Ukrainan konflikti/sota

Tässä kun lasittunein katsein päissäni fundeerannut syntyjäsyviä on tuokin kyllä tärkeetä että U´n pitää saada oma asetuotanto oikeasti ylös, kyllä se avustus väkisinkin hiipuu ellei tuo lähde edistymään koska onhan sitä rahaa tuonne syydetty melkoisesti mutta toki tarpeeseen joka lati. Helpompaahan se toki on ottaa lahjoituksena tarpeet vastaan mutta jotenkin tuo omatuotanto ehkä tahmeasti lähti aluksi vaikka toki paljon on uusia innovaatioita tullutkin. Unohtamatta että ei luonnollisesti ole mitenkään helpporasti nuissa olosuhteissa saada aikaiseksi edes tätä nykyistä tuotantoa.

linkki

lisäyksenä kuukkelikäännös:
Stavkan aikana keskusteltiin puolustusoperaatioista ja aktiivisista toimista paikoissa, joissa se on tällä hetkellä intensiivisintä - Avdiivka, Maryinka, Kupyanskin suunta, eteläiset suunnat, - Zelenskyi

Ongelmana ovat myös alijäämien täyttö, toimitukset joukkoille, sopimukset kumppaneiden kanssa ja oma tuotanto. Se on erittäin tärkeää: Ukrainan aseiden ja ammusten tuotanto osoittaa positiivista dynamiikkaa.
 
...jos todisteita olisi ollut, Venäjä ei olisi epäröinyt esitellä niitä kutsumansa YK:n turvallisuusneuvoston kokouksessa...

Putin syytti suoraan Ukrainaa Il-76-koneen alasampumisesta. Ammattilaisten virallisia johtopäätöksiä ei tehty, kansainvälisiä asiantuntijoita ei päästetty onnettomuuspaikalle. Ei todisteita siitä, että ukrainalaiset sotavangit olisivat olleet aluksella (jos todisteita olisi ollut, Venäjä ei olisi epäröinyt esitellä niitä kutsumansa YK:n turvallisuusneuvoston kokouksessa). Kansainväliset tiedotusvälineet eivät ole sallittuja (ei edes venäjämielisiä). Mutta Putin on luottavainen. Harmi, ettei kukaan kysynyt häneltä Prigozhinin lento-onnettomuuden tutkinnasta. Tai Nemtsovin murha. Totuus on seuraava, selvä ja yksinkertainen: Putin on syyllinen kaikkien Il-76:ssa olleiden, mukaan lukien venäläisten lentäjien, kuolemaan. Hän aloitti tämän sodan. Vastuu on hänellä.
 
Reilu viikko sitten kerrottiin ensimmäisen kerran ryssän etenemisestä Ukrainan vahvoihin linnoituksiin Avdiivkan eteläpuolella Tsar's Desire -ravintolan seudulla.

Muutama päivä sitten kerrottiin miten tämä oli onnistunut: ryssä oli hivuttautunut jonkin isomman viemäriputken kautta selustaan ja piirittänyt ukrainalaiset.

Alla deepstaten teksti ja telegrammissa tästä ollut enemmän kuvienkin kera. Jokatapauksessa melkoisia rottia nuo ryssät.
https://t.me/DeepStateUA/18674
1000010940.jpg
Lisäksi ilmeisesti ryssä taas kerran telottanut sotavankeja kiinniottotilanteessa.
 
16:39

Venäjän viranomaiset väittävät löytäneensä Belgorodin koneturman uhreilta Azov-tatuointeja​

Venäjän valtiollisen uutistoimisto Tassin mukaan Belgorodin lähellä tapahtuneessa IL-76 kuljetuskoneen maahansyöksyssä kuolleilla ukrainalaisvangeilla oli samoja tatuointeja kuin Azovin pataljoonan taistelijoilla.
Venäjän federaation tutkintakomitean tutkijat kertovat löytäneensä fyysisiä todisteita mukaan luettuna ukrainalaisten sotilaiden asiakirjoja, jotka vahvistavat heidän henkilöllisyytensä.
Tutkintakomitea totesi, että joissakin osissa kuolleiden ruumiita on tatuointeja. Samankaltaisia symboleja on aiemmin havaittu Azovin pataljoonan taistelijoilla aiempien rikostapausten yhteydessä.
Tutkintakomitea ei esittänyt kuvallisia todisteita väitteidensä tueksi.

täältä:

ryssä satuilee, jos tilanne todellakin olisi noin, niin todisteita suorastaa pakkosyötettäisiin (eri kuvakulmista, pilkaten yms.)
 
Mulla on töissä kaveri jonka isä on Slovakki. Sanoi että Slovakit vihaavat ryssiä. Toivottavasti.
Vielä enemmän vihaavat kuitenkin tshekkejä. Ihan vaan sen takia voivat toimia päinvastoin kuin tshekit.
 
Oksetus, venäläinen sotilas joka oli mukana Buchassa on adoptoinu ukrainalaisen lapsen
The Russian paratrooper who killed people in Bucha "adopted" a kidnapped Ukrainian boy
 
Venäjä ilmeisesti saanu pääsyn kaikkiin kiinalaisvalmistajien valvontakameroihin Ukrainassa, miten lienee muissa maissa?
Jos tämä tieto Kiinalaisten valvontakameroiden kotiinsoitosta tulee jollekkin yllätyksenä niin sitten tulee. Dahua, HiVision etc. ovat täysin tunnettuja tapauksia, varsin ne halvalla alista ostetut. Käyttöliittymäkin tarjoaa heti näppärää Kiinalaista serveriä etäkäyttöön. Harrastelijat sitten ostaa noita halvan hinnan takia mutta osaavat laittaa ne sitten suljettuun verkkoon josta ei ole pääsyä mihinkään muualle kuin siihen tallentimeen. Mitään osaamattomat sitten ostaa noita ja käyttää mukanatulevilla puhelinapeilla yms. Tuttu vitsaili kun laittoi tuollaisen koneparkkipaikalle että pitää laittaa kameravalvontakyltin alle toinen lappu jossa lukee että täällä vartioi kiinan kansantasavallan armeija.

Tuskin Ukrainassakaan ollaan tästä asiasta tiedottomia.
 
Välillä sitä oikein toivoisi että foorumilla olisi joku tai joitakin ryssätaudista parantuneita venäläisiä aktiivikirjoittelijoita jotka avaisivat tuon sumean logiikan aivoituksia.

Itse en mitenkään tajua, mitenkä saisi aivot aseteltua moodiin, jossa tuon persläpivaltion toimintaa voisi mitenkään käsittää.
Keität aamulla pannun kahvia, korkkaat vodka pullon kaveriksi. Vähän leipää palan painikkeeksi. Iltapäivällä korkkaa toisen, niin illalla kolmannen jälkeen olet melko lähellä kyseistä moodia.
 
kaikki menee niin kuin suunnittelin - putler

mitä nyt:

-Vientitulot vähenevät
-inflaatio kiihtyy
-rupla huojuu
-keskuspankin ohjauskorkoa on nostettu vuoden aikana 7,5 prosentista nykyiseen 16 prosenttiin.
-Rajun koronnoston seurauksena asunto-, yritys- ja kulutusluottojen myöntäminen on suurelta osin keskeytynyt.
-Venäjän rupla on devalvoitunut euroon nähden vuositasolla noin 30 prosenttia.

 
Back
Top