Ukrainan konflikti/sota

Olisi parempi lähteä sotaan kuin joutua sotaan.

Ukrainan pyynnöstä suoritettava Ukrainan alueen tyhjentäminen terroristiporukoista ei olisi sotaa mitään valtiota vastaan. Eihän sinne ole ryssien mukaan mikään valtio edes hyökännyt, ryssät vaan ovat käyneet Ukrainassa terrorismin vastaisessa kolmen päivän erikoisoperaatiossa. Eiköhän ne ole sieltä jo poissa, kun kolme päivää on jo mennyt ja terroristit vain jääneet.
Juuri tämänkaltaisia juttuja pitää miettiä, tuo mitä sanoit on aivan vastaava normijärjen vastainen mutta täysin toimiva kuin vaikkapa yksityisen pysäköinnin valvonnan perusteena oleva käyttäytymisellä osoitettu halukkuus sopimussuhteeseen parkkipaten kanssa. Parkkipate nyt vaan tässä kohtaa ilmoittaa että pysäköimällä tämän BMP:n ukrainan alueelle olet nyt sitoutunut sopimukseen jonka perusteella X. Kevyemmästä päästä seurauksia hieman isompi parkkisakko, esim ihan kaikki rahat ja omaisuus mitä kenelläkään ryssällä on ryssänmaan ulkopuolella.

Yksityisen palkkasotilasfirman käyttäminen olisi tietysti kanssa laillista, nehän ei edusta länsimaita. Eri asia sitten mikä blackwater lähtee ryssän kanssa tasaselle. Ehkä ihan tasaselle ei tarvitsisikaan lähteä, kunhan vaan miettii ensin vähän aikaa. Ukrainan erikoisjoukkojen toiminnaksi afrikassa väitetyt iskut wagneria vastaan on sen suuntaista toimintaa mitä tarkoitan.
Kaikkia keinoja heikentää ryssän asemaa ilman että vastaus tulee mahdollisesti ydinasevallalle mahdollisella tavalla. Jotenkin en usko edes tähän, enkä itse asiassa edes välitä.
Ryssät ja muut vastaavat on saatava kuriin MAKSOI MITÄ MAKSOI, koska toinen vaihtoehto on että terrori vaan jatkuu.
 
Kaksi Venäjän valtion omistamaa uutistoimistoa uutisoi maanantaina Venäjän joukkojen uudelleenasemmoinnista Dnepr-joen itäpuolella Ukrainassa. Raporttien mukaan Dnepr-joen alueella olevien joukkojen johto oli päättänyt siirtää joukkoja "suotuisampiin paikkoihin".

Tassin ja Rian julkaisemat tiedot peruutettiin vain minuutteja myöhemmin. Ria perui tiedot antamatta selityksiä. Tass puolestaan pahoitteli julkaisun olleen virhe.

Uutistoimisto Reutersin mukaan poikkeuksellinen tapaus viittaa armeijan ja tiedotusvälineiden väliseen epäjärjestykseen sodasta raportoinnissa.

Venäläinen uutislehti RBC kertoo Venäjän puolustusministeriön lausuneen valheellisen raportin olleen lehdistökeskuksen provokaatio.


IL

paniikkinappuja.jpg
Taktinen rintaman oikaisu, ihan kuin joskus ennenkin samoilla seuduin :)
 
Putinin kaatuminen voi lopettaa tämän sodan eikä se silloinkaan ole mitenkään varmaa. Jos silovikit pysyvät vallassa niin voi hyvinkin olla että Putinin Venäjä on vasta ihan alkulämmittelyä. Voi olla niinkin että Putin onkin vasta Lenin siinä missä uusi Stalin jo odottelee kuumeisesti omaa lyöntivuoroaan.
Olen kuunnellut näitä Solevei videoita vähäsen, ja hänen mukaan Patrushev jo valmistelee vallanvaihtoa, vaikkei sanonut suoraan että putte-konna kuollut, ja mainitsi hänestä kerran mennessä muodossa, oli täysin mustassa ja koko 30 min puhe oli kun hautajais-seremoniasta. Autoritaarisissa valtioissa voidaan kuollutta johtaja pitää elävänä ja päinvastoin. Turhaan sitä totta odottaa, mun pelkkä paska mielessä. Huhutaan että vallanvaihtoa hierotaan, jotain on tekeillä siellä kyypesässä.
Patrushev on yhtä suuri saasta kun putin, vaikka en ole mitään psykiatri, mutta uskallan väittää että molemmilla on sosiopatiaa, tärkemmin sanottuna anti-sosiaalinen personnallisuus häiriö, mitä valtaosassa rikollisissä on, mutta hän lisäksi aika ideologinen, putinin ideologia on tyypillisen banditin ryöstää, hyökätä, valehdella, manipuloida. Patrushev haaveilee oman pojan valtaan laittamista myös. Sama meno kun Kadyrovilla, hänen lapsille jaettu vaikka mitä korkeat virat ja mitaalit, paisti Patrushev vihaa Kadyrovia..
Joka tapauksessa tuskin sinne mitään hyvä luvassa.


Lännelle olisi pitänyt antaa heti aseet Ukrainalle saadakseen omat alueet takaisin, nyt kun viivitetty, tilanne meni aika pahaksi, Ilmeisesti ei tajuttu että tämä on sivilisaatioiden sota Sota hyvän ja pahan välillä. Kuten Kasparov sanoi "valkoisten" ja "mustien" sota,mutta jos shakeiissa voi tehdä tasatilannetta, niin tässä tapauksessa tämä ei onnistuu.
Sosiopaattinen kanssa ei voi tehdä sopimusta, totta, he pettävät joka tapauksessa.
 
Jopa 15 prosenttia venäläissotilaista käyttää huumeita, kuten amfetamiinia ja kannabista, uutisoi venäläismedia Verstka syyskuussa.

Brittitiedustelu pitää lukua uskottavana, sillä se mukailee tietoja alkoholin väärinkäytöksiin liittyvistä kurinpitotoimenpiteistä, rikoksista ja kuolemista. Britannian puolustusministeriön tiedusteluraportin mukaan amfetamiinin ja kannabiksen kaltaisia huumeita on helposti saatavilla jopa etulinjassa.

Brittitiedustelun mukaan venäläiset sotilasjohtajat rankaisevat huumeiden ja alkoholin väärinkäyttäjiä todennäköisesti passittamalla heidät Storm-Z -vapaaehtoisyksikköön. Storm-Z tunnetaan yksikkönä, joka kelpuuttaa riveihinsä vangit, jotka eivät kelpaa edes pahamaineiseen palkka-armeija Wagneriin.

Raportin mukaan päihteiden väärinkäyttö johtuu todennäköisesti osaltaan siitä, että venäläiset joutuvat taistelemaan etulinjassa usein ilman mahdollisuutta joukkojen kierrätykseen.

IL
 
Venäjän tykinruoan sukulaiset 29 Venäjän alueelta valmistautuvat mielenosoitukseen 19. marraskuuta.
He eivät protestoi sotaa vastaan. He vaativat palauttamaan sukulaisensa kotiin ja lähettämään muita.

He ovat huolissaan sukulaistensa kuolemasta, eivätkä he välitä siitä, että örkit Ukrainassa murhaavat ukrainalaisia.


Katotaan miten toteutuu mutta kyllähän tää kertoo pinnan alla kytevästä tyytymättömyydestä.
Tuollainen kateus eri alueiden välillä tekee hyvää epävakauden kannalta...
 
Back
Top