Tiltujen piipitykset. (Bäckman, Putkonen, Tankki-Leena et al.)

Bäckman käyny Pietarissa poseeramassa.

Suomi aloittaa yhteistyön Wagner-keskuksen kanssa. Pietarissa äskettäin avattu Venäjän armeijan innovaatiokeskus on yksityinen yritys. Myös suomalaiset ekspertit osallistuvat pian sen mielenkiintoisiin projekteihin. PR-päällikkö Anna esitteli minulle ystävällisesti keskusta.
 
Saikohan Buttman oman nimikoidun lekan?
 
.
 
Viimeksi muokattu:
jAnus olikin jo ihmetellyt miksei Bätmän tullut seuraksi Murmanskiin. jAnuksen Telegram-kanavan kommenteissa arvellaan että Heiskanen olisi nyt onnistunut "tehtävässään"ja saanut jAnuksen ja Bätmänin kannattajat hajalleen. Myös jotain huhua Bätmänin perustamasta uudesta "Venäjä Ystävyysseurasta" joka astuisi Fennomaan varpaille.
 
Pätmän mainostaa Kostin matkoja FBeessä joten nyt anus on pudonnut piireistä lopullisesti :D
 
Trollipäällikkö on palannut leipälajinsa pariin. Lärvikirjaversio Janus Putkosesta. Tämä tyyppi on hämmentänyt ainakin vuodesta 2014.
Nato on hyökkäämässä nyt Venäjälle. Nyt on hätä. Kaikkien pitää toimia n-y-t. Pohjala luomassa paniikkia foliopäiden, herkkäuskoisten ja tavan Putinistien 'joukkoihin'. Mitä lie suunnitelmissa kun juuri nyt on se hetki että täytyy panikoida ja "alkaa toimia".

Käydäänpäs porukalla reporttaamassa. Tiltulle luu kurkkuun.

 
Viimeksi muokattu:
Vielä viime vuoden alussa Rupla-Juha naureskeli lännen sotakiihkoilulle ja kertoi olevansa 100 % vakuuttunut siitä ettei Putin aloita sotaa Ukrainassa. Helmikuun 24. päivän jälkeen tajusi sentään jonkin aikaa pitää turpansa kiinni.

Uudet ohjeet tulleet vasta nyt työpöydälle? Hyödyllisten idioottien viestittely seuraa usein kaavaa:
  1. Kiistä/väitä todellisia/valheellisia tapahtumia
  2. Vaikene, kun tapahtumat toteutuvat/jäävät toteutumatta
  3. Vaihda aihetta tauon jälkeen
  4. Ks kohta 1.
 
Saattaa liittyä lirpakkeen aiheeseen ohuesti - tai sitten paksusti. Suomen Sotilaan toimittaja Kettusen ryssäkalustofanitukseen aika moni kypsynyt. Voi kysyä, miksi tuollaista aineistoa julkaistaan vuodesta toiseen.



Aleksei Kettunen on jäänyt hyvin mieleen Suomen Sotilaan palstoilta. F-35 täyttä paskaa. SU-57 ja Armata ovat voittamattomia ihmeaseita.
 
Back
Top