Ukrainan konflikti/sota

Putinin johdolla Venäjä kulkee voitosta voittoon: tästä on kuultu aikaisemminkin eli Kiina on valmis ostamaan venäläistä kaasua mutta pitää myydä selvästi alennettuun hintaan. Jos puolestaan haluavat lisätä kapasiteettia Kiinan suuntaan, sekin käy, kunhan Venäjä maksaa itse putken vetämisen ja kaiken siihen liittyvän.

China refused to invest in "Power of Siberia-2" and demanded new discounts on gas. Xi Jinping does not want to invest a single yuan in Gazprom’s new pipe and considers the current 50% discount insufficient, - The South China Morning Post and The Moscow Times

Kiina ei tarvitse ryssän kaasua. Tästä on Kiinan itse selkeästi ilmoittama ohjelma jonka seurauksena Kiina siirtyy uusiutuviin ja erityisesti vetytalouteen. Ovat jo viisivuotta sitten julkaistun suunnitelman mukaisella reitillä ja ryssänkaasu ei tuohon suunnitelmaan kuulu mitenkään. Kaasuputken takaisinmaksuaika lasketaan vuosikymmenissä ja näillänäkymin maakaasun käyttö pääosin on loppumassa Kiinassa 2035.

Yksi merkittävä syy kolmenpäivänerikiseen oli varmistaa seuraavan vuosikymmenen hiilivetymonopoli Eurooppaan ja varmista vakaa tulovirta puttelin kassaan. No lopputulos on että kaasukauppa romahti, se vähä mitä menee menee pilkkahintaan. Öljykauppa toimii mutta puttelin veriöljyä pitää rahdata ympäri palloa ja rahojen saantikin on vähän niin ja näin. Lisäksi kaikki rahat ja resurssit uppoaa Ukrainan aroille. Käytännössä ryssä on kaatanut kaiken heti etulinjaan mikä ikinä irtilähtee ja se taso ei ole ainakaan noussut. Joten ei ihme että kotiryssät resonoi ympäri eurooppaan, tässä on kuitenkin heidän leipäpuu lahoamassa ihan just.
 
Jaa, Politico tällää, että Zelenski toi sodan Eurooppaan.... Sanokaa pliis, että tää on parodiatili...
Ei Zelenski ole tuonut... nyt on ymmärretty väärin! (aikalailla Ukrainassa ollut, kokoajan...)
Mutta, putin on kyllä tuonut, koko sota jutun, kuten venäjä monesti aikaisemmin.

...sitä paitsi, henkilö, joka antaa äänensä karhuherra Paddingtonille (kahdesti), ei voi olla paha!

1701099612345.png
 
Noista z-tankkivirityksistä sen verran että eipä Ukrainassa ole tainnut juuri olla sellaisia tankkitaisteluja joihin kaikki(?) tankit on alun perin suunniteltu? Siis massakäyttöön ja nopeaan liikkeeseen jolla tehdään läpimurto, tai sitten tuhotaan niitä vihollisen läpimurtamassa olevia tankkeja ja vähäisempiä panzereita. Ukrainan tasainen maasto antaisi tähän vielä hyvät mahdollisuudet. Kuvat ja videot ovat näyttäneet lähinnä sellaista että epäsuoraa ammutaan, ja sitten käännetään tankki kun "pakki puuttuu". Kun käyttö on tällaista niin luulisi että on ihan sama vaikka aihiona olisi T-34
 
Tervemenoa.


Ikitie - elokuvateattereissa 15.9.2017
 

Liitteet

  • novoproko1123.jpg
    novoproko1123.jpg
    102.2 KB · Luettu: 24
Back
Top