tieto, että olen As Oy X:n hallituksen pj. Kun as oy:n nimi on sama kuin katuosoitteen niin eipä tarvitse olla einstein löytääkseen asuinpaikkani.

Ja ei, ei auta hallituksen vaihtaminen kun vaimon kanssa omistamme 100 % yhtiöön osakkeista. Kyseessä siis as oy -muotoinen omakotitalo.

Edit. Voisimme tietysti muuttaa as oy:n nimen As Oy Kotikatu 2:sta vaikka As Oy Lemmenpesäksi.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top