Ukrainan konflikti/sota

Saksan uusi apupaketti. Tukipakettien antajana Saksa on joka tapauksessa parhaimmistoa sekavista ja löysistä scholzailuista huolimatta. Tässä mm. Patriotin ohjuksia, 20 Marderia ja aiemmin mainitut 18 000 155 millistä (mikä riittää noin viikoksi minimikulutuksella).

 
Tuli mieleen, että yksi selitys tälle Schulzeilulle voisi olla, että putain on henkilökohtaisesti soittanut sille ja sanonut että jos Taurus iskee Krimin siltaan niin hän nukettaa Berliinin. Ja Schulz on uskonut.

Tosin edelleen arvelen, että pikemminkin putain on luvannut julkaista kuvia sen ruskeanlikaisista kalsareista ja todisteet että sen vaimo on lesbo.

Kyllä se mobilisaatio ryssälässä pitää nyt käynnistää koska ukkoa menee multiin aivan helvetinmoista kyytiä. Ukraina tarvitsee vielä niitä tykinammuksia lisää, mutta on se vaikea hyökätä tuonne kymmenien droonien sekaan ja yrittää edes hengissä pysyä.

Muistan lukeneeni täällä palstalla, joskus vuosi puolitoista sitten, että kun nuo dronet tuntuvat olevan kustannustehokkaita, niin pitäisi ostaa miljoonaa dronea, maksaa vain noin miljardin, ja sillä pyyhkiä ryssät pois maan päältä. Halvempaa kuin ohjukset ja tankit, ja jopa ison armeijan palkat. Sota on kallista.

...No, nyt tuo on totta... Ja ryssät lentää!
Inhottaa että voin katsoa tuollaista snuffia. Mutta nyt katson noita ryssiensilppuamisvideoita ilokseni kun kohdalle sattuu. Siinä on Rehnin tai Limnellin turha tulla saarnaamaan ettei pitäisi kutsua ryssää ryssäksi. Saarnaisi rysälle ettei noin kuulu tehdä.
 
Menee aika hukkaan jutella Moskov Miken kanssa. Se mies on täysin patologinen valehtelija ja muutenkin pelkkä Trumpin sätkynukke. Ei se oikeasti päätä omatoimisesti mistään.

Saa nähdä lähteekö tuo jenkkien paketti koskaan liikkeelle. En usko että lähtee niin kauan kuin Mike on puikoissa estämässä äänestyksen. Rebuilla on Talon puolella enää yhden edustajan enemmistö. Paketti menisi kyllä aika varmuudella läpi, jos puheenjohtaja vain toisi sen äänestykseen.
 
Viimeksi muokattu:

Ukraina saakin miljoona tykistökranaattia ja eka satsi tulee jo huhtikuussa. Eli paljon enemmän ja paljon nopeammin kuin alunperin ilmoitettiin. Tulee muuten sitten hiukan verran oikeeseen aikaan jos miettii rospuuttokauden loppumista ja ryssän mahdollista uutta hyökkäystä.
Erinomaisia uutisia nämä. Tästä jo pidempään olikin tietoa, siis hankinnan etenemisestä. Vielä kun Ranska löytäisi housuistaan kivekset ja lakkaisi tasapainottelemasta aidan päällä...
 
Erinomaisia uutisia nämä. Tästä jo pidempään olikin tietoa, siis hankinnan etenemisestä. Vielä kun Ranska löytäisi housuistaan kivekset ja lakkaisi tasapainottelemasta aidan päällä...

Ranskan kivekset eivät ole vielä laskeutuneet. Macronin kovat puheet osoittautuivat vain puheeksi, mutta tekemiset puhuvat puolestaan:

https://yle.fi/a/74-20081475

Macron: Putin voitaisiin mahdollisesti kutsua G20-kokoukseen, jos kaikki jäsenvaltiot sitä puoltavat​

 

total of 99 means of air attack:

⚠️ 60 attack UAVs of the "Shahed-136/131" type (Prymorsko-Akhtarsk launch area, Kursk region - Russian Federation);
❗ 3 Kh-47M2 "Kinjal" aeroballistic missiles (from three MiG-31K fighters - Ryazan region - Russian Federation);
❗ 2 "Iskander-M" ballistic missiles (TOT Crimea);
❗ 9 Kh-59 guided air missiles (from nine Su-34 aircraft - Belgorod Region);
❗ 4 "Iskander-K" cruise missiles (Kursk region - Russian Federation);
❗ 21 Kh-101/Kh-555 cruise missiles (from eleven Tu-95MS strategic bombers - Engels - Russian Federation).

💥 Anti-aircraft missile units of the Air Force and the Ground Forces, mobile fire groups, and radio-electronic warfare equipment of the Defense Forces of Ukraine were involved in repelling the air-missile strike.

As a result of anti-aircraft combat, 84 air targets were destroyed:

⚠️ 58 attack UAVs of the "Shahed-136/131" type;
❗ 17 Kh-101/Kh-555 cruise missiles;
❗ 5 Kh-59 guided air missiles;
❗ 4 "Iskander-K" cruise missiles.
 
Back
Top