Ukrainan konflikti/sota

Ukrainan GUR on varovainen lausunnossaan, muistuttaen että mikäli koneen kyydissä oli sotavankeja (mistä ei ole todisteita) niin ryssä ei tiedottanut asiasta Ukrainalle kuten sotavankien kuljettamisesta kuuluu tiedottaa ja on aikaisemmin tiedotettu:

The statement by HUR is quite ambiguous. Reads like Russians have purposefully set up a trap knowing Ukraine would attack a plane in the vicinity that has not been designated as carrying pows. I'm not sure if Russia normally flies planes in this area.

https://t.me/DIUkraine/3356



-

Poiminta viestin kommenteista: The multiple videos that have been released there would of been bodies scattered... instead everything got vaporized like there was ammunition on board.

Johon Dmitri vastasi näin: Yeah the lack of bodies in footage is the strangest thing. Any catastrophes I can recall, even if a plane fell from 10kms, bodies were all over the place. Unless they burned somehow due to massive fire we saw.
Mutta missä on vanjan rehellisyys, onko sitä ollutkaan olemassa? Suu puhu toista mitä kädet tekee.. Näin on ollut aina ennenkin historian kulussa, ja näin näyttää "rehellisyys" jatkossakin olevan, valitettavasti.
 
Eikö se ole jo selvää että ryssä pyrkii valehtelemaan ja luomaan oman propagandan heti tapahtuneesta. Tällä videolla näkyy 2 lentäjän raatoa, mutta väitetyistä 60 muusta kuolleesta ei jälkeäkään. Kyllä ne kuvat ja videot raadoista olisi netissä jos niitä kerran olisi.

Esimerkki miten mediat ja kiireisimmät syövät ryssän propagandan

Luulisi, että videoilla näkyvä räjähdys koneen tullessa tonttiin olisi edes hieman enemmän sulattanut lunta tai ainakin värjännyt sitä..
 
Koneen osia on hämmästyttävän laajalla alueella pitkin poikin. Se kuitenkin tuli kohtuullisen suoraan alas. Mennyt silpuksi. Aivan kuin se olisi räjähtänyt muun kuin polttoaineen voimasta.
Ja osissa näkyy läpäisyjä molempiin suuntiin. Luonnollisesti IT-ohjuksen projektiilit ovat menneet läpi (pienehköjä säännöllisen muotoisia ja kokoisia pyörylöitä), mutta mitä on tullut samoista levyistä toiseen suuntaan läpi (vaihtelevan kokoisia ja epäsäännöllisen muotoisia) mikäli koneen sisällä ei ole tapahtunut räjähdystä?

Keltaisella alueella esimerkiksi on tullut koneesta ulospäin tavaraa ja muualla näkyy pienet reiät jotka minusta menee koneen ulkopuolelta sisälle päin.

Screenshot_2024-01-24-20-56-56-06_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg
 
Viimeksi muokattu:
En nyt ole ihan varma mahtoiko olla tämä kyseinen lentokone jos se oli vielä pari tuntia ennen putoamisaikaa flightradarin mukaan Kyproksen suunnalla menossa kohti Syyriaa.

Jack Margolin on koostanut tähän ketjuun yksityiskohtia tästä Burkina Fasossa purkavasta koneesta jonka väitetään olevan RA-78830 (en lainaa muuta kuin ketjun ensimmäisen viestin, loput voi lukea twitterin puolelta - päivittyvä ketju joten tulee lisää asiaa sitä mukaa kun sitä löydetään):

In an odd twist, the Russian IL-76 RA-78830, originally reported as the one shot down over Belgorod, was in fact en route to Syria and *possibly* the aircraft carrying Russian fighters for ‘Africa Corps’ to Burkina Faso.


-

Jack Margolin ketjussa on lainattu tätä Evergreen intel -viestiä, jossa on kuva RA-78830 koneesta (kuva otettu 10.1.2024):

OFAC-sanctioned Russian 223rd Flight Unit State Airline Il-76MD RA-78830 #1533EE leaving Moscow Zhukovsky (Ramenskoye) - UUBW on January 10, 2024.

1706123306480.png

Since my RA-78830 post may be used for evidence, here is why I believe it was indeed what the photographer claimed it was.

1706123244051.png

-

Viestin kommenteissa häneltä kysyttiin näin: Just curious Evergreen, where is the airframe registration in this photo?

Johon Evergreen intel vastasi näin: 7883_ is visible under the wing. Medium confidence the last digit is in fact 0.


-

Kuva Burkina Fasossa purettavan "RA-78830" koneen lastaamisesta Venäjällä:

1706123141257.png

Huomaa kyljen "teippausten" väri, kun sitä vertaa Evergreen intel -viestin kuvaan.

Ei ole sama kone kyseessä.

Ryssän julkaisemissa "RA-78830" koneen kuvissa numerot on piilotettu, joten suora tunnistaminen ei onnistu (paitsi jos saadaan kuva jossa numero on näkösällä).

Toisaalta Evergreen intel -viestin kuvassa numero jää aavistuksen piiloon, joten ei voida olla 100% varmoja että kuvan kone on todellakin se aito ja oikea RA-78830.

Eikä toki ole saatu 100% varmoja todisteita edes siitä että Belgorodin seudulla alas ammuttu kone oli RA-78830.
 
Heh, aamuisin ajellessa. Missä vaan ympäri suomea. jokaisella linja-auto pysäkillä on runsaasti tulevia drone kuskeja, mikään ympärillä oleva ei heitä häiritse, homma sujuu kuin tyhjää vaan. PV ottakaa ilmainen koppi.
Nämä osaa jo.
 
Viimeksi muokattu:
Ja osissa näkyy läpäisyjä molempiin suuntiin. Luonnollisesti IT-ohjuksen projektiilit ovat menneet läpi (pienehköjä säännöllisen muotoisia ja kokoisia pyörylöitä), mutta mitä on tullut samoista levyistä toiseen suuntaan läpi (vaihtelevan kokoisia ja epäsäännöllisen muotoisia) mikäli koneen sisällä ei ole tapahtunut räjähdystä?

Keltaisella alueella esimerkiksi on tullut koneesta ulospäin tavaraa ja muualla näkyy pienet reiät jotka minusta menee koneen ulkopuolelta sisälle päin.

Katso liite: 92198
Jos tommonen posahtetaan enemmän kuin yhdellä ohjuksella, jotka räjähtävät eri puolella konetta, voiko osa sirpaleista mennä koneen läpi toiselta puolelta, jolloin sinne tulee samalle alueelle sisään- ja ulosmenoreikiä?
 
Jaaha, vakiomeno menossa. Kolme konetta ja yksi LNG satama noin viikon saldona. Kaikki päässyt hallitsemattomasti julkisuuteen kun asiaa ei saatu pimitettyä tälläkertaa. Loppu onkin sitten klassista ryssää, eli työnnetään eetteri täyteen erinäköistä todistetta, tietoa ja väitettä niin että heikompaa hirvittää.

Täysin sama kuvio on toistunut jokaisessa ryssän ryssinnässä, eli samennetaan vettä kun ei muuhun pystytä. Näin saadaan sitten jatkolle eli salaliittoteorioille hyvät lähtökohdat. Tässä pelissä on tavoitteena yksi se että sisäisessä vatnikki-tiedotuksessa ei vain jää tilaa sille mahdollisuudella että Ukraina vetää lilliputtelin örkkilaumaa pataan kunnolla.
 
Back
Top